Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Volfs: "Pat negribu domāt, kas notiktu, ja Hamiltons šobrīd salauztu pirkstu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Volfs: "Pat negribu domāt, kas notiktu, ja Hamiltons šobrīd salauztu pirkstu"
Lūiss Hamiltons. Foto: Facebook.com/LewisHamilton

Lai gan četrus posmus pirms F1 čempionāta sezonas beigām Lūisa Hamiltona pārsvars pār Sebastianu Fetelu sasniedz jau 67 punktus, "Mercedes" komandas vadītājs Toto Volfs atgādina, ka tituls vēl nav iegūts īpašumā, līdz ar to atslābināties nedrīkst. Viņš atgādina, ka sportā iespējams jebkas, līdz ar to cīņa vēl nav galā.

Uz posmu Japānā Hamiltons ieradās ar 50 punktu pārsvaru pār "Ferrari" vienību pārstāvošo Fetelu, bet šobrīd tas sasniedz jau 67 punktus. Volfs gan norāda, ka reizēm gadās notikumi, ko nav gaidījis neviens, tādēļ par ātru sapriecāties nedrīkst.

"Katru dienu pasaulē notiek dažādi neparasti negadījumi," saka Volfs. "Es pat negribu domāt, kas notiktu, ja viņš, piemēram, pēkšņi salauztu pirkstu."

Jau nākamajā F1 posmā ASV Hamiltons var priekšlaicīgi nodrošināt uzvaru 2018. gada čempionātā, kas būtu sportista jau piektais tituls karjerā. Lai to paveiktu, Hamiltonam jāuzvar, bet Fetels nedrīkst finišēt zemāk par trešo vietu. Tāpat brits jau Ostinas trasē būs čempions, ja vienkārši izcīnīs par astoņiem punktiem vairāk nekā galvenais konkurents.

"Svarīgi saglabāt koncentrēšanos," uzskata Volfs. "Vai nu tituls ir tev rokās vai arī nav - un šobrīd tas vēl nav mūsu rokās. Slikts rezultāts vienā brīdī var atņemt milzum daudz punktu. Neizskatās, ka tas varētu notikt, bet šis ir motoru sports. Sportā var notikt jebkas. Negribu gan par to daudz spriedelēt, jo arī tas var radīt sliktu karmu, tāpēc vienkārši jādodas uz Ostinu un tas jāpaveic."

Izmantotie resursi:
F1, Formula 1: GPToday.com - Hottest News - All...

Vai Hamiltons jau Ostinā kļūs par 2018. gada čempionu?

  • 60

  • 25


     [+] [-]

, 2018-10-15 12:37, pirms 6 gadiem
Artimērika prasta. Hamis uzvar un intriga beidzas