Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

U19 futbolisti otrajā tikšanās reizē zaudē Grieķijai

U19 futbolisti otrajā tikšanās reizē zaudē Grieķijai
Latvijas U19 izlases vārtsargs Rūdolfs Oskars Soloha. Foto: LFF

Pārbaudes spēlē futbolā šodien Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā Latvijas U19 izlase ar 0:3 zaudēja Grieķijas vienaudžiem, kurus piektdien bija izdevies uzvarēt.

Spēles sākumā abas komandas apmainījās tālsitieniem, bet Latvijas izlasei radās arī pāris izdevības no tuvākas distances, taču pēc Čebraila Makrecka un Raivja Ķirša sitieniem bumba lidoja nedaudz garām vārtiem. 25. minūtē Latvijas komanda nonāca iedzinējos, bet puslaika izskaņā pēc laba tālsitiena Bogdana Samoilova izpildījumā grieķus glāba vārtsargs Jannis Nikopolidis, kurš ir 2004. gada Eiropas čempiona Antonios Nikopolida dēls.

Jau otrā puslaika pašā sākumā rezultāts kļuva 2:0 Grieķijas U19 izlases labā. Dažas minūtes vēlāk Latvijas komanda ieguva tiesības izpildīt 11 metru soda sitienu, taču arī šoreiz Samoilova un Nikopolida duelī uzvarēja grieķu vārtsargs. Puslaika vidū abām komandām bija iespējas gūt vārtus, bet 74. minūtē Latvija nonāca iedzinējos jau ar 0:3.

Atgādinām, ka piektdien abas komandas jau tikās turpat, Jelgavā, Latvijas jaunajiem futbolistiem svinot uzvaru ar 2:0. Abus vārtus uzvarētāju labā guva Maksims Toņiševs, bet grieķi kopš 34. minūtes noraidījuma dēļ spēlēja desmit puišu sastāvā.

U19 izlase Aleksandra Basova vadībā gatavojas Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram, kas risināsies no 13. līdz 19. novembrim. 11. grupā Latvijas komandas pretinieki būs Krievijas, Melnkalnes un Kipras jaunie futbolisti.

Latvija U19 – Grieķija U19 0:3 (0:1)
Latvija: Soloha, Birka, Jaunarājs-Janvāris, Veips, Titovs (Lūks 46’ (Andersons 90+1')), Korotkovs, Ozoliņš, Toņiševs, Ķiršs (Lūsiņš 46’), Samoilovs (Varslavāns 61’), Makreckis (Ziemelis 61’).

Izmantotie resursi:
lff.lv