Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņš pēc savainojuma, visticamāk, būs gatavs jau nākamajai spēlei

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ķēniņš pēc savainojuma, visticamāk, būs gatavs jau nākamajai spēlei
Ronalds Ķēniņš. Foto: HC Lausanne/Instagram

Latvijas izlases un Šveices kluba "Lausanne" uzbrucējs Ronalds Ķēniņš savainojuma dēļ nepabeidza iepriekšējo maču, taču viņš trenējas kopā ar komandu un, visticamāk, būs gatavs nākamajam duelim, vēsta Šveices mediji.

Svētdien "Lausanne" cīnījās pret Ronalda Ķēniņa bijušo komandu Cīrihes "Lions" un piedzīvoja zaudējumu ar 1:2. Uzbrucējs laukumā pavadīja tikai nepilnas septiņas minūtes, kuru laikā izdarīja vienu un bloķēja vienu metienu. Ķēniņš dueli nevarēja pabeigt ķermeņa apakšdaļas savainojuma dēļ.

Nākamā spēle paredzēta otrdien, spēkojoties ar "Ambri-Piotta", un Šveices mediji vēsta, ka Ķēniņam vajadzētu būt gatavam doties laukumā. Šodien notikušajā treniņā viņš piedalījās kopā ar pārējo komandu un darbojās bez jebkādiem ierobežojumiem.

Šajā sezonā aizvadītajās desmit spēlēs Ķēniņš guvis divus vārtus un izdarījis divas rezultatīvas piespēles, sakrājot ne tikai četrus punktus, bet arī četras soda minūtes. Kopā ar "Lions" viņš trīs reizes kļuvis par Šveices čempionu, tostarp 2018. gadā.

Izmantotie resursi:
https://swisshockeynews.ch/index.ph...