Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Del Potro pēc kritiena Šanhajā varētu izlaist "ATP World Tour Finals"

Del Potro pēc kritiena Šanhajā varētu izlaist "ATP World Tour Finals"
Huans Martins del Potro. Foto: AFP/Scanpix

Pasaules ceturtā rakete argentīnietis Huans Martins del Potro pēc smaga kritiena Šanhajas "Masters" turnīrā lauzis labā ceļa kauliņu, kā dēļ viņam varētu nākties izlaist atlikušo sezonas daļu.

30 gadus vecais del Potro turnīrā Šanhajā ceturtdien astotdaļfināla mačā pret nākamo finālistu Bornu Čoriču pēc piedzīvotā kritiena bija spiests izstāties jau pirmajā setā.

Bijušais ASV atklātā čempionāta uzvarētājs, kura kājai pašlaik uzlikta šina, izteicās, ka "šis ir grūts brīdis" un viņš jūtas ļoti apbēdināts. "Tas ir smags trieciens, kas atņem man spēkus," atzina argentīnietis.

Bija paredzams, ka del Potro novembrī piedalīsies "ATP World Tour Finals" turnīrā Londonā. "Ir ļoti grūti atkal domāt par atlabšanu. Neko tādu nebiju gaidījis," teica del Potro, kurš ar dažādiem savainojumiem mocījies kopš savas vienīgās uzvaras "Grand Slam" turnīrā 2009. gadā.

Izmantotie resursi:
BBC Sport

     [+] [-]

, 2018-10-15 10:05, pirms 5 gadiem
Šī čaļa man ir reāli žēl!! Visu laiku top 5 un savainojums, top5- savainojums! Ļoti bēdīgi!