Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam atkal 1+1, "Spartak" 30 sekundes pirms sirēnas izlaiž uzvaru pār SKA

Daugaviņam atkal 1+1, "Spartak" 30 sekundes pirms sirēnas izlaiž uzvaru pār SKA
Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums. Foto: Raimonds Volonts, dinamoriga.lv

Kaspars Daugaviņš otrajā spēlē pēc kārtas atzīmējās ar diviem (1+1) punktiem, viņa Maskavas "Spartak" vēl 30 sekundes pirms sirēnas bija vadībā mačā pret vienu no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) labākajām komandam - Sanktpēterburgas SKA, tomēr beigās Maskavas vienība bija spiesta samierināties ar zaudējumu papildlaikā ar 2:3

„Spartak” pēdējā laikā spēlē nestabili – iepriekšējos desmit mačos Maskavas komanda tikusi pie piecām uzvarām un cietusi piecus zaudējumus. SKA viss ir labāk, tomēr piecas dienas atpakaļ Iļjas Vorobjova vadītā vienība pirmo reizi sezonā nespēja gūt vārtus, papildlaikā zaudējot Jaroslavļas „Lokomotiv” ar 0:1. Šī bija otrā spēle starp „Spartak” un SKA – oktobra sākumā Kaspara Daugaviņa un Martiņa Kārsuma vienība cieta sagrāvi savā laukumā ar 0:6.

Arī šoreiz hokeja līdzjutēji varētu domāt, ka nekas labs „Spartak” negaida. Spēle norisinājās izbraukumā, mača sākuma uz viesu vārtiem nozīmēja soda metienu, ko Ņikita Gusevs nespēja realizēt, bet pirmā perioda vidū mājinieki atklāja rezultātu. Viesu vārtsargs Juliuss Hudačeks atvairīja metienu no tālās distances, taču ripa atleca vārtu tuvumā, pirmais pie tās tika SKA uzbrucējs Sergejs Plotņikovs un iestūma to vārtu vīram starp kājsargiem – 0:1. Tomēr jau trīs minūtes vēlāk Daugaviņš viduszonā atstāja ripu Robinam Hanzlam, kurš šķērsoja zilo līniju un neatvairāmi meta – 1:1.

Pirmā trešdaļā noslēdzās neizšķirti, bet otrajā rezultāts nemainījās, lai gan mājiniekiem piederēja liels teritoriāls pārsvars, arī metienos viņi bija daudz pārāki – 11:1, tomēr Hudačeks saglabāja „Spartak” cerības pacīnīties par uzvaru, darot visu iespējamo no savas puses.

Uzreiz pēc otrā pārtraukuma Daugaviņš izmantoja vārtsargu kļūdu un izvirzīja „Spartak” vadībā – Igors Šestjorkins tā arī līdz galam nebija nolēmis, vai doties pakaļ ripai aiz vārtiem, un kad viņš tomēr izdomāja to savākt, bija jau par vēlu, jo latviešu uzbrucējs tika pie ripas un meta to vārtu virzienā no ļoti šaurā leņķa, un tā ar rikošetu no Šestjorkina kājsarga ielidoja vārtos – 2:1. Arī trešajā periodā SKA dominēja, bet līdz pat pēdējām minūtēm nespēja tikt galā ar „Spartak” pretestību.

Tomēr pusotro minūti pirms pamatlaika beigām Iļja Vorobjovs nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, un Patriks Herslijs ar stipru metienu bez izredzēm vārtsargam izlīdzināja rezultātu – 2:2, ka arī panāca Metjū Majoni KHL rezultatīvāko aizsargu sarakstā, gūstot astotos vārtus un 21. punktu.

Papildlaiks ilga divas minūtes, un tajā uzvaras vārtus SKA labā guva Nails Jakupovs – 2:3. Spēles laikā Sanktpēterburga izdarīja 45 metienus pa vārtiem, kamēr „Spartak” – 13. Daugaviņš laukumā pavadīja 20:47 minūtes, divas reizes meta pa vārtiem, ka arī bloķēja divus metienus. Tagad uzbrucēja kontā ir 13 (4+9) punkti, un viņš kļuvis par rezultatīvāko spēlētāju komandā. Cits latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums (3+2 šosezon) otro reizi pēc kārtas netika pieteiks spēlei.

SKA tika pie 13. uzvaras 17 cīņās un ieņem otro vietu Rietumos, bet „Spartak” ar 18 punktiem 18 spēlēs paliek sestajā pozīcijā.

KHL spēles, 15. oktobris

SpēleRezultāts
Neftekhimik - Sochi2:4
SKA – Spartak3:2 PL

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2018-10-15 22:11, pirms 6 gadiem
Nekad nebiju domājis ,ka kaut cik patiks Maskavas Spartaks.... Kā var nepatikt ja tajā spēlē Karsums un Daugaviņš?

     [+] [-]

, 2018-10-15 22:21, pirms 6 gadiem
Spartaks Krievijas komanda. Nemaz nejūtu līdzi šai komandai. Labi ja Daugaviņš vai Karsums ir rezultatīvi un labi spēlē, bet Spartak uzvar vai zaudē nav starpība. Individuāli Latvijas hokejisti citās komandās nedod iemeslu just līdzi šai komandai , ja tā nav no Latvijas.

  +5 [+] [-]

, 2018-10-15 22:31, pirms 6 gadiem
Karsumam kāda trauma, vai wnk netiek sastāvā?

  +2 [+] [-]

, 2018-10-15 22:52, pirms 6 gadiem
Autor, otrajā mačā rezultāts spoguļattēlā - uzvarēja nevis Ņeftehimik, bet gan Soči! Diemžēl.

  -3 [+] [-]

, 2018-10-15 23:36, pirms 6 gadiem
denebs rakstīja: Autor, otrajā mačā rezultāts spoguļattēlā - uzvarēja nevis Ņeftehimik, bet gan Soči! Diemžēl.
Salabots, paldies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-10-16 02:16, pirms 6 gadiem
Konstantīns Fjodorovs rakstīja: Salabots, paldies!
Martiņa Kārsuma - te ar pāris kļūdas....

     [+] [-]

, 2018-10-16 10:04, pirms 6 gadiem
Daugaviņš malacis, izvirzījies rezultatīvāko spēlētāju augšgalā komandā, bet Karsums... laikam jau, ka no viņa kā leģionāra tiek gaidīts vairāk. It kā jau nevienam to nevar novēlēt, bet gaidām atpakaļ Rīgā?

     [+] [-]

, 2018-10-16 10:11, pirms 6 gadiem
l_b_c rakstīja: Daugaviņš malacis, izvirzījies rezultatīvāko spēlētāju augšgalā komandā, bet Karsums... laikam jau, ka no viņa kā leģionāra tiek gaidīts vairāk. It kā jau nevienam to nevar novēlēt, bet gaidām atpakaļ Rīgā?
Jā, - jādabū atpakaļ vecās maiņas.Vēl Sprukts no cska. Un Elisons un Hartigans. Hosa arī. Tad tik varēs dot vaļā.