Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju: "Esmu drošs, ka karjeru nepabeigšu Mančestras "United""

Agris Suveizda

Morinju: "Esmu drošs, ka karjeru nepabeigšu Mančestras "United""
Žuzē Morinju
Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Mančestras "United" galvenais treneris Žuzē Morinju sarunā franču televīzijas kanālā TeleFoot atzina, ka negrasās iet Aleksa Fērgusona pēdās un nedomā trenera karjeru pabeigt pašreizējā klubā.

"Varu pateikt, ka joprojām esmu treneris ar jautājumiem, ambīcijām un vēlmi paveikt jaunas lietas. Un nedomāju… esmu pārliecināts, ka karjeru nepabeigšu šeit," sacīja 54 gadus vecais Žuzē Morinju. Vaicāts, vai ar "šeit" viņš domā konkrēti Mančestras "United", portugāļu speciālists atbildēja apstiprinoši.

Tā kā intervija notika franču kanālā, runāts, protams, tika arī par Francijas bagātāko klubu PSG. "Vienu dienu mans dēls, kurš dzīvo Londonā, izlēma doties uz Parīzi, nevis Mančestru, lai skatītos spēli," atklāja Morinju. "Kādēļ uz Parīzi? Tāpēc, ka šobrīd PSG klubam ir kaut kas īpašs. Tajā ir maģija, jaunība un kvalitāte. Tas ir fantastiski."

Morinju trenera karjeras laikā vadījis tādus klubus kā Lisabonas "Benfica", "Uniao de Leiria", "Porto", Londonas "Chelsea", Milānas "Inter", Madrides "Real" un Mančestras "United". Viņš divas reizes izcīnījis Čempionu līgas trofeju, divreiz triumfējis otrajā spēcīgākajā Eirokausu turnīrā (pa reizei UEFA kausā un Eiropas līgā), trīs reizes kļuvis par Anglijas čempionu, pa divām reizēm – par Portugāles un Itālijas čempionu, kā arī vienreiz izcīnījis Spānijas zeltu.

Mančestras "United", kas vakar izbraukumā tika pie bāla bezvārtu neizšķirta Liverpūlē, ar 20 punktiem astoņās spēlēs ieņem otro vietu un par divu punktu tiesu atpaliek no Mančestras "City".

Izmantotie resursi:
Jose Mourinho: Man Utd manager says he will not...
José Mourinho: “I am certain that I will...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-10-15 19:44, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: pat Mouram nav pa spēkam kko izdarīt ar MU
Tevi vajadzētu uzlikt uz ceļa un nopērt zili sarkanu par taviem debīlajiem konentāriem.

  +1 [+] [-]

, 2017-10-15 20:55, pirms 7 gadiem
Ja ņem vērā Maura vidējo rādītāju komandas vadīšanas ilgumā, tad pēc gadiem trijiem viņam apniks MU vadīšana. Tas gan pie noteikuma, ja nepalūgs aiziet ātrāk.

     [+] [-]

, 2017-10-15 22:26, pirms 7 gadiem
knaible rakstīja: Ja ņem vērā Maura vidējo rādītāju komandas vadīšanas ilgumā, tad pēc gadiem trijiem viņam apniks MU vadīšana. Tas gan pie noteikuma, ja nepalūgs aiziet ātrāk.
3 gadi ir normāls futbola komandas cikls - pirmajā gadā būvē komandu, otrajā un trešajā kapā cik var. Tālāk parasti seko "krīzes" laiks - jauni treneri, spēlētāji, utt.

     [+] [-]

, 2017-10-16 12:34, pirms 7 gadiem
Ar šo izskatās, ka viņš piesakās darbam PSG.