Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" iemet astoņus vārtus un sagrauj "Capitals", Metjūzs nodrošina Toronto uzvaru Monreālā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Flyers" iemet astoņus vārtus un sagrauj "Capitals", Metjūzs nodrošina Toronto uzvaru Monreālā
Valteri Filpula
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas regulārās sezonas mačā Filadelfijas "Flyers" savā laukumā ar 8:2 sagrāva Vašingtonas "Capitals", trim uzbrucējiem gūstot divus vārtus. Tikmēr sešas ripas pretinieku cietoksnī iemeta Otavas "Senators" un Bostonas "Bruins".

Aizvadot pirmo mājas maču sezonā, Filadelfijas "Flyers" bija zaudējusi piecas reizes pēc kārtas, bet šoreiz negrasījās laukumu pamest ar nokārtām galvām. Pretuzbrukumā Šons Kuturjē tika pie atlēkušās ripas pēc sava metiena, kamēr Skots Lautons izmantoja rupju sāncenšu kļūdu neitrālajā zonā un vārtsarga Filipa Grubauera neveiksmīgo izgājienu, ieslidinot ripu tukšos vārtos.

Niklasam Bekstrēmam otrās trešdaļas vidū izdevās gūt Vašingtonas "Capitals" otros vārtus mačā un panākt 2:4, taču laukuma saimnieki kāju no gāzes pedāļa nost neņēma. Valteri Filpula tika pie netraucēta metiena no vārtu priekšas, Lautons ar juveliera precizitāti iešāva tālajā devītniekā, Kuturjē bija atstāts viens pats vārtu priekšā, bet punktu pielika kapteinis Klods Žirū, kurš savāc atlēkušo ripu un panāca 8:2.

Trīs Filadelfijas "Flyers" uzbrucēji izcēlās ar diviem vārtu guvumiem – Kuturjē, Lautons un Žirū, kura kontā arī divas rezultatīvas piespēles. Savukārt ar trim piespēlēm izcēlās Jakubs Vorāčeks un Šeins Gostisbērs. Zaudētāju nometnē Grubauers atvairīja 29 metienus, savukārt Jevgeņijs Kuzņecovs un Aleksandrs Ovečkins maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -4.

Pamatīgu sakāvi savā laukumā piedzīvoja Edmontonas "Oilers", kas ar 1:6 piekāpās Otavas "Senators", turklāt vienīgos vārtus iemetot mača noslēgumā. Ar diviem vārtiem un vienu piespēli izcēlās Kails Turiss un Maiks Hofmans, kamēr Maiks Kondons atvairīja 35 no 36 sāncenšu metieniem, tostarp tiekot galā ar pieciem Konora Makdeivida mēģinājumiem gūt vārtus.

Pērienu uz sava ledus saņēma arī Arizonas "Coyotes", kas ar 2:6 zaudēja Bostonas "Bruins", un galvenais treneris Riks Tokets pēc neveiksmes atvainojās visiem sanākušajiem līdzjutējiem par parādīto sniegumu. Bostonas rindās izcēlās seši dažādi hokejisti, tostarp Zdeno Hāra un Anderss Bjorks iemeta pirmo ripu sezonā.

Par aizraujošu izrādi atkal parūpējās Toronto "Maple Leafs", izbraukumā ar 4:3 pagarinājumā pieveicot Monreālas "Canadiens". Izšķirošos vārtus atkal guva amerikānis Ostons Metjūzs, kurš ātrajā uzbrukumā saņēma piespēli no Viljama Nīlandera un uzreiz iemeta tuvajā stūrī. Metjūzs guva vēl vienus vārtus, bet viens precīzs metiens netika ieskaitīts, jo centra uzbrucējs vārtus guva ar augstu paceltu nūju.

Ņikita Kučerovs izcēlās piektajā spēlē pēc kārtas, palīdzot Tampabejas "Lightning" uzvarēt mājās. Sidnijam Krosbijam divi vārti Pitsburgas "Penguins" panākumā.

NHL regulārā sezona, 15. oktobris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Canadiens – Maple Leafs3:4 PWild – Blue Jackets4:5 P
Lightning – Blues2:1Blackhawks – Predators2:1 P
Rangers – Devils2:3Coyotes – Bruins2:6
Flyers – Capitals8:2Oilers – Senators1:6
Penguins – Panthers4:3Canucks – Flames2:5
Jets – Hurricanes2:1Kings – Sabres4:2
Stars – Avalanche3:1Sharks – Islanders1:3

  +4 [+] [-]

, 2017-10-15 10:03, pirms 7 gadiem
Filija ir visai labi sākusi sezonu- 5 spēlēs = 3 uzvaras un 6 punkti tabulā, tikai 2 pts atpaliekot no konferences līderiem. Bet vēl vairāk par uzvarām un punktiem iepriecina Flyers spēle, un šīs nakts mačā Filija vnk izvaroja Vašingtonu- 8:2 - ļoti iespaidīga spēle = 18+

  +4 [+] [-]

, 2017-10-15 10:08, pirms 7 gadiem
Jāgram pirmais punkts Kalgari.

  +3 [+] [-]

, 2017-10-15 10:41, pirms 7 gadiem
Ja iedod Bebkokam normālu "materiālu" ar ko strādāt, tad divu gadu laikā vecis uztaisa NHL Elites līmeņa komandu no komandas, kas vēl pirms diviem gadiem pa līgas "pagrabu" bakstijās! TML tagad ir pofig, kas tur pretī nāk vai Kanādas "derbijnieki" no Monreālas vai Čikāga vai Ņujorka. Pie kam Toronto beidzot pārtrauca savu 14 zāģu sēriju pret Monreālu! Sveiciens Leflēram!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-10-15 11:13, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: kepkas atkal tupī kko

kad Pitsburga zaudēja 1-10 tad gan neko nepļūtīja

kad lielajai un varenajai Vašingtonai gadās slikta diena tā uzreiz pļūtī it kā caureja būtu piemetusies
lielaa un varenaa Vashingtona????Es laikam esmu ko palaidis garaam, kopsh kura laika uzvara regulaarajaa chempii tiek veertaata augstaak par uzvaru play-off?

  +1 [+] [-]

, 2017-10-15 12:24, pirms 7 gadiem
Un vēl pie tam ar skaistiem vārtiem