Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Lauvas" pēc pirmās uzvaras BBL, "Valmiera" un "Turība" – Challenge Cup

Jānis Celmiņš

"Lauvas" pēc pirmās uzvaras BBL, "Valmiera" un "Turība" – Challenge Cup
Martins Andrjukaitis
Foto: liepajniekiem.lv

"Liepājas Lauvu" basketbolisti šovakar turpinās divu dienu tūri pa Lietuvu Baltijas Basketbola līgas (BBL) ietvaros aizvadīs maču pret "Kedainiai/Triobet". Mača sākums pulksten 17.00. Tikmēr BBL Challenge Cup izcīņā pie pirmajiem panākumiem lūkos tikt „Turības” un „Valmieras” komandas.

"Lauvas" jauno BBL sezonu sāka septembra pēdējā dienā, kad Kurzemes derbijā viesos ar 59:85 kapitulēja "Ventspilij". Lai gan lielu mača daļu toreiz liepājnieki sīksti turējās pretī ventspilniekiem, spēles otrajā daļā svaru kausus sev par labu nosvēra Latvijas vicečempioni. Vakar viesos Liepājas komanda piedzīvoja otro zaudējumu BBL, šoreiz piekāpjoties "Šiauliai" vienībai no Lietuvas.

Šovakar liepājnieki turpinās divu dienu tūri pa Lietuvu un samēros spēkus ar „Kedainia/Triobet” komandu. Arī Ķedaiņu komandai divās spēlēs nācies samierināties ar diviem zaudējumiem, pa reizei zaudēts „Ventspilij” un „Rudupis”. Šovakar kāda no komandām tiks pie pirmā panākuma sezonā. Mača sākums pulksten 17.00.

Vēl BBL Elites divīzijā šovakar Armanda Šķēles pārstāvētā „Kalev/Cramo” vienība mērosies spēkiem ar komandu, kuru līdz šim zinājām kā Tartu „Rock”, bet šobrīd kļuvusi par Tartu Universitātes vienību. Arī šis mačs sāksies pulksten 17.00.

Tūrē Lietuvā šobrīd atrodas arī „Valmieras” un „Turības” komandas, kuras vakar piedzīvoja zaudējumus attiecīgi pret „Sakalai” un „Techasas”. Šodien abi Latvijas klubi mainīsies pretiniekiem un lūkos tikt pie pirmā panākuma sezonā.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-15 11:07, pirms 13 gadiem
Es ceru ,ka lauvas paņems spēli Timma,Mejo,Andrjukaitis noplosīsies ,bet no Vytas neredzu nekādu jēgu, spēlē kā jaunatnes līgā!