Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2933, Did:0, useCase: 3

Turnīra MVP – Rubio, simboliskajā izlasē tiek iekļauts arī 39 gadus vecais Skola

Rolands Eliņš

Turnīra MVP – Rubio, simboliskajā izlasē tiek iekļauts arī 39 gadus vecais Skola
Rikijs Rubio. Foto: Reuters/Scanpix

Pasaules kausa basketbolā rīkotāji nosaukuši finālturnīra individuālo balvu ieguvējus. Par vērtīgāko spēlētāju atzīts Spānijas izlases saspēles vadītājs Rikijs Rubio, kurš kopā ar Marku Gazolu, Luisu Skolu, Bogdanu Bogdanoviču un Evanu Furnjē iekļauts turnīra simboliskajā izlasē.

Rikijs Rubio finālturnīrā vidēji spēlē guva 15.9 punktus, savāca 4.3 atlēkušās bumbas un izdarīja 6.4 rezultatīvas piespēles, kas bija sestais labākais rādītājs turnīrā. Rubio aizveda Spānijas izlasi līdz finālmačam, kurā izcēlās ar 20 punktiem, palīdzot Spānijai kļūt par čempioni. Rubio par savu veikumu nopelnīja finālturnīra vērtīgākā spēlētāja titulu.

Rubio tika iekļauts arī turnīra simboliskajā izlasē, kurā viņš bija kopā ar savu komandas biedru Marku Gazolu. Gazols šovasar kļuva par NBA čempionu kopā ar Toronto „Raptors”, bet tagad ieguvis Pasaules kausu. Gazola statistika nebija pati iespaidīgākā (14.4 punkti un 5.5 atlēkušās bumbas vidēji spēlē), bet viņa ietekmi uz Spānijas izlases sniegumu grūti pārvērtēt.

Jāpiemin, ka no pagājušā pasaules čempionāta simboliskā piecinieka savu vietu nav saglabājis neviens spēlētājs, taču viens uzvārds tomēr atkārtojas – pirms pieciem gadiem PČ simboliskajā pieciniekā bija Marka vecākais brālis Pau Gazols.

Šoreiz simboliskajā pieciniekā iekļauts arī Francijas izlases līderis Evans Furnjē, kurš ar 19.8 punktiem vidēji spēlē bija septītais rezultatīvākais spēlētājs turnīrā un palīdzēja Francijai tikt pie bronzas, 39 gadus vecais Luiss Skola, kurš ar 17.9 punktiem bija 11. rezultatīvākais turnīrā un ļoti skaļi atgādināja par savas karjeras labākajām dienām, un Bogdans Bogdanovičs, Serbijas izlases snaiperis, kurš guva 22.9 punktus vidēji spēlē.

Bogdanovičs ir vienīgais spēlētājs simboliskajā pieciniekā, kurš pārstāv pusfinālā netikušu komandu, kamēr neviena spēlētāja šajā pieciniekā nav Austrālijai. Austrālijas izlases līderis Petijs Milzs vidēji spēlē iemeta 22.8 punktus, kas bija ceturtais labākais rādītājs turnīrā.

Izmantotie resursi:
Players Statistics - FIBA Basketball World Cup...

  -4 [+] [-]

, 2019-09-15 17:34, pirms 5 gadiem
Rikijs Rubio finālturnīrā vidēji spēlē guva 15.9 punktus, savāca 4.3 atlēkušās bumbas un izdarīja 6.4 rezultatīvas piespēles, kas bija sestais labākais rādītājs turnīrā.

Rubio vai Ruvio? Vai mož Ruviolo?

Kuram SC autoram dosim medaļu par mēslainiem rakstiem?

Arī šeit..... kur tad RUVIO bija 6. čempī? Punktos, atlēcošajās vai piespēlēs? Vai visos kopā, ja skaita?

     [+] [-]

, 2019-09-15 18:27, pirms 5 gadiem
Daudzu aprēktais Rubio... tā, lūk, dižens spēlētājs!

     [+] [-]

, 2019-09-15 19:14, pirms 5 gadiem
Kādā sakarā Bogijd tikai pieciniekā? Par pm5. Vietu... Tad drīzāk Petijs Mikzs vai Fakundo Kampaco bij pelnījis vairāk...

     [+] [-]

, 2019-09-15 19:18, pirms 5 gadiem
Kādā sakarā ir Bogdanovičs, bet nav Milzs.. 1 sodiņu vairāk būtu iemetis un būtu visa turnīra MVP

     [+] [-]

, 2019-09-15 21:10, pirms 5 gadiem
Vajadzeja Milzu likt... Bet Rubio bez variantime MVP

     [+] [-]

, 2019-09-15 23:41, pirms 5 gadiem
Rubio ar saviem 193cm kaut kā pārāk īss izskatās blakus Furnier (199cm) un Bogdanovič (197cm). Kāds būs datus noviltojis