Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Skariolo: "Spānijas izlasē nav tādu muļķu, kuri domā, ka esam neuzvarami"

Rolands Eliņš

Skariolo: "Spānijas izlasē nav tādu muļķu, kuri domā, ka esam neuzvarami"
Serdžio Skariolo. Foto: EPA/Scanpix

Spānijas basketbola izlases galvenais treneris Serdžio Skariolo pēc vakardienas negaidītā zaudējuma Ukrainai norādīja, ka pretinieki vairāk vēlējušies uzvarēt un bijuši spēcīgāki cīņā zem groziem, taču nekāda traģēdija nav notikusi, Spānija joprojām ir ļoti parocīgās pozīcijās kvalifikācijas grupā un gatavojas spēlei pret Latviju.

„Spēlē pret Ukrainu bija redzama iespaidīga atšķirība komandu fiziskajos dotumos, un mums par to nācās samaksāt, zaudējot cīņā zem groziem. Kad devāmies palīgā groza tuvumā, lai tiktu galā ar pārspēku, uz tālmetienu līnijas palika brīvs Mihaiļuks,” zaudējumu analizēja Spānijas treneris Serdžio Skariolo, kura vadītā izlase pret Ukrainu cieta pirmo zaudējumu PK kvalifikācijas ciklā (65:76). „Kamēr mums pašiem veicās tālmetienos, turējām līdzi rezultātā. Diemžēl mēs netrāpījām dažus brīvus metienus, Ukraina atrāvās 6-8 punktu attālumā un vairs nespējām atspēlēties. Ar Lenu un Mihaiļuku Ukraina ir ļoti laba komanda.”

„Redzams, ka bija pienācis laiks pirmajam zaudējumam,” atzina Skariolo. „Tā notika, jo pretinieks uzvarēt vēlējās daudz vairāk. Nav šobrīd vajadzības tagad to vēlreiz apspriest. Mums jādomā par nākamo maču pret Latviju un jācenšas uzvarēt tajā. Latvijas izlasei ir citi ieroči, un mums jābūt tiem gataviem.”

Skariolo preses konferencē tika vaicāts, vai viņš neizjūt pieredzējušu spēlētāju trūkumu izlasē, taču itāļu treneris attaisnojumus nemeklēja: „Šīs nav sacensības, kurās var nožēlot, ka kaut kā nav. Mums jāspēlē ar to, kas ir, un jānorāda uz faktu, ka tas bijis pietiekami, lai septiņās kvalifikācijas spēlēs tiktu pie sešām uzvarām. Neviens nevar pielikt pie svara 15 kilogramus vai savā CV ierakstīt papildus piecas sezonas tikai tāpēc, ka tas tagad ir vajadzīgs Spānijas izlasei.”

Skariolo norādīja, ka Spānijas situācija kvalifikācijā tāpat izskatās ļoti parocīga, jo viens fakts joprojām nav mainījies – Spānijai iekļūšanai finālturnīrā pilnībā pietiks ar to, ka kvalifikācijas otrajā fāzē tiks izcīnītas uzvaras visās mājas spēlēs, kas tieši attiecas arī uz 17. septembra maču pret Latviju. „Mums ir jānosargā savs laukums. Mums ir jābūt gataviem spēlēt pret Latviju,” teica Skariolo. „Mūsu līdzjutēju atbalsts ir bijusi lieliska motivācija spēlētājiem, un es sagaidu, ka viņi spēs parādīt raksturu, atgūstoties no šīs neveiksmes.”

Trenerim arī tika vaicāts, kā uz zaudējumu Ukrainai reaģējuši Spānijas izlases spēlētāji, kuri pieraduši pie uzvarām, taču Skariolo atbildēja, ka nekas ārkārtējs nav noticis: „Daudzi spēlē klubos, kuriem arī ir bieži zaudējumi. Mēs labi apzināmies, ka zaudējums ir daļa no sporta, un ir reizes, kad tu vari atdot laukumā visus savus spēkus, taču tāpat beigās atliek tikai apsveikt pretinieku. Mūsu komandā nav tādu muļķu, kuri domā, ka esam neuzvarami. Es ļoti uzticos saviem spēlētājiem un viņu raksturiem.”

Latvijas izlase pret Spāniju spēlēs parīt Madridē, cenšoties uzlabot savu pozīciju kopvērtējumā. Latvija ar Spāniju aizvadījusi sešas spēles, bet vēl ne reizi nav izcīnījusi uzvaru, vēsta LBS mājaslapā pieejamā informācija.

I grupas kopvērtējums

#KomandaU-Z+/-P
1Spānija6-1+5513
2Turcija5-2+5812
3Latvija5-2+3512
----
4Ukraina4-3+111
5Melnkalne3-4+110
6Slovēnija2-5-199

Izmantotie resursi:
https://as.com/baloncesto/2018/09/1...

     [+] [-]

, 2018-09-15 12:36, pirms 6 gadiem
Skatos šim portālam lieliski darbojas modernatori, pat aplama nav

     [+] [-]

, 2018-09-15 12:40, pirms 6 gadiem
SC pilnīgii dalbajobii ir ,ka nedzēš tā kreditoru komentus ārā un vēl pie tam viņš var spamot būdams bloķēts lietotājs. Visi raksti ir sad@rsti dēļ viņa

     [+] [-]

, 2018-09-15 13:48, pirms 6 gadiem
Neieredzu 29.vidusskolu šī spam dēļ!

     [+] [-]

, 2018-09-15 15:20, pirms 6 gadiem
Tad jau pirmdien redzēs

     [+] [-]

, 2018-09-15 16:08, pirms 6 gadiem
Tie kredīti zahebala jau. Vai nevar to spamotāju dzēst ārā vai kaut ko darīt lietas labā.

     [+] [-]

, 2018-09-15 16:36, pirms 6 gadiem
Ukraina ir ļoti dīvaina, vāja komanda, kurai apbrīnojamā kārtā kaut kā izdodas krāt uzvaras, kur vien tas iespējams. Atceramies EČ, kur viņus sagrāvām ar gandrīz +40, bet pasaulea čempim kvalicicējās viņi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-16 00:19, pirms 6 gadiem
Ideali!
Es tiesi domaju kur aiznemties 500 euro...
Paldies!