Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Latvieši savainojumu dēļ nespēlē, SKA piektā uzvara piecās spēlēs

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Latvieši savainojumu dēļ nespēlē, SKA piektā uzvara piecās spēlēs
Sanktpēterburgas SKA kapteinis Iļja Kovaļčuks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Sanktpēterburgas SKA ar rezultātu 6:2 izbraukumā pārliecinoši apspēlēja Čeļabinskas "Traktor" un Kontinentālā hokeja līgā ir vienīgā komandas, kas joprojām nav zaudējusi nevienu punktu. Tikmēr savainojumu dēļ nespēlēja Artūrs Kulda un Jānis Sprukts, kuru pārstāvētās vienības Ufas "Salavat" Yulaev" un Jaroslavļas "Lokomotiv" tikās ar Habarovskas "Amur" (3:2) un Kazaņas "Ak Bars" (2:3 bullīšos).

Perfektais SKA izrēķinās ar "Traktor"

Piekto uzvaru piecās spēlēs izcīnīja Sanktpēterburgas SKA, kas izbraukumā sakāva Rīgas "Dinamo" nākamo pretinieci Čeļabinskas "Traktor" (6:2). Pamatus uzvarai SKA ielika jau pirmajā trešdaļā, kurā izdevās gūt četrus bezatbildes vārtus (4:0). Rezultatīvākais laukumā ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm bija Romāns Červenka.

Interesanti, ka, par spīti rezultātam, krietni vairāk metienus izdarīja "Traktor" – 43 pret 26. Pirmajās spēlēs SKA pieveica Jaroslavļas "Lokomotiv" (5:3), debitanti "Sochi" (3:2), Minskas "Dinamo" (5:2) un vēl vienu jaunpienācēju Toljati "Lada" (4:2). Citā spēlē Jaroslavļas "Lokomotiv" divreiz atspēlējās, tomēr bullīšos savā laukumā atzina Kazaņas "Ak Bars" pārākumu (2:3). Jānis Sprukts, kurš savainojuma dēļ izlaida arī pēdējo maču pret Magņitogorskas "Metallurg" (1:4), nespēlēja arī šoreiz.

"Salavat Yulaev" vēlreiz apspēlē "Amur"

Spēle aizritēja līdzvērtīgā cīņā, taču viesi labāk izmantoja savus momentus. Pirmā puslaika vidū ufieši izvirzījās vadībā, otrā puslaika sākumā pārsvars tika dubultots, bet pēc tam komandas apmainījās ar vārtu guvumiem. Trešā perioda vidū habarovskieši samazināja savu deficītu līdz minimumam, bet atlikušajās minūtēs "Salavat Yulajev" nosargāja uzvaru (3:2). Ufas somu uzbrucējs Anti Pilstrēms šajā spēlē izcēlās ar diviem precīziem raidījumiem. Arī vakar ufieši bez Latvijas aizsarga uzvarēja šo pašu "Amur" (2:0).

Ufas vienība tagad pakāpjas uz trešo vietu Austrumu konferencē. Kuldam šosezon ir otrs lielākais spēles laiks "Salavat Yulaev" rindās, četros mačos aizsargs laukumā pavadījis vidēji 21:36 minūtes.

Kā zināms, 10. septembrī Artūrs Kulda nepabeidza maču pret Vladivostokas "Admiral" (6:4). Savainojuma dēļ viņš nav devies četru spēļu izbraukumā, kas risināsies līdz 19. septembrim. Pagājušajā sezonā Kulda bija tuvu iebalsošanai KHL Zvaigžņu spēles starta pieciniekā, Gagarina kausā ufieši aizcīnījās līdz pusfinālam un ieguva bronzas medaļas.

KHL, 15. septembris

SpēleRezSpēleRez
Amur – Salavat Yulaev2:3Metallurg Nk – Avangard2:1 P
Sibir – Barys4:1Traktor – SKA2:6
Yugra – Jokerit1:2 PLada – Dinamo R3:2 P
Lokomotiv – Ak Bars2:3 PMVityaz – Metallurg Mg0:2
Sochi – Avtomobilist4:2

Izmantotie resursi:
www.khl.ru

  +5 [+] [-]

, 2014-09-15 20:53, pirms 10 gadiem
Sanktpēterburgas SKA regulārās sezonas čempioni, bet play off pirmajā kārtā atkal izlidos!

  +3 [+] [-]

, 2014-09-15 21:00, pirms 10 gadiem
Sāniņš rakstīja: Sanktpēterburgas SKA regulārās sezonas čempioni, bet play off pirmajā kārtā atkal izlidos!
Un kas viņus izslēgs? Rīgas Dinamo!!!!

  -4 [+] [-]

, 2014-09-15 21:22, pirms 10 gadiem
Rigas Dinamo jau nemaz neiekljus tur.

     [+] [-]

, 2014-09-15 21:25, pirms 10 gadiem
Galīgi "pozitīvs" esi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-15 23:26, pirms 10 gadiem
Вежливые люди rakstīja: Ar Bikovu var arī paņemt. Bikovs un Kovaļčuks vēl ne tādus kalnus ir gāzuši.
Jā, atceros kādus kalnus viņi Vankūverā gāza, visa Krievija atceras :d