Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Par Virslīgas jūlija labāko spēlētāju atzīst "Valmieras" uzbrukuma līderi Arokodari

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Par Virslīgas jūlija labāko spēlētāju atzīst "Valmieras" uzbrukuma līderi Arokodari
Tolu Arokodare. Foto: Jānis Līgats

Žurnālistu un futbola fanu balsojumā par "Optibet" Virslīgas jūlija labāko spēlētāju atzīts "Valmiers" uzbrucējs Tolu Arokodare, savukārt Latvijas Futbola federācijas Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balvu saņems Oļegs Kononovs no "Riga".

Latvijas Futbola federācijas Treneru padome un biedrība ”Latvijas Futbola Virslīga” Virslīgas jūlija labākā spēlētāja balvai izvirzīja Tolu Arokodari (Valmiera FC), Nemaņu Belakoviču (FK Spartaks), Felipi Brizolu (Riga FC), Stefanu Paniču (Riga FC) un Rihardu Ozoliņu (FK Metta).

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumam noslēdzoties, kļuva zināms, ka labākā spēlētāja titulu iegūs "Valmiera" uzbrukuma līderis un šobrīd rezultatīvākais Virslīgas futbolists Arokodare. Mēneša labākie Arokodare un Oļegs Kononovs tiks sveikti ar piemiņas balvām.

Arokodare ir viena no spožākajām Latvijas čempionāta zvaigznēm. 19 gadus vecais spēlētājs no Nigērijas kopumā izcēlies jau ar 14 vārtu guvumiem. Jūlijā viņš guva piecus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Oļega Kononovs vadītā "Riga" turpina iespaidīgu uzvaru sēriju Virslīgā. Rīdzinieki svinējuši uzvaras jau 12. spēlēs pēc kārtas, tai skaitā izcīnīts maksimālais punktu skaits arī jūlija mēnesī – sešas uzvaras sešās spēlēs.

Atgādinām, ka mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un Latvijas Futbola Virslīga, kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos Facebook un Twitter, savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Ar žurnālistu balsojumu iespējams iepazīties šeit.

     [+] [-]

, 2020-08-15 18:47, pirms 4 gadiem
Pelnīti.

     [+] [-]

, 2020-08-15 20:31, pirms 4 gadiem
Atslēgas spēlētājs Valmierai,patecoties viņa izcilai spēlei , šobrīd Valmiera ir stabilā eirokausu zonā! Cerams,ka nepārdos ...kautgan prece jāatdod tad kad ir pircējs ar adekvātu piedāvājumu .