Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Monaco" atkārto savu transfēru rekordu, "Arsenal" neizmanto pirmās nakts tiesības

Agris Suveizda

"Monaco" atkārto savu transfēru rekordu, "Arsenal" neizmanto pirmās nakts tiesības
Visams Ben Jeders. Foto: imago images/PanoramiC/Scanpix

Vērtīgus pastiprinājumus ieguvuši Francijas čempionāta klubi "Monaco" un Lionas "Olympique", kas parakstījuši līgumus ar Francijas izlases uzbrucēju Visamu Ben Jederu un Francijas U21 izlases pussargu Džefu Renu-Adelaīdu.

Neilgi pēc 29. dzimšanas dienas "Sevilla" uzbrucējs Visams Ben Jeders parakstīja piecu gadu līgumu ar "Monaco", kas piekrita samaksāt viņa līgumā minēto izpirkuma summu – 40 miljonus eiro. Tādējādi "Monaco", kas esot Ben Jedera bērnības mīļākais klubs, atkārtoja savu pāreju rekordu - pirms četriem gadiem par 40 miljoniem plus bonusiem tika nopirkts Radamels Falkao. Ben Jeders, kurš ar 18 vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm iepriekšējā sezonā bija dalīti otrais rezultatīvākais francūzis "Top 5" līgās, savulaik ir spēlējis arī Francijas telpu futbola izlasē.

"Monaco" sastāvs ir jāpastiprina ar vēl vienu uzbrucēju – oficiāls piedāvājums esot izteikts par Mauro Ikardi, kurš gan vistuvāk esot "Roma" komandai, bet Ikardi neizdošanās gadījumā līgums pārsteidzoši tomēr varētu tikt pagarināts ar Radamelu Falkao, kurš ir vienojies ar "Galatasaray", tomēr nevēlas dzīvot Stambulā. Vidējā līnijā "Monaco" vēlas īrēt "Chelsea" centra pussargu Tjemuē Bakajoko, kurš gan vēl gaida piedāvājumus no Čempionu līgas klubiem – galvenokārt Turcijas -, bet aizsardzības centrā esot uzsāktas sarunas ar Turīnas "Juventus" itālieti Danieli Rugāni.

Sastāva komplektāciju ar šīs vasaras pēdējo lielo pirkumu acīmredzot ir pabeigusi Lionas "Olympique", kas par 25+2,5 miljoniem eiro un 15% nākamā transfēra summas iegādājās Francijas U21 izlases pussargu Džefu Renu-Adelaīdu. Liona par principiālas vienošanās panākšanu ar "Angers" ziņoja vēl pirms tam, taču lioniešiem vēl bija jāgaida uz spēlētāja iepriekšējo klubu Londonas "Arsenal", kam piederēja iespēja 14 dienu laikā pielīdzināt piedāvājumu un atgūt pussargu. Londonieši to gan paredzami neizdarīja, un jau dienu vēlāk Rens-Adelaīds parakstīja piecu gadu līgumu. Liona nākamo spēli rītvakar aizvadīs tieši pret "Angers".

"Arsenal" Renu-Adelaīdu 2015. gadā par divarpus miljoniem eiro nopirka no "Lens", bet jaunietis, Premjerlīgā nedebitējis, atgriezās Francijā – "Angers" pirms gada viņu pēc īres beigām izpirka par 1,6 miljoniem eiro. Savā pirmajā pilnajā sezonā Rens-Adelaīds 35 spēlēs guva trīs vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, bet šīs sezonas atklāšanas spēlē ar vārtiem un piespēli palīdzēja pārspēt "Bordeaux" (3:1). Liona, iegūdama Renu-Adelaīdu, ar vienu šāvienu nošāva divus zaķus, aizpildīdama abus palikušos robus sastāvā – lionieši meklēja gan centra pussargu, gan malējo pussargu, un Rens-Adelaīds var spēlēt abās pozīcijas. Flangā lioniešu iepriekšējā prioritāte bija spānis Suso, par kuru "Milan" prasīja pārāk augstu cenu – gandrīz 40 miljonus eiro. Spānijas "Celta" atgriezies Lionas balsta pussargs Šeks Diops, kurš pievienojies pusmiljonu vērtā īrē ar izpirkuma iespēju par 9+1 miljonu eiro.

Izmantotie resursi:
https://www.ol.fr/fr-fr/contenus/ar...
https://www.asmonaco.com/en/wissam-...

     [+] [-]

, 2019-08-15 13:54, pirms 5 gadiem
Manaco Falcao no Atletico nenopirka pa 70 miljoniem, kad vēl Šeiks bija pie stūres?

  +1 [+] [-]

, 2019-08-15 14:01, pirms 5 gadiem
fakucis rakstīja: Manaco Falcao no Atletico nenopirka pa 70 miljoniem, kad vēl Šeiks bija pie stūres?
Tā laika lielie pirkumi (arī Hamess) bija ar lieliem bonusiem, bet par Radamelu bija piemirsies gan - tie paši 40 miljoni pamatsummā. Tātad atkārto, nevis labo, paldies!

     [+] [-]

, 2019-08-15 15:45, pirms 5 gadiem
Kāpēc Falcao piekrita Galatasaray ja reiz negrib dzīvot Stambulā?

     [+] [-]

, 2019-08-15 16:03, pirms 5 gadiem
Žurnālista kungs, pēc transfermrkt.com oficiālās informācijas pamata summa par Falkao bija 43 m € 😉
https://www.transfermarkt.com/falca...