Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fergusona pēdējais pirkums Zaha pagarina līgumu ar "Crystal Palace"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Fergusona pēdējais pirkums Zaha pagarina līgumu ar "Crystal Palace"
Vilfrīds Zaha
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Crystal Palace" pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Vilfrīdu Zahu, kurš komandā paliks līdz 2023. gadam.

"Gribēju, lai sarunas pēc iespējas ātrāk beigtos un varētu visu uzmanību veltīt jaunajai sezonai. Ļoti priecājos, ka mums izdevās vienoties," teica 25 gadus vecais uzbrucējs Vilfrīds Zaha, kurš būs "Crystal Palace" īpašums nākamās piecas sezonas. Šajā vasarā interesi par viņu izrādīja Londonas "Chelsea" un "Tottenham Hotspur", tomēr vienoties par darījumu neizdevās.

Pagājušajā sezonā Zaha guva deviņus vārtus, palīdzot komandai izvairīties no izlidošanas, bet jaunās sezonas pirmajā spēlē Kotdivuāras izlases spēlētājs palīdzēja ar rezultatīvu sitienu, ar 2:0 pieveicot "Fulham". Tādējādi Zaha pacēlās uz dalītu pirmo vietu "Crystal Palace" Premjerlīgas labāko snaiperu sarakstā.

Zaha "Crystal Palace" pievienojās 2010. gadā, bet trīs sezonas vēlāk viņu par desmit miljoniem mārciņu iegādājās "Manchester United". Uzbrucējs kļuva par leģendārā trenera sera Aleksa Fergusona pēdējo pirkumu pie "United" stūres. Jaunajā komandā Zaha gan aizvadīja tikai divas spēles un vārtus neguva.

Viņš uzreiz tika izīrēts atpakaļ "Crystal Palace", kas 2015. gadā Londonas klubs atpirka uzbrucēju, kurš trīs sezonas pēc kārtas atzīts par kluba labāko spēlētāju.

Lai gan jauniešu vecumā Zaha spēlēja Anglijas izlasē, viņš izvēlējās pārstāvēt Kotdivuāras valstsvienību, kuras rindās viņš piedalījies astoņās spēlēs un guvis divus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2018-08-15 17:38, pirms 6 gadiem
Tagad var teikt, ka Fergijs nekļūdījās ar viņa pirkumu, taču tie, kas nāca pēc viņa nespēja realizēt potenciālu. Pēdējās sezonas viņš spēlē ļoti labi. Ja tā turpinās, noteikti drīz būs top6 klubā (ņemot vērā, ka anglis).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja