Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

ČL: "Liverpool" nosargā uzvaru Hofenhaimā, "Young Boys" filigrāni iesit savos vārtos

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

ČL: "Liverpool" nosargā uzvaru Hofenhaimā, "Young Boys" filigrāni iesit savos vārtos
Nikosijas APOEL
Foto: Chara Savides/AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgā ar piecām spēlēm šovakar, 15. augustā, sākās play-off kārta. Panākumus svinēja Azerbaidžānas "Qarabağ", Kipras APOEL, slavenā Anglijas vienība "Liverpool", kā arī Maskavas CSKA, kas uzvaru Bernē pret vietējo "Young Boys" izrāva vien mača kompensācijas laikā. Spēlē starp Lisabonas "Sporting" un Bukarestes "Steaua" tika fiksēts bezvārtu neizšķirts.

Qarabag - Kobenhavn

Azerbaidžānas čempionvienībai Agdamas "Qarabağ" šī bija debija Čempionu līgas play-off kārtā, kamēr "København" pēdējoreiz šajā turnīra fāzē bija piedalījusies pagājušosezon, divu spēļu summā izcīnot panākumu (2:1) pār Kipras APOEL.

Spēlēšanai karstajā Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku labāk bija pielāgojusies vietējā "Qarabağ", kas rezultātu atklāja jau 25. minūtē. Dienvidāfrikānis Dino Ndlovu izdarīja spēcīgu sitienu pa vārtiem, bumbai atsitoties pa vārtu stabu un izlecot laukumā. Pirmais pie atlēkušās bumbas bija Mahirs Madatovs, kurš to raidīja jau gandrīz pilnībā tukšajos "København" vārtos - 1:0 "Qarabağ". Pārsvars šajā spēlē nenoliedzami piederēja mājiniekiem, tomēr arī viesiem bija dažas labas iespējas izcelties. Īpaši aktīvs uzbrukumā bija "København" paragvajiešu leģionārs Federiko Santanders, tomēr viņa sitieni mājinieku vārtu taisnstūri nesasniedza.

Otrajā puslaikā "København" laukuma spēlētāji varēja īpaši pateikties savas komandas vārtsargam Robinam Olsenam, kurš pēc mājinieku spēlētāju Mišela, Donalda Gerjēra un Dino Ndlovu sitieniem rezultātam neļāva kļūt, piemēram, 2:0 vai pat 3:0 "Qarabağ" labā. Spēles beigās mājinieki izcīnīja uzvaru ar rezultātu 1:0, kas nozīmē, ka abām komandām saglabājas visnotaļ labas iespējas kvalificēties Čempionu līgas grupu turnīra stadijai.

Hoffenheim - Liverpool

Vācu kluba "Hoffenheim" vēsturiski pirmais pretinieks Eirokausos bija tiešām grandiozs - leģendārais Anglijas klubs "Liverpool". Liels pluss priekš "Liverpool" noteikti bija tas, ka šo klubu jau trešo sezonu vada iepriekšējais Dortmundes "Borussia" treneris Jirgens Klops, kurš ļoti labi zina, kā apspēlēt Vācijas Bundeslīgas komandas.

Jau spēles sākumā - 12. minūtē - "Hoffenheim" ieguva fantastisku iespēju atklāt savu Eirokausu rēķinu - "Liverpool" horvātu aizsargs Dežans Lovrens savas komandas soda laukumā nogāza vienu no "Hoffenheim" spēlētājiem, tādējādi nopelnot 11 metru soda sitienu uz savas komandas vārtiem. Lovrena kļūdu gan mirkli vēlāk mīkstināja viņa tautietis Andrejs Kramaričs, kura vārtiem pa vidu sisto bumbu atvairīja "Liverpool" beļģu vārtsargs Simons Miņolē. Vēlāk piepildījās sporta spēļu teiciens "neiesit tu, iesit tev" - 35. minūtē 18 gadus vecais "Liverpool" aizsargs Trents Aleksandrs-Arnolds izpildīja lielisku tiešo brīvsitienu, no apmēram 25 metru attāluma pārceļot bumbu pāri mājinieku sieniņai un ievirzot to vārtos (1:0).

Lai gan iespējas gūt vārtus bija arī "Hoffenheim", tomēr arī nākamo panākumu guva tieši "Liverpool". Džeimss Milners 74. minūtē ielauzās mājinieku soda laukumā, izdarīja centrējumu, tomēr to bloķēja "Hoffenheim" norvēģu leģionārs Hāvards Nordtvaits. Rikošets izrādījās priekš mājiniekiem tik neveiksmīgs, ka bumba ielēca vārtu tālajā stūrī... 2:0 "Liverpool". Spēles 87. minūtē mājinieks Marts Uts ar spēcīgu sitienu vienus vārtus atguva (1:2), pirms atbildes spēles "Anfield" stadionā saglabājot "Hoffenheim" minimālas izredzes.

Young Boys - CSKA

Bernē vietējā "Young Boys" uzņēma Krievijas vicečempioni Maskavas CSKA. Pārsvars bīstamajos momentos visas spēles garumā piederēja mājiniekiem, tomēr lieliski armijnieku vārtos darbojās komandas ilggadējais vārtsargs Igors Akinfējevs. Pašās spēles beigās "Young Boys" tomēr iesita, pie tam - ļoti skaisti. Taču... ne tajos vārtos, kur mājinieki to cerēja izdarīt. Vārtu autors bija ganiešu spēlētājs Kasims Ādamss Nuhu, kurš centās ar galvu atspēlēt bumbu vārtsargam rokās, tomēr sitienu izdarīja par stipru, kā rezultātā bumba nonāca nevis vārtsarga rokās, bet "Young Boys" komandas vārtu tīklā. Maskavas CSKA laimīga un nedaudz nepelnīta uzvara ar 1:0.

APOEL - Slavia

Kiprā vietējā čempione Nikosijas APOEL mokaitētā gaisotnē uzņēma Prāgas "Slavia". Viesi netika uzņemti pārāk viesmīlīgi, jo jau otrajā minūtē APOEL spēlētājs Igors de Kamargo pēc stūra sitiena panāca 1:0 savas komandas labā. Vēl pēc astoņām minūtēm vienīgais kiprietis APOEL sākumsastāvā, Efstatioss Aloneftiss, spēja skaisti pārcelt bumbu "Slavia" vārtsargam un dubultot savas komandas pārsvaru - 2:0.

Ja pirmajā puslaikā neliels pārsvars piederēja APOEL, tad otrajā pilnīgu kontroli pār spēli pārņēma "Slavia". Taču tas Čehijas čempionvienībai nenesa tik ļoti kāroto izbraukuma golu, kā rezultātā beigās piedzīvots zaudējums ar 0:2.

Sporting - Steaua

Visbeidzot Lisabonas "Sporting" mājas spēlē tā arī nespēja atslēgt Bukarestes "Steaua" vārtus, ar Rumānijas vicečempioni nospēlējot 0:0. Jāatzīmē, ka desmit minūtes + kompensācijas laiku Bukarestes "Steaua" spēlēja mazākumā, jo rumānis Mihajs Pintilī 80. minūtē nopelnīja savu otro brīdinājumu šajā spēlē.

UEFA Čempionu līgas kvalifikācija, 15. augusts

SpēleRez.
Qarabağ (Azerbaidžāna) – København (Dānija)1:0
Hoffeinheim (Vācija) – Liverpool (Anglija)1:2
APOEL (Kipra) – Slavia (Čehija)2:0
Sporting (Portugāle) – Steaua (Rumānija)0:0
Young Boys (Šveice) – CSKA (Krievija)0:1

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

     [+] [-]

, 2017-08-15 23:43, pirms 7 gadiem
Hoffenheim pagājušajā sezonā nezaudēja nevienu maču savā laukumā, bet šosezon zaudēja jau pirmajā mājas spēlē.

     [+] [-]

, 2017-08-15 23:45, pirms 7 gadiem
APOEL sākumsastāvā izgāja 1 Kipras futbolists, 1 iznāca uz maiņu, vēl 1 palika rezervē.

Akinfejevam 3.sausā spēlē pēc kārtas Eirokausos šosezon.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-08-15 23:51, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: kuram tas interesē?
Atskaitot tevi, visiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2017-08-15 23:52, pirms 7 gadiem
Interesanta spēle. Žēl Hoffeinhemas, tik daudz momenti, bet tā realizācija un absolūti nekādas veiksmes. Liverpoole uz papīra stipri spēcīgāka, bet laukumā izskatijās, ka Hoffeinheima būtu favorīti. Atbildes spēle būs interesanta.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-15 23:52, pirms 7 gadiem
Autors 100% neredzēja Young Boys spēli.....smieklīgi lasīt, ka CSKA izrauj uzvaru tur viens zābaks savos vārtos kompensācijas laikā iesita. CSKA vispār tikai viens sitiens vārtu rāmi bija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-08-16 00:13, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Hoffenheim pagājušajā sezonā nezaudēja nevienu maču savā laukumā, bet šosezon zaudēja jau pirmajā mājas spēlē.
Es drīzāk teiktu tā:"Hoffenheim spēli zaudēja jau pirms sezonas - transfēru tirgū"

Starp citu sporting - steua spēle bija pat ļoti saspringta, lielākais pārsteigums šovakar par neizšķirtu

  +3 [+] [-]

, 2017-08-16 00:29, pirms 7 gadiem
Krieveļiem kārtējā cūcene, ceru ka Maskavā zaudēs,cik tad var veikties

  +5 [+] [-]

, 2017-08-16 00:32, pirms 7 gadiem
cukurs78 rakstīja: Autors 100% neredzēja Young Boys spēli.....smieklīgi lasīt, ka CSKA izrauj uzvaru tur viens zābaks savos vārtos kompensācijas laikā iesita. CSKA vispār tikai viens sitiens vārtu rāmi bija
CSKA šodien izskatījās vēl švakāk kā Liepāja pret ziemeļīru pastniekiem pirmajā spēlē.

  -3 [+] [-]

, 2017-08-16 00:48, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Interesanta spēle. Žēl Hoffeinhemas, tik daudz momenti, bet tā realizācija un absolūti nekādas veiksmes. Liverpoole uz papīra stipri spēcīgāka, bet laukumā izskatijās, ka Hoffeinheima būtu favorīti. Atbildes spēle būs interesanta.
Laukumā Hoffeinheima izskatījās favorīti? Ha-ha .... Tu esi mudaks.

     [+] [-]

, 2017-08-16 01:41, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Laukumā Hoffeinheima izskatījās favorīti? Ha-ha .... Tu esi mudaks.
Atkal šitas vecais dīvānā pirdējs pukst kaut ko. Nespēju noticēt, kur 40 gados var būt tik atpalicis. Tu spēli skatījies, kurmi? Momentus redzēji Hoffeinheimai? Nesaprotu vispār, ko Tu te vēl dari? Sen esi norakstīts. Laikam vēl joprojām sencis tevi dauza.

     [+] [-]

, 2017-08-16 01:48, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: nevienam

Latvijā ir 0 interese par Kipru un APOEL
Man ir arī 0 interese par City

     [+] [-]

, 2017-08-16 03:07, pirms 7 gadiem
Liverpool un Hoffenheim mačs bija tiešām interesants un aizraujošs, ar visnotaļ loģisku rezultātu, kaut gan arī friči bija gana labi, taču momentu realizācija, pat neierēķinot neiesisto pendeli, gan ļoti švaka.
Savukārt CSKA tik nepelnīta uzvara, cik vien var būt. Bet tāds ir futbols, tā gadās ne vienam vien. Lielu daļu vainas šveiciešiem jāuzņemas gan arī pašiem, jo tik daudz mēslainē izsviestu momentu... Un daudzi ne tik uz veiksmes, bet tieši meistarības trūkuma rēķina.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-16 09:51, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Atkal šitas vecais dīvānā pirdējs pukst kaut ko. Nespēju noticēt, kur 40 gados var būt tik atpalicis. Tu spēli skatījies, kurmi? Momentus redzēji Hoffeinheimai? Nesaprotu vispār, ko Tu te vēl dari? Sen esi norakstīts. Laikam vēl joprojām sencis tevi dauza.
No tevis intelekts tā vien nāk laukā un tu vispār nezini ko nozīmē vārds cieņa. Protams spēli redzēju un nekādus dižos momentus vāciešiem neredzēju tik to redzēju ka pat bija 0-2 un angļi spēlēja no otrā nummura pozīcijas, to es redzēju. Un lai arī vienus vārtus vācieši atguva, viņi zaudēja pašu mājās un atbildes spēlē viņiem daudz variantu neredzu. Un ja tu bez rupjībām neko uzrakstīt neesi spējīgs tad i nedomā man atbildēt. Tad sēdi vien tālāk savā iedomu pasaulē kur vācieši laukumā bija favorīti un kur viņiem ir dižas izredzes atbildes spēlē. Murgo vien tālāk savā nodabā.

     [+] [-]

, 2017-08-16 10:22, pirms 7 gadiem
Hoffenheim izskatījās labāki spēlē. Sākumā tas nedaudz pārsteidza, bet spēles beigās sapratu, ka esmu nedaudz ieciklējies uz komandām. Zemapziņā sēž doma kas ir Hoffenheim un kas Liverpūle. Tomēr jāpieņem ka vācieši ne ar ko nav sliktāki.

     [+] [-]

, 2017-08-16 12:04, pirms 7 gadiem
Liverpool paņēma ar pieredzi
cerams tālāk tiks
Qarabağ, Liverpool, Slavia, Steaua, CSKA

  -1 [+] [-]

, 2017-08-16 12:33, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: No tevis intelekts tā vien nāk laukā un tu vispār nezini ko nozīmē vārds cieņa. Protams spēli redzēju un nekādus dižos momentus vāciešiem neredzēju tik to redzēju ka pat bija 0-2 un angļi spēlēja no otrā nummura pozīcijas, to es redzēju. Un lai arī vienus vārtus vācieši atguva, viņi zaudēja pašu mājās un atbildes spēlē viņiem daudz variantu neredzu. Un ja tu bez rupjībām neko uzrakstīt neesi spējīgs tad i nedomā man atbildēt. Tad sēdi vien tālāk savā iedomu pasaulē kur vācieši laukumā bija favorīti un kur viņiem ir dižas izredzes atbildes spēlē. Murgo vien tālāk savā nodabā.
Sāksim ar to, ka Tu pirmais uzrakstīji rupjību well played

  -1 [+] [-]

, 2017-08-16 15:31, pirms 7 gadiem
Cerams, Nīca uztaisīs pārsteigumu Neapolē.

     [+] [-]

, 2017-08-16 16:29, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: nevienam

Latvijā ir 0 interese par Kipru un APOEL
aizmirsi pierakstīt arī Man City