Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Pučinsks: "Ir problēmas uzbrukumā"

Andris Liepa
Andris Liepa
Komentāri pēc Smscredit.lv futbola Virslīgas spēles starp BFC "Daugavpils" un FK "Ventspils" komandām.
Vērtējums: +1

  +3 [+] [-]

, 2015-08-15 22:25, pirms 9 gadiem
kad ''zilais vīriņš''no Ventspils beidzot runās latviski? viņš taču ir Latvijas pilsonis un ieņem amatu kurā valsts valodā viņam ir obligāta skumji kā Latvijas futbolā ir tādi cilvēki kas demonstratīvi ignorē it visu kas saistīts ar vārdu ''Latvija'' (šeit nav runa par viestreneriem kas nāk un iet runa ir par Latvijas pilsoņiem kuri atklāti demonstrē necieņu pret tās tautas valodu kuras vidū viņi dzīvo)

  +1 [+] [-]

, 2015-08-15 22:53, pirms 9 gadiem
lancers rakstīja: kad ''zilais vīriņš''no Ventspils beidzot runās latviski? viņš taču ir Latvijas pilsonis un ieņem amatu kurā valsts valodā viņam ir obligāta skumji kā Latvijas futbolā ir tādi cilvēki kas demonstratīvi ignorē it visu kas saistīts ar vārdu ''Latvija'' (šeit nav runa par viestreneriem kas nāk un iet runa ir par Latvijas pilsoņiem kuri atklāti demonstrē necieņu pret tās tautas valodu kuras vidū viņi dzīvo)
Raksti iesniegumu Valsts valodas centram (nevis šeit komentāros), varbūt kaut kas arī mainīsies. 2013.g abām '"Daugavām'' gadījumā nedraudēja ar VVC?

  +2 [+] [-]

, 2015-08-15 22:58, pirms 9 gadiem
FK Ventspils uzbrukumā spēlē viens no labākajiem visu laiku Latvijas uzbrucējiem Ģirts Karlsons,labs uzbrucējs Daņils Turkovs,leģionārs Ndue Muječi un viens no perspektīvākajiem jaunās paaudzes spēlētājiem Anastasijs Mordatenko.Trenerim tas par maz? Varbūt vaina pašā trenerī?Jurģi,ej atpūties!!!

  +2 [+] [-]

, 2015-08-16 01:23, pirms 9 gadiem
Ir problēmas kluba vadībā. Un Pučinsks turklāt nav pati lielākā.