Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Kr. Rēdlihs: "Forši, ka rīt atkal jāspēlē pret Ufu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kr. Rēdlihs: "Forši, ka rīt atkal jāspēlē pret Ufu"
Krišjānis Rēdlihs
Foto: dinamoriga.lv

Rīgas "Dinamo" aizsargs Krišjānis Rēdlihs, par spīti zaudējumam šodienas pārbaudes mačā (0:1 pret Ufas "Salavat Julajev"), pēc spēles bija optimistiski noskaņots, liecina Latvijas galvaspilsētas hokeja kluba mājas lapā pieejamā informācija.

„Zaudējām, bet ir pozitīvas emocijas," norāda rīdzinieku aizsargs. "Labs pretinieks un laba spēle. Domāju, sakarīgi spēlējām gan aizsardzības, gan viduszonā. Ar katru spēli viss paliek ar vien spēcīgāk, jaudīgāk un stiprāk. Beigās sanāca kā sanāca. Varbūt varējām nospēlēt labāk un izmantot savas iespējas, bet savādāk – esmu apmierināts ar spēli.”

Rezultāts 56 minūtes turējās 0:0. „Tas, ka tik ilgi neviens nebija iemetis vārtus tikai stiprina psiholoģisko noturību. Šādas mači spēlē uz nerviem - jebkura kļūda var būt izšķiroša. Man liekas, mēs spēlējām labi. Labi, viena kļūda, bet šis ir pārbaudes turnīrs, tas nav nekas traks,” atzīst latvietis.

Artis Ābols pēc zaudētajiem vārtiem paņēma pusminūtes pārtraukumu. „Minūte-pusotra līdz spēles beigām – parasti jau daudz to iespēju vairs nav. Ir viens metiens un var cīnīties vārtu priekšā. Būtu nedaudz vairāk veiksmes, varbūt būtu gūti vārti. Bet atkal jāsa, ka kopumā – nekas traks. Domāju, arī treneris ir apmierināts ar mūsu fizisko un psiholoģisko noturību,” uzskata aizsargs.

Rīt vēlreiz pret "Salavat Julajev" būs turnīra noslēdzošā spēle. „Tas atkal baigi forši, ka jāspēlē pret Ufu. Varēsim atkal labot kļūdas, piemēram, mūsu vairākumu. Viņi mazākumā spelē ļoti labi, vispār mums nedodot iespējas kaut ko izveidot. Būs interesanti,” sola Rēdlihs.

Izmantotie resursi:
www.dinamoriga.lv

  +5 [+] [-]

, 2013-08-15 18:00, pirms 11 gadiem
ja ņem vērā ka salātus drāza visi kam nav slinkums tad...bet es apmēram to jau gaidīju no šīs pārbaudes spēles (zaudējumu), vislabāk ir zaudēt ~50% pārbaudes spēļu, lai nesakāpj nevienam nekur.

  +5 [+] [-]

, 2013-08-15 18:06, pirms 11 gadiem
Gaidu, kad Hosa atvērsies. Pēdējais laiks sākt strādāt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2013-08-15 18:31, pirms 11 gadiem
Gandrīz kā Daugaviņš - lieliska spēle, pretinieks spēcīgs, spēlējām ļoti labi, nemaz nebija grūti, daudz pozitīvu emociju, zaudējām gan sausā, bet tas vienalga...

  +2 [+] [-]

, 2013-08-15 18:39, pirms 11 gadiem
Lidzjutejiem patik redzet uzvaras, bet sis tacu ir tikai parbaudes speles un tas tiesam ir labi ka rit atkal spele pret Ufu, vares redzet, ka treneris bus pastradajis un ko pasi speletaji sapratusi. Sini spele akmens uzbruceju darzina, veca dziesma, ja nevar iemest nevar uzvaret.

  +1 [+] [-]

, 2013-08-15 18:47, pirms 11 gadiem
par to galvā sakāpšanu - jā.
hosa sezonā atvērsies. nav ko pirms sezonas "izdegt".
bet vispār pēc intervijas var spriest, ka krišjānim nedaudz ambīcijas jāceļ. zaudējums paliek zaudējums. ar lūzeru psiholoģiju gagarinu nedabūt. tikai naģeždu ar šādu psiholoģiju.

  +1 [+] [-]

, 2013-08-15 19:21, pirms 11 gadiem
M rakstīja: Gandrīz kā Daugaviņš - lieliska spēle, pretinieks spēcīgs, spēlējām ļoti labi, nemaz nebija grūti, daudz pozitīvu emociju, zaudējām gan sausā, bet tas vienalga...
nuu sausaa..sausa..bet ufa ar tikai 1nus iemeta..nevis 5cus.

     [+] [-]

, 2013-08-15 19:21, pirms 11 gadiem
pienadesa rakstīja: par to galvā sakāpšanu - jā.
hosa sezonā atvērsies. nav ko pirms sezonas "izdegt".
bet vispār pēc intervijas var spriest, ka krišjānim nedaudz ambīcijas jāceļ. zaudējums paliek zaudējums. ar lūzeru psiholoģiju gagarinu nedabūt. tikai naģeždu ar šādu psiholoģiju.
pat nadjezdu nevar ar tadu psiheni panjemt!

  +4 [+] [-]

, 2013-08-15 20:15, pirms 11 gadiem
Rēdlihs jau dzied kā pagājušo gadu
neesi mīkstais pagrūsti tos pretinieku uzbrucējus

  +1 [+] [-]

, 2013-08-15 20:38, pirms 11 gadiem
iedosim ieksas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-08-16 12:15, pirms 11 gadiem
bažas rada Hosa. Nesaprotu, kādēļ Ābols viņu liek spēlēt mazākumā???? Un, ja reiz tas ir pārbeudes turnīrs un nav svarīgs rezultāts, kādēļ Kuzmenkova maiņa spēlē tik maz, bet trešā trešdaļā vispār epizodiski? Kādēļ mazākumā nelaiž Pavlovu un jaunos, bet moca Hosu , kurš jau tā knapi velk kājas? Kas, pie velna, ir Robinsons? Ar ko gan viņš ir labāks par J.Rēdlihu, kuru komandā nepaturēja??? Jautājumu patreiz ir daudz, atbilžu - tikpat kā nav.... Neaizmirstam - līdz sezonas sākumam ir tikai 3 nedēļas!