Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Kataras Pasaules kausa grupu turnīrs ilgs 12 dienas, dienā tiks aizvadītas četras spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kataras Pasaules kausa grupu turnīrs ilgs 12 dienas, dienā tiks aizvadītas četras spēles
Antuāns Grīzmans, Pols Pogbā un Kilians Mbapē. Foto: Reuters/Scanpix

Tieši divus gadus pēc Francijas izlases Maskavā piedzīvotā triumfa publicēts 2022. gada Kataras Pasaules kausa spēļu grafiks. Turnīrs sāksies 21. novembrī, bet fināls tiks aizvadīts 18. decembrī.

Grupu turnīra laikā vienā dienā tiks aizvadītas četras spēles, tām sākoties pulksten 13:00, 16:00, 19:00 un 22:00 pēc Latvijas laika. Protams, pēdējā kārtā vienas grupas spēles sāksies vienlaikus, lai nodrošinātu sportisko principu, tādējādi trešajā kārtā divas spēles sāksies 18:00 un divas startēs 22:00.

Atklāšanas spēlē 21. novembrī spēkosies turnīra saimniece Katara un izlase, kas vēlāk tiks noskaidrota izlozē. Šī spēle notiks "Al Bayt Stadium", kas spēj uzņemt 60 tūkstošus futbola fanu. Spēle par trešo vietu 17. decembrī notiks "Khalifa Internation Stadium", bet dienu vēlāk notiks Pasaules kausa fināls. To aizvadīs "Lusail Stadium", kas ir ar 80 tūkstošiem sēdvietu.

Grupu turnīra ilgums būs 12 dienas. Pasaules kausā nebūs nepieciešams lidot, jo attālumi starp stadioniem ir nelieli, tāpēc pirmo reizi organizatoriem būs iespēja pielāgot spēļu sākuma laikus.

Izmantotie resursi:
https://www.fifa.com/worldcup/news/...