Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Iepriekš Cīrihē spēlējušais Puide centīsies iekļūt "Lausanne" sastāvā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Iepriekš Cīrihē spēlējušais Puide centīsies iekļūt "Lausanne" sastāvā
Rihards Puide. Foto: instagram.com/richiipuide

Šveices klubs "Lausanne" pavēstījis, ka panākta vienošanās ar sešiem jaunajiem hokejistiem, kuriem tiks dota iespēja iekļūt pirmās komandas sastāvā. Starp viņiem ir arī 23 gadus vecais latviešu uzbrucējs Rihards Puide.

Rihards Puide kopš 2013. gada spēlēja Cīrihes "Lions" sistēmā, ko tobrīd pārstāvēja arī viņa brālēns Ronalds Ķēniņš. Pēdējās trīs sezonas uzbrucējs aizvadījis Šveices pēc spēka otrajā līgā. Nesenākajā no sezonām viņa kontā 44 spēles un 11 punkti, bet gadu iepriekš 44 mačos izdevās iekrāt 17 punktus.

Tagad Puide pievienojies "Lausanne" – komandai, kurā spēlē Ķēniņš. Tiek norādīts, ka jaunpienācēji piedalīsies galvenās komandas treniņnometnē un arī piedalīsies pārbaudes spēlēs pirms sezonas. Pēc tam tiks pieņemts lēmums par viņu palikšanu "Lausanne" rindās vai nosūtīšanu pie kādas no sadarbības partnerēm – "Martigny" vai "Ticino Rockets", kas arīdzan spēlē otrajā līgā. Puide ir pārstāvējis Latvijas U18 un U20 izlases.

Izmantotie resursi:
https://swisshockeynews.ch/index.ph...

  +2 [+] [-]

, 2020-07-15 18:56, pirms 4 gadiem
Veiksmi

     [+] [-]

, 2020-07-15 21:01, pirms 4 gadiem
Lai izdodas!!!