Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"West Ham" turpina bruņoties un par kluba rekordsummu nopērk brazīlieti Andersonu

Agris Suveizda

"West Ham" turpina bruņoties un par kluba rekordsummu nopērk brazīlieti Andersonu
Filipi Andersons
Foto: Reuters/Scanpix

Pagājušajā sezonā "West Ham" ar 42 punktiem 38 spēlēs Anglijas Premjerlīgā palika 13. vietā, bet vasarā veic nopietnu bruņošanos, lai nākamajā sezonā sekmes būtu krietni labākas.

Par septīto jaunieguvumu spēlētāju tirgū kļuvis 25 gadus vecais brazīliešu uzbrūkošais pussargs Filipi Andersons, kurš parakstījis līgumu uz četrām sezonām. "West Ham" par Romas "Lazio" spēlētāja pakalpojumiem šķirsies no 33,5 miljoniem sterliņu mārciņu jeb 37,8 miljoniem eiro, bet kopā ar prēmijām summa var sasniegt arī 42,0 miljonus sterliņu mārciņu jeb 47,4 miljonus eiro.

Filipi Andersons, kurš nu kļuvis par kluba rekordpirkumu, karjeru sāka vienā no pazīstamākajiem Brazīlijas klubiem "Santos", bet 2013. gada vasarā par astoņiem miljoniem eiro tika pārdots Romas "Lazio". Lai arī brazīlietis pēdējos gados bijis viens no "Lazio" līderiem, iepriekšējā sezonā viņš A sērijā sāka vien deviņus mačus un kopumā 21 spēlē guva četrus vārtus. 2015. gadā Andersons aizvadīja savu pagaidām vienīgo spēli Brazīlijas pieaugušo izlasē, bet 2016. gadā kļuva par Riodežaneiro olimpisko spēļu čempionu.

Pēc Andersona nākamais dārgākais pirkums šovasar ir franču centra aizsargs Isa Diops, kurš no "Toulouse" nopirkts par 25 miljoniem eiro, bet no Dortmundes "Borussia" par 20 miljoniem eiro iegādāts ukraiņu uzbrucējs Andrijs Jarmolenko. Tāpat par astoņiem miljoniem eiro nopirkts "Swansea" poļu vārtsargs Lukašs Fabjanskis, bet no Brazīlijas "Corinthians" par četriem miljoniem pārnācis paragvajiešu centra aizsargs Favjans Balbuena. Par velti "West Ham" ieguva Džeku Vilšīru ("Arsenal") un Raienu Frederiksu ("Fulham").

Līgums beidzies ar Patrisu Evrā un Žuau Mariu (atgriezās Milānas "Inter" īpašumā), bet par 1,7 miljoniem eiro "Hull" pārdots Rīss Bērks. Maijā par kluba jauno galveno treneri kļuva čīlietis Manuels Pellegrini, amatā nomainot Deividu Moizu.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...
https://www.whufc.com/news/articles...

     [+] [-]

, 2018-07-15 14:43, pirms 6 gadiem
Ka tik nesanāk kā Everton pagājušo sezonā

  +1 [+] [-]

, 2018-07-15 16:45, pirms 6 gadiem
kur līdzības? šeit kā reiz viss izskatās cerīgi, papildinājumi ļoti labi, bet Felipem joprojām ir potenciāls kļūt par, ok, varbūt ne pirmā spožuma, bet tomēr zvaigzni.
zogs rakstīja: Ka tik nesanāk kā Everton pagājušo sezonā