Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Teksta tiešraide: Briedis pret Glovacki Supersērijas pusfinālā (cīņa galā)

Rolands Eliņš

Teksta tiešraide: Briedis pret Glovacki Supersērijas pusfinālā (cīņa galā)
Mairis Briedis. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Šovakar Arēnā Rīga notiek Pasaules boksa Supersērijas cīņu šovs, lielākais boksa pasākums Baltijas valstu vēsturē. Mairim Briedim došanās ringā paredzēta ap pusnakti, sacenšoties ar Kšištofu Glovacki. Portāls Sportacentrs.com piedāvā teksta tiešraidi visa cīņu vakara garumā, informējot par aktuālo no Arēnas Rīga.

0:33 Glovackis pēc sitiena ar elkoni tā arī neatgūtas un trešajā raundā tiek pārliecinoši nokautēts. Briedis iekļūst Supersērijas finālā.

0:30 Otrajā raundā Briedis pēc koinča beigām trāpīja pretiniekam ar elkoni pa galvu. Glovackis pēc šāda sitiena nokrita, un Briedis saņēma soda punktu. Glovackis gan knapi varēja piecelties no šī nelegālā sitiena un pēc tam Briedis vinu vēlreiz nogāza. Glovackis piecēlās un pēc tam viņu izglāba gongs.

0:21 Ceturtā tiesnese, kas izšķirs finālista likteni, ja trīs tiesneši lems neizšķirti, ir Adelaida Bērda, bēdīgi slavenā tiesnese, kas piešķīra skandalozo rezultātu Kanelo un Golovkina pirmajā cīņā.

Tikmēr cīņa starp Briedi un Glovacki sākusies.

0:19 Jumtu nost graujošā atmosfērā Briedis ieradies ringā, cīņa sāksies pēc pavisam īsa brīža. Cīņa notiks par WBO čempiona titulu, kas šobrīd pieder Glovackim.

0:09 Tagad Arēnā Rīga ieskanas "Prāta vētra" un tiek gaidīts Briedis un Glovackis. TV grafiks paredz, ka viņiem jāierodas ringā pavisam drīz.

0:03 Priecīgais Dortikoss pēc cīņas intervijā saka paldies Latvijai un paldies Supersērijai. Viņš jau pirms cīņas zināja, ka uzvarēs. Dortikoss aicina novērtēt arī savu pretinieku, uzslavējot viņa talantu, taču norādīja, ka Tabiti bija viņa ceļā, tāpēc Dortikosam vajadzēja viņu izslēgt.

23:57 Dortikoss nokautē Tabiti!!! Cīņai beigas pienāk desmitajā raundā, kad Dortikoss trāpa sitienu, kas uzreiz nogāž Tabiti, un tiesnesis nemaz neskaitīja līdz desmit, bet gan uzreiz pasludināja Dortikosu par uzvarētāju. Tabiti šis ir pirmais zaudējums karjerā, kamēr KO doktors izcēlās ar 22. nokautu 25 cīņās un kļuva par jauno IBF čempionu. Tabiti joprojām nav piecēlies...

23:48 Astotajā raundā cīņa ir jau citāda - Tabiti vairs tik ļoti neatkāpjas ringa malā un droši uzvar šo raundu, lai gan tā beigās Dortikoss iespieda viņu atkal stūrī, taču aizsardzību tā arī neuzlauza.

23:38 Dortikosam tiek sniegta medicīniskā palīdzība un cīņā bija neliels pārtraukums. Dortikosam ir pārsista acs, bet sestā raunda turpinājumā Tabiti tiek sodīts par sitienu pa pakausi un saņem soda punktu.

23:30 Ceturtajā raundā turpinās līdzīga cīņa, kurā Dortikoss ieņēmis ringa centru un pāris reizes noķer Tabiti stūrī, taču Tabiti aizsardzībā iztur.

23:25 Dortikoss bija droši ieņēmis ringa centru, iespiedis pretinieku stūrī, taču Tabiti ir ātrāks un atbildēja ar negaidītu uzbrukumu, satricinot pretinieku.

23:22 Otrajā raundā Tabiti aizķērās aiz ringa apsēja un nokrita, tiekot izsists no līdzsvara. Taču tas arī palika lielākais notikums pirmajos divos raundos, abiem bokseriem vēl izlūkojot pretinieku.

23:15 Cīņa sākusies!

23:08 Pirmais ringā ierodas Endrjū Tabiti, Floida Meivezera komandas audzēknis. Viņam seko KO doktors jeb Juniers Dortikoss no Kubas. Līdzjutēju arēnā nav daudz, taču organizatori tāpat sarūpējuši iespaidīgu šovu, sportistu pieteikšanai.

23:00 Ringā tiek gaidīti IBF pasaules čempiona titula pretendenti - Juniers Dortikoss un Endrjū Tabiti. Viņu teiktais preses konferencē lasāms šeit - Dortikoss: "Prognozēju, ka Briedis uzvarēs...

22:42 Bolotņikam uzvara ar nokautu, pārliecinoši pierādot savu pārākumu. Pagaidām Latvijas bokseriem perfekta bilance, uzvarot visās cīņās. Cerams, ka šis fakts nemainīsies arī pēc Brieža cīņas.

22:22 Oficiāli apstiprināts, ka Tabiti un Dortikosa cīņa no IBF pagaidu titulcīņas ir apstiprināta kā IBF pilnvērtīga čempiona cīņa.

22:13 Tagad gaidāma Ričarda Bolotņika un krievu boksera Gasana Gasanova cīņa. Arī Bolotņikam šis solās ļoti nopietns pārbaudījums, kuru viņš pats preses konferencē nosauca kā iespējamo pakāpienu, lai tiktu pasaules ranga pirmajā divdesmitniekā otrā smagā svara kategorijā. Šobrīd Bolotņiks ir 27. vietā.

22:11 Arēnā ieradies gan Mairis Briedis, gan Kšištofs Glovackis. Viņiem līdz cīņai gan vēl apmēram divas stundas.

22:06 Grišuņins pēdējā raundā pamatīgi ievainoja pretinieku, liekot viņam saņemt mediķu palīdzību. Cīņa beidzās sešos raundos, un pēc punktiem smagu uzvaru izcīnīja Ventspils bokseris, saņemot vienbalsīgu tiesnešu lēmumu un uzlabojot savas karjeras bilanci līdz 11 uzvarām 13 cīņās.

21:52 Ko tikko izdarīja Grušiņins?! Otrajā raundā tiekot gandrīz nokautēts un knapi izturot līdz beigām, pretiniekam izskatoties iespaidīgi, Grišuņins trešajā raundā nogāž čehu veselas divas reizes, gandrīz tiekot pie nokauta. Iespaidīgs pavērsiens.

21:44 Ringā tikmēr devies ventspilnieks Nikolajs Grišuņins, kuram pretim stājās spēcīgs čehu bokseris Vāclavs Pejsars. Pirmajā raundā Grišuņins gandrīz pārkrita pāri ringa malām, taču izcēlās ar lielisku pretuzbrukumu. Grišuņinam jau pirmajā raundā tika pārsists deguns, sejai pamatīgi noasiņojot.

21:39 Kalle Zauerlands "Boxing Scene" sniedzis komentāru par neskaidrību ar WBC titulu: "Lielākie zaudētāji šajā visā strīdā ir boksa fani. Supersērijas jēga bija tieši tāda, ka mēs varam izvairīties no šādām situācijām un varam nodoties tikai sportam."

21:32 Nākamais ringā devās Latvijas bokseris Jevgeņijs Aleksejevs, kuram pretī stājās baltkrievs Serejs Hamickis. Aleksejevs ar pazīstamo kikbokseri Zauru Džavadovu savā stūrī turpināja savu perfekto bilanci, izcīnot 11. uzvaru 11. cīņās. Šoreiz gan uzvara gūta ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc sešu raundu cīņas.

21:12 Iespēja, ka WBC tomēr sankcionēs Brieža un Glovacka cīņu par savu pasaules čempiona titulu, ar katru minūti paliek mazāka, jo cīņa jau ir visai tuvu, WBC prezidents tvīto, ka Supersērija pārkāpj iepriekšējo vienošanos par to, ka WBO un WBC katra varēs norīkot divus tiesnešus no četriem. Ja Supersērija piekāpsies, tad WBC ir gatava atjaunot titulcīņu.

21:05 Grunduļa treneri Sandis Kleins un Dainis Daņilevičs portālam Sportacentrs.com pēc cīņas pastāstīja, ka ir ļoti apmierināti ar cīņu, taču perfekti viss būtu bijis, ja Grundulis būtu izmantojis savas iespējas nokautēt pretinieku. Līdz tam brīžiem patiešām nebija tālu. "Nākamreiz," kopā pateica smaidīgie treneri.

20:58 Grundulis nevienā brīdī nelika šaubīties par sevi un izcīnīja drošu uzvaru, četros raundos pēc punktiem uzvarot ar 40:36.

20:42 Aktualitātes PČ titulu sakarā - WBSS kuru katru brīdi gatava oficiāli apstiprināt, ka Tabiti un Dortikosa pusfināls būs par IBF titulu, kamēr WBC nostājas sakarā par Brieža un Glovacka cīņu jautājumu ir vairāk nekā atbilžu. WBSS mediju dienestā portālam Sportacentrs.com neko nevarēja paskaidrot, kas varētu būt bijis domāts WBC prezidenta tvītā par izrādīto necieņu Briedim un Latvijas Boksa federācijai (kas ir visai attāli jēdzieni).

20:40 Tagad ringā dodas 18 gadus latviešu jauneklis Mārcis Grundulis, kurš lūkos tikt pie karjeras sestās uzvaras. Viņam pretim stāsies krievu bokseris Jevgeņijs Vazams. Plašāks materiāls par Grunduli un to, kā viņa komandā ienācis treneris Sandis Kleins, pieejams šeit - 18 gadus vecais talants Grundulis Supersērijas...

20:37 Cīņu šovs sākās reizē ar brīdi, kad atvērās Arēnas durvis, un pirmie cilvēki, kas ienāca zālē, redzēja, ka pirmā cīņa jau norisinās. Supersērijas rezervists Noels Gevors, kurš iepriekš zaudēja Briedim ceturtdaļfinālā, jau aizvada savu cīņu pret Isasu Mondo. Gevors ir augsta līmeņa bokseris un , protams, nav pieradis boksēt gandrīz tukšā arēnā, taču šāds cīņu izkārtojams pieņemts ar domu, ja nu tomēr vēlāk (mazticams gadījums) būs nepieciešami Gevora kā rezervista pakalpojumi. Cīņa norisinājās līdz pašām beigām un pēc punktiem uzvaru izcīnīja Gevors.

Brieža un Glovacka apskats pirms cīņas - Lielais bokss ir klāt! Briedis pret Glovacki...

Kāpēc no cīņas likmes (vismaz pagaidām) pazudis WBC tituls? WBC norāda: Supersērija ar necieņu izturas pret...

Vakara plāns

Nr.BokseriSākums
1.Noels Gevors (Vācija 23-2) pret Isasa Mondo (Francija 7-19)20:00
2.Mārcis Grundulis (Latvija 5-0) pret Jevgeņiju Vazemu (Krievija 8-6)
3.Jevgeņijs Aleksejevs (Latvija 10-0) pret Serheju Hamicki(Baltkrievija 32-17-3)
4.Nikolajs Grišuņins (Latvija 10-1-1) pret Vāclavu Pejsaru (Čehija 14-7)
5.Ričards Bolotņiks (Latvija 13-5-1) pret Gasanu Gasanovu (Krievija 16-7-1)
6.Endrjū Tabiti (ASV 17-0) pret Junieru Dortikosu (Kuba 23-1)23:15
7.Mairis Briedis (Latvija 25-1) pret Kšištofu Glovacki (Polija 31-1)0:15

Skaties WBSS pusfinālu cīņas HD tiešraidē bez reklāmām - tvplaypremium.lv!

1 2 3 4 5 166 komentāri

     [+] [-]

, 2019-06-15 20:45, pirms 5 gadiem
ir kādi strīmi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-06-15 20:49, pirms 5 gadiem
Strīmu studijā lūdzu!

  +1 [+] [-]

, 2019-06-15 21:00, pirms 5 gadiem
matchtv translēs

  +1 [+] [-]

, 2019-06-15 21:03, pirms 5 gadiem
ir Ludzu kadam kads links prieks ārzemēm,paldies jau iepriekš!

  +5 [+] [-]

, 2019-06-15 21:09, pirms 5 gadiem

  +5 [+] [-]

, 2019-06-15 21:09, pirms 5 gadiem
Slēpts komentārs: H.E.N.R.Y.

     [+] [-]

, 2019-06-15 21:18, pirms 5 gadiem
Kur es šobrīd translāciju varu redzēt? Tvplaysports nerāda.

  -1 [+] [-]

, 2019-06-15 21:19, pirms 5 gadiem
arny72 rakstīja: Kur es šobrīd translāciju varu redzēt? Tvplaysports nerāda.
tvplaypremium.lv
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2019-06-15 21:26, pirms 5 gadiem
LiveTV / WebPlayer

  +2 [+] [-]

, 2019-06-15 21:27, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: tvplaypremium.lv
Latvijas tv paka neko tādu nepiedāvā. Kas par sviestu?

     [+] [-]

, 2019-06-15 21:28, pirms 5 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: Pats jau ar gan jau ka diedelējjies, kad bābu pērtiķbolu nekur nerāda, histēriski linkus kļančī
Burt, Tu arī esi starp diedelniekiem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-06-15 21:29, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Burt, Tu arī esi starp diedelniekiem?
Nevar būt, vinsh tachu ir franchu miljonārs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-06-15 21:32, pirms 5 gadiem
Match TV kaut kāds šahs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-06-15 21:35, pirms 5 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: LV teritorijā nav, ārpus ir, es ar nesaprotu, kāda hrena pēc ir tā?
Es pašlaik esmu ārpus un esmu pasūtījis lielo paku,bet premiums nav.

     [+] [-]

, 2019-06-15 21:35, pirms 5 gadiem
arny72 rakstīja: Latvijas tv paka neko tādu nepiedāvā. Kas par sviestu?
kas tā tāda par paku?

     [+] [-]

, 2019-06-15 21:35, pirms 5 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: Tak pēc pusstundas rādīs, tikai kāda jēga tur slēgties tagad? Es labāk pa miestu pastaigāšu Sestdienas vakarā, uz Brieža maču atgriezīšos, agrāk tur nav ko meklēt
Vienīgi Tabiti pret Dortikosu var paskatīties

     [+] [-]

, 2019-06-15 21:37, pirms 5 gadiem
https://www.strikeout.nu/krzysztof-...

Par politiku parunasiet ar mani vel

     [+] [-]

, 2019-06-15 21:37, pirms 5 gadiem
zaxx rakstīja: Vienīgi Tabiti pret Dortikosu var paskatīties
tāpat nav ko citu skatīties, fonā bokss nav ne vainas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-06-15 21:39, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: tāpat nav ko citu skatīties, fonā bokss nav ne vainas...
Copa America 22:00 var skatīties.

     [+] [-]

, 2019-06-15 21:40, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: kas tā tāda par paku?
Latvijas.tv translācijas vairāk nekās no 100 populārākajiem tv kanāliem.

     [+] [-]

, 2019-06-15 21:40, pirms 5 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: Neesmu liels Boksa Funis, man vispār pirmā dzirdēšana par šiem kadriem Izņemot Briedi un Usiku maz kas interesē Vienīgi ja kāds Baltais kādu mello čotru nomizo, ar var paskatīties
Pareizi ir, labāk pagaidām kādu bairīti iesmeķēt.

     [+] [-]

, 2019-06-15 21:41, pirms 5 gadiem
ātrāk tie maisi varētu beigt ākstīties un laist īsto večus cīņā..
Kaut kāds čehs tagad pret latvieti

  +1 [+] [-]

, 2019-06-15 21:41, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Copa America 22:00 var skatīties.
nerāda nekur. ar strīmiem negribu čakarēties, gan jau vēlāk plejofos noteikti paskatīšos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-06-15 21:44, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: nelietoju tādu. IPTV?
Prosta ieraksti Latvijas.tv ,pasūti un skaties .

     [+] [-]

, 2019-06-15 21:44, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: nerāda nekur. ar strīmiem negribu čakarēties, gan jau vēlāk plejofos noteikti paskatīšos.
Tev Match Tv nav?

     [+] [-]

, 2019-06-15 21:45, pirms 5 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: Nevelku nekādus tur smirdīgus dūmus, arī tabaku ieskaitot, atzīstu tikai šķidrās mantas!
Par to arī runāju

     [+] [-]

, 2019-06-15 21:45, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tev Match Tv nav?
nē. nav uzlikts IPTV
1 2 3 4 5 166 komentāri