Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča Vācijā sasniedz ITF dubultspēļu finālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča Vācijā sasniedz ITF dubultspēļu finālu
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralf Reinecke

Latvijas sieviešu tenisa trešā rakete Diāna Marcinkeviča piektdien kopā ar DĀR tenisisti Šaneli Simondsu iekļuva Esenes ITF 25 000 dubultspēļu turnīra finālā.

Ar pirmo numuru izliktā Latvijas un DĀR komanda šonedēļ uz Vācijas māla pirmajā mačā ar 6:4, 7:5 pieveica Krievijas un Čehijas duetu Ksenija Bekere/Anastasija Detiuča, otrajā cīņā ar 4:6, 6:1, 10:8 pārspēja Ēģiptes un Bulgārijas komandu Sandra Samira/Isabella Šiņikova un visbeidzot šodien pusfinālā ar 6:3, 7:5 izslēdza ar ceturto numuru izsēto bosnietes Anitas Husaričas un somietes Emmas Laines pāri.

Marcinkeviča un Simondsa sestdien finālā spēkosies ar otro Vācijas tenisistēm Katarinu Gerlahu un Jūliju Vahačiku, kuras izliktas ar otro numuru.

Vienspēlēs šogad neveiksmīgi spēlējošā Marcinkeviča (tikai viena uzvara pēdējos 10 mačos) 2018. gadā ir izcīnījusi vienu dubultspēļu titulu, februārī ar polieti Katažinu Piteru uzvarot ITF 25 000 turnīrā Altenkirhenē.

Marcinkevičas kontā ir 26 ITF dubultspēļu tituli. Diānai pērn bija atkārtota produktīvākā sezona, otro reizi (2012, 2017) uzvarot sešos ITF dubultspēļu turnīros.