Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Vardanjans: "Lai "Metta" kāptu augstāk, ir jāizrauj spēles"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Vardanjans: "Lai "Metta" kāptu augstāk, ir jāizrauj spēles"
Edgars Vardanjans
Foto: Mārtiņš Jankovskis, Sportacentrs.com

Pēc SMScredit.lv Virslīgas spēles sestdien starp "Mettu"/LU un Daugavpils "Daugavu" (0:1) Sportacentrs.com aprunājās ar zaudētāju pussargu Edgaru Vardanjanu, kurš cīņas gaitā neizmantoja izgājienu viens pret vienu ar Jevgeņiju Ņerugalu.

Vai tu šobrīd domā par to nerealizēto izgājienu viens pret vienu?
Protams. Vajadzēja iesist... Tādas iespējas mūsu komandai bieži negadās. Izgājienu viens pret vienu ar vārtsargu vajadzēja realizēt.

Mēģināji sist stūrī, bet trāpīji virsū vārtsargam vai kā citādi?
Domāju, ka viņš [Ņerugals - aut.] skries man virsū un gribēju uzreiz brīvajā stūrī iesist, taču viņš kaut kādā veidā ātri paguva satuvināties, un es uzsitu viņam virsū.

Pret Daugavpils "Daugavu" jums abās spēlēs 0:1, lai gan iespēju iesist kā toreiz, tā šodien netrūka... Problēmas ar uzbrukumu noslēgumu prasmēm vai psiholoģijas vaina?
Arī uzbrukuma noslēgšana, taču jāsāk ar to, ka laižam golu 1. minūtē - tā nedrīkst būt! Jau kuru spēli nekādi nevaram to pārvarēt.

Kas šoreiz tajos ielaistajos vārtos notika?
Es pat īsti neatceros. Piespēle "aiz galvas", nogulējām spēlētāju, kurš tālajā stūrī bija viens pats. Kosmačovs laikam, ja?

Jā. Pārtraukumā gāju gar jūsu ģērbtuvēm un jums bija atvērts logs. Treneris Riherts ārkārtīgi skaļi kliedza... Ko viņš pārmeta?
Ko tur var vēl pateikt - teica, ka nedrīkst 1. minūtē laist golu. Principā viss. Teica vēl, ka jāturpina spēlēt, jācīnās, jāparāda raksturs un ātri jāiesit gols. Mums tas neizdevās.

"Mettai" šī ir trešā sezona Virslīgā. Jūs allaž noturaties, bet neizdodas iekāpt nākamajā līmenī - piemēram, nonākt tabulas vidusdaļā. Kā uzskati, kas jums to liedz?
Ir jāizrauj spēles. Mums ir tik daudz spēļu, kurās vienkārši jāizrauj rezultāts! Dažas reizes tas jāizdara un tad tā lieta aizietu. Pagaidām nekādi nevaram gūt vārtus.

Par U-21 izlasi. Pats arī spēlēji Ukrainā - kādas emocijas?
Protams, emocijas ir tikai pozitīvas - daudz skatītāju, laba atmosfēra. Protams, slikti, ka zaudējām pēdējās sekundēs, bet kopumā tā bija ļoti laba pieredze. Gribētos, lai tādu spēļu būtu vairāk un vairāk.

Sportacentrs.com pēc mača vēlējās aprunāties arī ar vienu no Daugavpils "Daugavas" futbolistiem, taču, aizbildinoties ar nogurumu, intervija tika atteikta.

  +3 [+] [-]

, 2014-06-16 09:13, pirms 10 gadiem
treneri normalu vajag

  +2 [+] [-]

, 2014-06-16 09:50, pirms 10 gadiem
...un jānomaina treneris

  +1 [+] [-]

, 2014-06-16 13:32, pirms 10 gadiem
Sogad Mettu/LU loti paveicas ar to ka Jurmalai ir milzigas problemas un visticamak bus pedejie vai pat izslegti no virsligas. Pasa Mettu/LU kaut kas nav isti kartiba, potencialiem konkurentiem kam ir lidz vertiga komanda BFC Daugavpils, tomer izskatas galvastiesu paraki, par parejam komandam vispar nerunajot.

     [+] [-]

, 2014-06-17 16:06, pirms 10 gadiem
Pagaidām jau var kapāties uz Jūrmalas rēķina šādā veidā un tāpat vietu Virslīgā noturēt, bet nu vasarā vajag piesaistīt pāris pieredzējušus spēlētājus vai arī līderus no 1. līgas, kas būtu gatavi Virslīgā spēlēt. Ir tādi vadošajās 1. līgas komandās un ir arī ārzemēs labi pieredzējuši mūsējie, kam vienkārši vieta šīs sezonas sākumā Virslīgas klubos neatradās.