Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Golubevs: "Pirmajā puslaikā apspēlējām "Ventspili", bet jāspēlē ir 90 minūtes"

Agris Suveizda

Golubevs: "Pirmajā puslaikā apspēlējām "Ventspili", bet jāspēlē ir 90 minūtes"
Sergejs Golubevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Jelgava" šovakar aizvadīja lielisku pirmo puslaiku, taču ar to nebija gana, lai savā laukumā apspēlētu vienu no SMScredit.lv Virslīgas galvenajām favorītēm "Ventspili" - 1:2. Mājinieku galvenais treneris Sergejs Golubevs bija vīlies par mača gala iznākumu, savukārt ar savu spēlētāju darbību apmierināts nebija "Ventspils" galvenais treneris Jurģis Pučinsks.

Pučinsks: "Atbraucām un nepamodāmies"

"Kā saucas, atbraucām un nepamodāmies - tā laikam var teikt. Redzēju to iesildīšanās laikā un pirms spēles izdarīju puišiem piezīmi, lai nedaudz sapurinātos. Kaut kādā ziņā sapurināja laikam tikai ielaistie vārti - kaut kur tālu iekšienē varbūt pat nopriecājos, ka tas beidzot sapurinās. Pēc tam patiešām savās rokās pārņēmām spēles kontroli un darījām to, ko vajag darīt. Varējām, protams, arī ielaist, bet gatavojāmies smagai cīņai un zinājām, ka būs grūti. Izcietām, nospiedām, izmantojām savas iespējas - paldies puišiem un mūsu līdzjutējiem, kas bija klātienē," sacīja "Ventspils" galvenais treneris Jurģis Pučinsks, kurš piekrita, ka pirmais puslaiks varētu būt "Ventspils" sliktākais šosezon.

Pirmajā puslaikā ļoti aktīvs bija Grigaravičs. Kā vērtējat Timofejeva sniegumu pret viņu?
Otrajā puslaikā tika izdarītas korekcijas. Man ir svarīgi, lai mēs analizētu darbības. Jā, mēs kļūdījāmies, kļūdās visi, bet gribu, lai spēlētājs mača laikā analizētu otras komandas un pretinieka stiprās puses. Turklāt lieliski viņu zinām. Diemžēl tas netika izdarīts - tikai pēc mūsu sarunas viņš izdarīja labojumus. Man gribētos, lai spēlētāji paši to darītu.

Golubevs: "Nevaram uzvarēt, tikai sēžot aizsardzībā"

"Visiem spēlētājiem bija prasība ļoti agresīviem iziet laukumā, un pirmais puslaiks to arī parādīja. Neteiktu, ka bez variantiem, bet pirmajā puslaikā principā apspēlējām "Ventspili", un mums bija daudz vairāk momentu. Ja gūtu otros vārtus, pēc pirmā puslaika mums būtu daudz vieglāk. Pārtraukumā teicu, ka jāspēlē tikpat agresīvi un radoši, taču otrajā puslaikā uzreiz zaudējām iniciatīvu un pirmās kādas 15 minūtes spēlējām praktiski bez bumbas," teica "Jelgavas" galvenais treneris Sergejs Golubevs.

"Otrajā puslaikā bija uzdevums pirmajās 10-15 minūtēs iesist vēl vienus vārtus - nesanāca. Nebija momentu, un ar otro puslaiku esmu ļoti neapmierināts. Čaļi nav vainīgi, bet neesmu apmierināts arī, ka neviena maiņa nepastiprināja spēli. Pēdējās minūtēs mēģinājām uzbrukt, bet spiediens nesanāca. Ja godīgi, gribējām uzvarēt spēli. Ar visiem puišiem runājām, ka nevaram to izdarīt, sēžot aizsardzībā, kā pret "Skonto", un cerot, ka nosargāsim vārtus neieņemtus," Golubevs turpināja.

Vai pirmais puslaiks bija "Jelgavas" labākais šosezon?
Ja runājam par uzbrukumu, tad jā. Nedaudz mainīju taktiku - uzbrukuma smailē spēlēja nevis Daņilovs, bet gan Paplavskis. Daņilovs spēlēja nedaudz zemāk, tur viņš var pieturēt bumbu, un pirmajā puslaikā mums tas sanāca. Jā, varbūt tas ir labākais, bet diemžēl tikai viens puslaiks. Jāspēlē ir divi puslaiki, 90 minūtes.

Kāpēc nomainījāt Gubinu pret Šiļuku, kurš uzreiz nopelnīja pendeli? Un vai tā nebija kļūda?
Gubins labi spēlēja, bet mums bija kaut kas jāmeklē uzbrukumā. "Ventspils" mūs spieda, īpaši uzbrūkot pa labo malu, kur spēlēja Valērijs Redjko. Gribēju, lai Šiļuks otrā malā ar aktivitāti dodas uzbrukumā. Plāns bija tāds. Gubinam nebija spēka spēlēt uzbrukumā - aizsardzībā viņš spēlēja diezgan labi, bet uzbrukumiem nepieslēdzās. Nezinu, tā bija Šiļuka kļūda vai nebija, bija tur pendele vai nebija - par to mēs nerunājam.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-06-16 09:07, pirms 11 gadiem
Gribās ielikt vienu indīgu piezīmi par spēli,kuru diemžēl neredzēju,lai arī mani regulāri informēja pa telefonu.Labi ,ka Kozlovs tagad spēlē Ventspilī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja