Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča Padujā sasniedz pusfinālu

Marcinkeviča Padujā sasniedz pusfinālu
Diāna Marcinkeviča

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča Padujas ITF 25 000 turnīrā šodien ar 6:4, 7:5 apspēlēja bulgārieti Aleksandrinu Naidenovu, iekļūstot sacensību pusfinālā. Tikmēr Denisam Pavlovam un Andim Juškam šīs pašas pilsētas "Future" turnīrs jau noslēdzies ar zaudējumiem pirmajās kārtās.

Jau ziņojām, ka Itālijas pilsētā Padujā šonedēļ spēlē gan mūsu vīru pārstāvji - Deniss Pavlovs (ATP 633.) un Andis Juška (ATP 380.), gan arī Diāna Marcinkeviča (WTA 319.). Diāna vakar ar 6:4, 0:6, 7:6(2) pārspēja austrieti Nikolu Hofmanovu (WTA 316.), tiekot ceturtdaļfinālā, kur šodien bija jāspēlē pret bulgārieti Aleksandrinu Naidenovu (WTA 292.).

Spēles pirmajā setā pirmā breika pārsvaru ieguva bulgāriete, tomēr Marcinkeviča atspēlējās – 3:3. Turpinājumā risinājās līdzīga spēkošanās, taču latviete pie 5:4 vēlreiz lauza pretinieces servi, nosverot setu sev par labu – 6:4. Otrajā setā atkal iniciatīvu no sākuma pārņēma Naidenova, esot vadībā ar 2:0, vēlāk arī 4:2. Pretiniecei bija iespēja arī izservēt setu pie rezultāta 5:4, tomēr četras dubultkļūdas pēc kārtas viņai to liedza. Marcinkeviča atkal bija labāka izšķirošajā brīdī, pie rezultāta 6:5 breikojot un uzvarot maču ar 6:4, 7:5.

Par iekļūšanu pusfinālā Marcinkeviča jau ieguvusi 25 WTA reitinga punktus. Rīt pretiniece būs polietes Katarzinas Piteras un itālietes Korinas Dentoni mača uzvarētāja.

Tikmēr vīriešu "Future" sacensības ar balvu fondu 15 000 ASV dolāri beigušās Denisam Pavlovam un Andim Juškam. Andis vienspēlēs jau zaudēja 1. kārtā, bet Deniss vakar paklupa 2. kārtā pret britu Morganu Filipu (ATP 540.) - 6:3, 1:6, 1:6. Arī dubultspēlēs Juškas un Pavlova kopīgais duets, kas bija izlikts ar pirmo numuru, zaudēja 2. kārtā, piekāpjoties itāliešiem Marko Stankati un Luku Vani - 6:7(7), 6:7(7).

Izmantotie resursi:
ITF - International Tennis Federation