Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusai un Jursonei trešais zaudējums, pasaules čempionāts beidzies

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Minusai un Jursonei trešais zaudējums, pasaules čempionāts beidzies
Inguna Minusa un Inese Jursone
Foto: volley.ru

Latvijas vienīgajam dāmu pārim Romā notiekošajā pasaules čempionātā pludmales volejbolā – Ingunai Minusai un Inesei Jursonei – arī trešajā spēlē neizdevās izcīnīt uzvaru. Mūsējās ar 0:2 (19:21, 17:21) piekāpās itālietēm Danielai Glorijai un Džūlijai Momoli.

Čempionāta pirmajā spēlē latvietes ar 1:2 (18:21, 21:14, 13:15) piekāpās beļģietēm Katrīnai Gīlenei un Līzbetei Muhai. Arī otrajā mačā Minusai ar Jursone neizdevās uzvarēt – 0:2 (-16, -16) zaudējums pret favorītēm Endžiju Akersu un Nikolu Brenegenu.

Šodien grupas pēdējā kārtā Minusa un Jursone, kuras izliktas ar 35. numuru, sacentās ar čempionāta 14. pāri Daniela Glorija/Džūlija Momoli no Itālijas. Arī pret mājiniecēm neizdevās uzvarēt, tādējādi pasaules čempionāts noslēgts bez uzvarām.

Šodienas mačā abus setus Minusa ar Jursoni sāka labāk par pretiniecēm. Pirmajā setā uzvarēti četri no pirmajiem pieciem punktiem, taču kļūdas serves un sitieni autā ļāva pretiniecēm panākt izlīdzinājumu. Seta galotnē pie rezultāta 19:19 kļūdu pieļāva Jursone, un itālietes otro iespēju latvietēm nedeva – 21:19.

Otrajā setā Minusa un Jursone bija vadībā līdz seta vidum – 11:10. Nākamajās 5-6 izspēlēs latvietēm vēl izdevās turēt līdzi, taču pēc tam Itālijas pāris ieguva trīs punktu pārsvaru, ko vairs no rokām neizlaida, izcīnot uzvaru ar 21:17.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...