Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Hārtlijs: "Cilvēki satraucās par pārbaudes spēlēm, bet aizvadījām labu nometni"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārtlijs: "Cilvēki satraucās par pārbaudes spēlēm, bet aizvadījām labu nometni"
Bobs Hārtlijs
Foto: Reuters/Scanpix

2018. gada pasaules čempionātā viens rezultatīvs metiens līdz turnīra lielākajai sensācijai pietrūka Latvijas izlasei, kas atņēma vienu punktu kanādiešiem – 1:2 pagarinājumā. Galvenais treneris Bobs Hārtlijs pēc spēles norādīja, ka pārbaudes mačos piedzīvotie deviņi zaudējumi pēc kārtas viņā nav raisījuši satraukumu.

"Esmu ļoti lepns par komandu – šis punkts mums nozīmē ļoti daudz, jo tagad pret Dāniju noslēdzošajā spēlē derēs arī uzvara pagarinājumā. Kas par atdevi no komandas! Kad komanda sanāca kopā, aizvadījām labu treniņnometni, un visu laiku biju drošs, ka nometne bija laba – galu galā investējām laiku jaunajos spēlētājos, nākotnē. Latvijā cilvēki satraucās par zaudējumiem pārbaudes spēlēs, bet zināju, ka ieradīsimies kā vienota komanda," pēc izcīnītā punkta teica Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs.

"Kādu maču aizvadīja jaunie spēlētāji, kā cīnījās pieredzējušie, kā nospēlēja Kristers Gudļevskis," padotos slavēja kanādiešu speciālists. "Žēl, ka zaudējām, un jūtu līdzi visai komandai. Taču pretinieks bija neticams – zelta medaļu kalibra komanda. Taču laukumā cīnījāmies kā līdzīgs pret līdzīgu. Vācija, Amerika, Kanāda – tās ir trīs vadošās komandas, un laukumā atdevām visus spēkus, cīnījāmies līdz galam. Ļoti priecājos par rezultātu."

"Kad spēlē pret kanādiešiem, ir iespēja sevi salīdzināt ar Nacionālās hokeja līgas spēlētājiem. Ar šādiem mačiem hokejs Latvijā aug, bet pašiem hokejistiem ir svarīgi to izbaudīt. Spēlētājiem to teicu: pasaules čempionāts ir lielisks notikums, lieliska iespēja sevi parādīt uz lielās skatuves. Un viņi dara to, kas no viņiem tiek prasīts. Pat nevaru pateikt, cik esmu lepns par komandu," norādīja Hārtlijs. Vienlaikus gan viņš, gan komanda apzinās – galvenā spēle notiks rītvakar.

"Galvā esam noskaņojušies duelim pret Dāniju. Zinām, kas ir likts uz spēles – gribam pārstāvēt Latviju Kopenhāgenā. Uzticos savai komandai. Tajā ir gan labi cilvēki, gan labi profesionāļi ar attieksmi. Būsim gatavi rītdienai," teica Hārtlijs. No Dānijas medijiem viņš saņēma jautājumu, kas būs svarīgākie faktori pēc mazāk nekā 24 stundām. "Mums jābūt labākajai komandai laukumā. Dāņiem komandā ir četri vai pieci Nacionālās hokeja līgas spēlētāji. Vārtos ir Frederiks Andersens no Toronto, un cerams, ka viņš būs dāsns."

1 2 3 4 106 komentāri

  +9 [+] [-]

, 2018-05-15 00:19, pirms 6 gadiem
Harča labs treneris

  +1 [+] [-]

, 2018-05-15 00:20, pirms 6 gadiem
Cerams, ka ar šo spēli Hārtlijs arī būs izravējis pēdējos atlikušos supermotivatora Nolana atbalstītājus.

 +22 [+] [-]

, 2018-05-15 00:22, pirms 6 gadiem
atrodiet rakstu, kas bija pēc zaudētajām spēlēm pārbaudes turnīrā.
Atzīmējiet tos komentētājus un salīdziniet kādu dziesmu viņi tagad dzied!

 +17 [+] [-]

, 2018-05-15 00:25, pirms 6 gadiem
Daži teica, ka ar Lietuvu sitīsimies

  +6 [+] [-]

, 2018-05-15 00:31, pirms 6 gadiem
Te arī parādās,ka varam arī ļoti labi nospēlēt arī bez ierastajiem līderiem. Prieks, un veiksmi rīt! Par uzvaru!

  +4 [+] [-]

, 2018-05-15 00:32, pirms 6 gadiem
Nu godīgi, kurš pēc pārb spēlēm gaidīja tik labu hokeju no Latvijas? Arī es negaidīju, bet rīt mēs ticam uzvarai. Lai arī dāņi baigie žuki, speciāli kā organizatori ielikuši sev brīvdienu, rīt paši uzkāps uz sava grābekļa. Kas var būt saldāks kā vinēt laukuma saimniekus svarīgākajā spēlē čempī

 +25 [+] [-]

, 2018-05-15 00:35, pirms 6 gadiem
tas ir kā sveiciens mūžīgi kunkstošajam Bārtulim!
Slēpts komentārs: Fullback
Slēpts komentārs: Maddie

  +5 [+] [-]

, 2018-05-15 00:45, pirms 6 gadiem
Maddie rakstīja: A kas tik kardināli atšķirīgs? Salīdzini ar Znaroku vai kas mums vēl tur pa rusaļņikiem bija, kuri nevarēja komunicēt, jo šiem jau latvju mēle par grūtu, angliski ar neko neboksterē. Spēlētāji atsakās spēlēt trenera DĒĻ (nevis algas, ģērbtuvju utt.). Ar tiem arī salīdzini. Jēga salīdzināt Hārtliju ar Nolanu? Viena kalibra, viena tipa treneri.
Nolans un Hārtlijs viena kalibra treneri ? Smiekli nenāk ? Paskaties, ko Nolans tagad trenē.

  +6 [+] [-]

, 2018-05-15 00:45, pirms 6 gadiem
Maddie rakstīja: A kas tik kardināli atšķirīgs? Salīdzini ar Znaroku vai kas mums vēl tur pa rusaļņikiem bija, kuri nevarēja komunicēt, jo šiem jau latvju mēle par grūtu, angliski ar neko neboksterē. Spēlētāji atsakās spēlēt trenera DĒĻ (nevis algas, ģērbtuvju utt.). Ar tiem arī salīdzini. Jēga salīdzināt Hārtliju ar Nolanu? Viena kalibra, viena tipa treneri.
Kāda atšķirība? Atšķirība tāda, ka Hārtlijs ir darītājs, nevis runātājs. Turklāt, ar Hārtliju Latvija arī var uzvarēt tās spēles, kuras ir jāuzvar (šajā PČ ir uzvarēti visi, kas ir jāuzvar un divi bonusa punkti par ZAmerikas izlasēm), kas nebija ar Nolanu, kurš konstanti zaudēja svarīgos mačus.
Par Znaroku runājot, viņš arī ir darītājs un komunikācijas barjeru ar izlasē nekādu nebija. Ar Znaroku Latvijai bija labi panākumi, taču iespējas te ir tādas kādas tās ir un Znaroka hokeju, kur, lai tiktu nākošajā līmenī, vajag arī cita līmeņa izpildītājus, te vairs nevarēja spēlēt un pats Znaroks arī bija noguris no Latvijas izlases.

 +12 [+] [-]

, 2018-05-15 00:49, pirms 6 gadiem
Šķiet, ka Hārtlijs būs parādījis, ka arī no nekā var sanākt komanda. Ja ne spēle pret Somiju - spēlējam, kā top komanda... Redzēsim gan, kas būs rīt.
Slēpts komentārs: Maddie

  +3 [+] [-]

, 2018-05-15 00:54, pirms 6 gadiem
WreckLV rakstīja: Šķiet, ka Hārtlijs būs parādījis, ka arī no nekā var sanākt komanda. Ja ne spēle pret Somiju - spēlējam, kā top komanda... Redzēsim gan, kas būs rīt.
Nemānīsim sevi, Latvijai līdz TOP komandai vēl ir ļoti tālu.
Tas, ko Hārtlijs ir panācis, ka, tā kā mums spēlētāju resursi ir ierobežoti un talanta maz, tad visi uz laukuma strādā. Reāli atsrādā savas maiņas no un līdz. Izlasē, izņemot dažus, vairs nav "hļupiku", kurus vārta pa zemi. Tāpat arī ir ievērojami samazinājušies noraidījumi.

Faktiski Hārtlijs ir tas cilvēks, kurš ne tikai stāsta (Nolans) vai epizodiski rāda (Znaroks, Beresņevs) kā Latvijai būtu jāspēlē - disciplinēti un cieši, bet reāli ar šo komandu var to izdarīt.

  +5 [+] [-]

, 2018-05-15 00:56, pirms 6 gadiem
Maddie rakstīja: Skaidrs viss ar tevi.
Neko citu pateikt nevari, "vienādā līmeņa treneru" mērītāj?

     [+] [-]

, 2018-05-15 00:59, pirms 6 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Nolans un Hārtlijs viena kalibra treneri ? Smiekli nenāk ? Paskaties, ko Nolans tagad trenē.
Abi no NHL, abi inteliģenti, abi saņēmuši NHL labākā trenera balvas. Jā, Hārtlijam ir Stenlijs, kas nav Nolanam. Joprojām neredzu to milzīgo atsķirību. Tas, ka Hārtlijs ir vairāk piemērots tam mūsu sastāvam, kas ir tagad, skaidrs, acīmredzami. Bet citādi neredzu, ko jūs tur salīdzināt tik briesmīgi.
Slēpts komentārs: Maddie

  +5 [+] [-]

, 2018-05-15 01:03, pirms 6 gadiem
Maddie rakstīja: Varu, bez uz kolorādo netērēšos
Kāds sakars ar Kolorādo? Viņš visu pareizi pateica.
Nolans nav un nekad nav bijis Hārtlija līmeņa treneris. Vai arī tev sirsniņā iedūrās tas ka viņš nosauca Znaroku par labu treneri(kā arī patiesībā ir)

  +1 [+] [-]

, 2018-05-15 01:06, pirms 6 gadiem
jurkoo rakstīja: Kāds sakars ar Kolorādo? Viņš visu pareizi pateica.
Nolans nav un nekad nav bijis Hārtlija līmeņa treneris. Vai arī tev sirsniņā iedūrās tas ka viņš nosauca Znaroku par labu treneri(kā arī patiesībā ir)
Es ne par komandu, bet par vabolītēm Kurā pasaules valstī vēl Znaroku kāds atzītu par labu treneri? Ko NHL rusaļņikiem atmeta, ar to arī spēlēja. Tas saucās, citēju, - "Znaroka hokeju, kur, lai tiktu nākošajā līmenī, vajag arī cita līmeņa izpildītājus." Tulkojas kā - iedodiet NHL komandu, kaut kādu medaļu dabūšu. Klauni.

  -3 [+] [-]

, 2018-05-15 01:07, pirms 6 gadiem
Maddie rakstīja: Varu, bez uz kolorādo netērēšos
Man ir patiešām žēl, ka pašlaik ir pienākuši tādi laiki, ka jebkurš pasistais muļķis var pasludināt, ka viņam apkārt ir "vatņiki", "kolorado" utt. un tīksmināties pats par savu atpalicību.

P.S. Jā, Kolorado gan Hārtlija laikos, gan arī iepriekš man gana labi patika. Tiešām meistarīga komanda ar superzvaigznēm sastāvā.

  -1 [+] [-]

, 2018-05-15 01:08, pirms 6 gadiem
Fullback rakstīja: Man ir patiešām žēl, ka pašlaik ir pienākuši tādi laiki, ka jebkurš pasistais muļķis var pasludināt, ka viņam apkārt ir "vatņiki", "kolorado" utt. un tīksmināties pats par savu atpalicību.

P.S. Jā, Kolorado gan Hārtlija laikos, gan arī iepriekš man gana labi patika. Tiešām meistarīga komanda ar superzvaigznēm sastāvā.
Kādi laiki ir, tādos jādzīvo.

  +2 [+] [-]

, 2018-05-15 01:08, pirms 6 gadiem
Maddie rakstīja: Es ne par komandu, bet par vabolītēm Kurā pasaules valstī vēl Znaroku kāds atzītu par labu treneri? Ko NHL rusaļņikiem atmeta, ar to arī spēlēja. Tas saucās, citēju, - "Znaroka hokeju, kur, lai tiktu nākošajā līmenī, vajag arī cita līmeņa izpildītājus." Tulkojas kā - iedodiet NHL komandu, kaut kādu medaļu dabūšu. Klauni.
Nu nevajag arī Znaroku nolikt. Ar MVD viduvējiem čaļiem pacelt Gagarinu nav joka darbs. Ar to pašu Krieviju ne visiem ir sanācis zeltu izcīnīt. Ar Latvijas izlasi arī tomēr 1/4 ir ticis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2018-05-15 01:11, pirms 6 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Nu nevajag arī Znaroku nolikt. Ar MVD viduvējiem čaļiem pacelt Gagarinu nav joka darbs. Ar to pašu Krieviju ne visiem ir sanācis zeltu izcīnīt. Ar Latvijas izlasi arī tomēr 1/4 ir ticis.
Viss nosauktais ir - Krievija. Izņemot Latvijas 1/4 finālu. Ko tad nepaņēma šo talantu neviens NHL klubs? Tiešām tikai tas, ka ar valodiņu pašvaki? Ja jau būtu tik vērtīgs, tad jau tulku ar sagādātu.

  +3 [+] [-]

, 2018-05-15 01:12, pirms 6 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Nu nevajag arī Znaroku nolikt. Ar MVD viduvējiem čaļiem pacelt Gagarinu nav joka darbs. Ar to pašu Krieviju ne visiem ir sanācis zeltu izcīnīt. Ar Latvijas izlasi arī tomēr 1/4 ir ticis.
Nē, Znaroks ir slikts. Kāpēc? Nu... tāpēc ka krievs, strādā Krievijā, trenēja Krievijas izlasi un klubus. Jā, vēl no mūsu pases atteicās... un lamājas daudz. Viņam viss bija nolikts uz paplātes un vieta izlasē un SKA bija speciāli gatavota viņam.

Gagarina kausi, PČ un OS medaļas ir fufelis! To var jebkurš LSPA absolvents!

Ja kāds nesaprata, tad tas ir Znaroka heiteru "argumentu" modelis.

  +2 [+] [-]

, 2018-05-15 01:12, pirms 6 gadiem
Maddie rakstīja: Es ne par komandu, bet par vabolītēm Kurā pasaules valstī vēl Znaroku kāds atzītu par labu treneri? Ko NHL rusaļņikiem atmeta, ar to arī spēlēja. Tas saucās, citēju, - "Znaroka hokeju, kur, lai tiktu nākošajā līmenī, vajag arī cita līmeņa izpildītājus." Tulkojas kā - iedodiet NHL komandu, kaut kādu medaļu dabūšu. Klauni.
Nē tas tulkojas tā ka Znaroka hokejs ir balstīts uz fizisko bāzi, ko izlases treniņ procesā nevar iegūt. Saprotu ka esi no tās šķiras kas ir apmāti ar aklu naidu pret krieviem, bet katrs kurš hokeju saprot vairāk par komentu rakstīšanu internetā pateiks ka Znaroks ir labs treneris.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2018-05-15 01:13, pirms 6 gadiem
Maddie rakstīja: Viss nosauktais ir - Krievija. Izņemot Latvijas 1/4 finālu. Ko tad nepaņēma šo talantu neviens NHL klubs? Tiešām tikai tas, ka ar valodiņu pašvaki? Ja jau būtu tik vērtīgs, tad jau tulku ar sagādātu.
Jautājums uz miljonu - cik Eiropas treneru ir strādājuši kā galvenie NHL? Un papildus jautājums - a kāpēc tik maz?

  +2 [+] [-]

, 2018-05-15 01:14, pirms 6 gadiem
Maddie rakstīja: Viss nosauktais ir - Krievija. Izņemot Latvijas 1/4 finālu. Ko tad nepaņēma šo talantu neviens NHL klubs? Tiešām tikai tas, ka ar valodiņu pašvaki? Ja jau būtu tik vērtīgs, tad jau tulku ar sagādātu.
Ja nav NHL treneris, tas nozīmē, ka uzreiz slikts ? Tātad uz doto brīdi pasaulē ir tikai 31 (vai cik tur nhl komandu) labs treneris ? Znaroks arī nekad nav spēlējis NHL, tas ir cits hokejs, cita sistēma, tāpēc tikai loģiski, ka NHL komandas neraujas ārzemniekus no malas ņemt par galvenajiem treneriem. Protams, arī valodas zināšanas traucē.

     [+] [-]

, 2018-05-15 01:15, pirms 6 gadiem
jurkoo rakstīja: Nē tas tulkojas tā ka Znaroka hokejs ir balstīts uz fizisko bāzi, ko izlases treniņ procesā nevar iegūt. Saprotu ka esi no tās šķiras kas ir apmāti ar aklu naidu pret krieviem, bet katrs kurš hokeju saprot vairāk par komentu rakstīšanu internetā pateiks ka Znaroks ir labs treneris.
Mans jautājums nebija par to, uz kā bāzējas, bet kāpēc viņš nekur citur nav kļuvis par žilbinošu superzvaigzni? Tā arī neviens arguments nav izskanējis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-05-15 01:17, pirms 6 gadiem
Fullback rakstīja: Nē, Znaroks ir slikts. Kāpēc? Nu... tāpēc ka krievs, strādā Krievijā, trenēja Krievijas izlasi un klubus. Jā, vēl no mūsu pases atteicās... un lamājas daudz. Viņam viss bija nolikts uz paplātes un vieta izlasē un SKA bija speciāli gatavota viņam.

Gagarina kausi, PČ un OS medaļas ir fufelis! To var jebkurš LSPA absolvents!

Ja kāds nesaprata, tad tas ir Znaroka heiteru "argumentu" modelis.
Vispār es jau tev beidzu atbildēt. Un otrkārt, es te neminēju LSPA absolventus. Tās ir tavas kategorijas. Es runāju par NHL treneriem vs Znaroks.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-15 01:17, pirms 6 gadiem
Maddie rakstīja: Mans jautājums nebija par to, uz kā bāzējas, bet kāpēc viņš nekur citur nav kļuvis par žilbinošu superzvaigzni? Tā arī neviens arguments nav izskanējis.
Kur ir tas "citur" ? Ar Latviju sasniedza 1/4 finālu ? Ar MVD gagārina finālā iekļuva ? AR Dynamo paņēma 2x kausus ? Ar izlasi zeltus izcīnīja wc un og ? Ar ska kausu paņēma ? Man sanāk, ka viņš "visur citur'' ir peirādījis sevi par top treneri.

  +3 [+] [-]

, 2018-05-15 01:18, pirms 6 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Ja nav NHL treneris, tas nozīmē, ka uzreiz slikts ? Tātad uz doto brīdi pasaulē ir tikai 31 (vai cik tur nhl komandu) labs treneris ? Znaroks arī nekad nav spēlējis NHL, tas ir cits hokejs, cita sistēma, tāpēc tikai loģiski, ka NHL komandas neraujas ārzemniekus no malas ņemt par galvenajiem treneriem. Protams, arī valodas zināšanas traucē.
Ziemeļamerikas līgās, kā NBA, tā NHL, vispār ārzemnieku treneriem ir grūti, teju neiespējami tikt. Visā NHL vēsturē ir bijuši tikai daži ārzemnieki, kas strādājuši ar NHL komandām. Pēdējos 15 gados, ja nemaldos, tāda nav neviena.

  +2 [+] [-]

, 2018-05-15 01:19, pirms 6 gadiem
Fullback rakstīja: Jautājums uz miljonu - cik Eiropas treneru ir strādājuši kā galvenie NHL? Un papildus jautājums - a kāpēc tik maz?
Nu tur reti smags gadījums pretī, nav jēga muti dzisināt....teikšu viņa/viņa vārdiem, viss skaidrs ar viņu..
1 2 3 4 106 komentāri