Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lenards: "Nedomāju, ka Pačulija centās mani satraumēt"

Rolands Eliņš

Lenards: "Nedomāju, ka Pačulija centās mani satraumēt"
Kavai Lenards
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Dāvja Bertāna pārstāvētās NBA komandas Sanantonio „Spurs” līderim Kavai Lenardam paredzētas medicīniskās pārbaudes un pagaidām par viņa atgriešanos laukumā nevar spriest. Lenards pats gan izteicis cerību, ka varētu spēlēt jau nākamajā mačā, kā arī norādīja, ka nevaino pretinieku centru Zazu Pačuliju.

„Ļoti sāpīgi,” par savu potītes traumu pēc mača izteicās Kavai Lenards. „Es jau iepriekšējā epizodē nedaudz pagriezu potīti. Šobrīd grūti pateikt, kā viss izvērsīsies. Skaidrs tikai tas, ka sērijas pirmo spēli es nevarēju pabeigt.”

Lenards maču bija spiests atstāt sešas minūtes pirms trešās ceturtdaļas beigām, kad pēc izpildīta metiena no stūra viņš neveiksmīgi piezemējās uz „Warriors” centra Zazas Pačulijas kājas. Pačulija metiena brīdī bija soļa attālumā no Lenarda, taču, cenšoties bloķēt metienu vai vismaz kavēt to, viņs spēra soli tieši zem Lenarda kājām.

„Vienkārši darīju to, kas man jādara – centos apgrūtināt metienu,” sacīja Gruzijas basketbolists. „Pēc metiena pagriezos un dzirdēju, ka man fiksēts noteikumu pārkāpums. Pat nepamanīju, ka Lenards ir nokritis uz grīdas, tāpēc arī īsti nemaz neredzēju to brīdi.” Arī Lenards nevēlējās vainot savu pretinieku: „Vai viņš speciāli palika kāju zem manis? Nē. Viņš vienkārši sedza pretinieku spēlētāju. Uzbrukuma laiks tuvojās beigās. Neesmu gan vēl redzējis video atkārtojumu.”

Arī „Warriors” spēlētāji ar Kevinu Durentu priekšgalā noliedza, ka Pačulija būtu rupjš spēlētājs un būtu spējīgs uz šādu apzinātu rīcību. Turklāt traumu problēmas ir arī „Warriors” vienībai – Andrē Igudala vakardienas spēlē pavadīja laukumā tikai desmit minūtes un viņam tiks veiktas papildu medicīniskās pārbaudes ceļgala sāpju dēļ.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  -1 [+] [-]

, 2017-05-15 17:02, pirms 7 gadiem
Bez Lenarda un Igija šī sērija ir jāpārceļ par 5dienām vēlāk.

  -2 [+] [-]

, 2017-05-15 17:09, pirms 7 gadiem
Basketbols ir komandas spēle, ja viens izkrīt, tad pārējiem ir jāmāk parādīt savus talantus un kvalitātes un aizstāt spēlētāju, bet spēlētāji nav spējīgi pilnvērtīgi spēlēt bez 1 spēlētāja, tad man nav ko teikt..
GSW jau šosezon pierādīja, kā ir palikt bez komandas līdera, McGee, Iguodala pilnvērtīgi spēja izmantot savas iespējas un GSW uztaisīja skaistu uzvaras sēriju.
Lenarda trauma ir vnk citu spēlētāju izdevība parādīt savas kvalitātes, ja komanda nav pietiekami laba to izdarīt, tad te nevar būt ne runas par NBA finālu, viss

  +4 [+] [-]

, 2017-05-15 17:14, pirms 7 gadiem
Da labi! Nav jau, protams, Pačulija nekāds Brūss Bouvens, taču, manuprāt, ir gana netīrs spēlētājs, lai šādus gājienus taisītu apzināti. To jau arī var traktēt dažādi un, bieži vien, itkā spēlējot epizodi līdz galam, palien ar kājām zem metēja un viss - pretinieks uzlec tev uz kājas. Pie tam, šādas epizodes ir ļoti grūti pierādīt. Viena no spilgtākajām šādām epizodēm bija Danteja Džonsa palīšana zem Kobes, kad Kobe guva smago ahileja traumu. Vai Džonss apzināti palika kāju zem Kobes - jā. Vai to var pierādīt - nē! Var jau apgalvot nezin ko, taču uzskatu, ka tas bija apzināts gājiens no Zazas puses.
P.S. Un Durentam jau vismazāk par šo epizodi vajadzētu runāt, jo kurš gan cits, ja ne Zaza ielidoja viņam kājās pēc nosimulētā soda pret Gortatu. Paveicās, ka Durents vēl salīdzinoši viegli tika cauri - varēja būt arī ļaunāk...

  +1 [+] [-]

, 2017-05-15 17:22, pirms 7 gadiem
Manu komentārs , viņš nevaino traumu, bet gan to, ka komanda pati vien bija vainīga un nespēja neko izdarīt pretī GSW https://www.youtube.com/watch?v=F9o...

  -1 [+] [-]

, 2017-05-15 17:56, pirms 7 gadiem
100% tas bija speciāli. Tikai publiski to nevar teikt bojās Nba tēlu utt

  +2 [+] [-]

, 2017-05-15 18:29, pirms 7 gadiem
reku viena jauka spēle pret Spurs Zazas izpildījumā https://www.youtube.com/watch?v=F9j...

     [+] [-]

, 2017-05-15 19:28, pirms 7 gadiem
Amerikāņu spēlētaji vnk ir pārak naivi un nevar izteloties ka kāds tā varētu speciāli darīt.. cita mentalitāte

     [+] [-]

, 2017-05-15 20:30, pirms 7 gadiem
Preteklis

     [+] [-]

, 2017-05-15 21:04, pirms 7 gadiem
raivons rakstīja: Amerikāņu spēlētaji vnk ir pārak naivi un nevar izteloties ka kāds tā varētu speciāli darīt.. cita mentalitāte
Te man liekas vairāk izceļas Spurs komandas politkorektums un ierastā tendence necelt lieku traci un uzmanību.

     [+] [-]

, 2017-05-16 02:49, pirms 7 gadiem
Pazēmīgais puika!