Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Sirsniņa atgriešanās laukumā LBL pusfināla sērijā zem jautājuma zīmes

Rolands Eliņš

Sirsniņa atgriešanās laukumā LBL pusfināla sērijā zem jautājuma zīmes
Rinalds Sirsniņš. Foto: Jānis Martels

LETA. "Ogres" komandas pieredzējušais saspēles vadītājs Rinalds Sirsniņš nepalīdzēs vienībai "OlyBet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla pirmajā spēlē, sarunā ar aģentūru LETA atklāja kluba menedžeris Jānis Laganovskis.

Sirsniņam LBL ceturtdaļfināla sērija noslēdzās priekšlaicīgi, jo viņš ceturtdien otrajā mačā pret "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" komandu pēc pretinieka pārkāpuma guva potītes savainojumu. Jau sestdien ogrēnieši sāks LBL pusfināla sēriju, kurā tiksies ar "VEF Rīga" basketbolistiem.

"Tuvāko dienu laikā varētu būt zināms, cik nopietns savainojums gūts. Viņš šobrīd ir uz kruķiem un sestdien noteikti nespēlēs," teica Laganovskis.

Sirsniņš Latvijas-Igaunijas līgā vidēji mačā laukumā pavadīja vairāk nekā 24 minūtes, kuru laikā guva 9,8 punktus, veica 6,4 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 2,9 atlēkušās bumbas. Viņš bija piektais labākais piespēlētājs līgā, atpaliekot tikai no četriem amerikāņiem.

Tāpat laukumā nav atgriezies arī pieredzējušais centra spēlētājs Kaspars Bērziņš. Novembrī Bērziņš atgriezās Latvijas izlasē un palīdzēja 2019.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlē pret Melnkalni, kurā gan guva ceļgala mediālās saites plīsumu. Rudenī tika prognozēts, ka laukumā viņš varētu atgriezties vien martā vai aprīlī.

Bērziņš šosezon vidēji izcēlies ar 12,8 punktiem un 6,6 atlēkušajām bumbām.

"Kaspars ir sācis piedalīties treniņos bez kontakta, taču mēģināšana paskriet beigusies ar sāpošu ceļgalu. Viņa atgriešanās ir diezgan patālu. Varbūt nākamajā sērijā sezonā pēdējā, varbūt vēl nē...," skaidroja Laganovskis.

Ogres komanda sestdien noslēdza ceturtdaļfināla sēriju, kurā ar 3-0 guva virsroku pār Valmieras basketbolistiem.

"Esam atpūtušies un šodien sākam gatavoties spēlēm ar "VEF Rīga" komandu. Viss kārtībā, būsim kaujinieciskā noskaņojumā un centīsimies rādīt klasi," uzsvēra Laganovskis.

LBL pusfinālu sērijas sāksies šajā nedēļas nogalē un tās noritēs līdz vienas komandas trim uzvarām.

Par otru ceļazīmi uz finālu cīnīsies "Ventspils" un "Jūrmala"/"Betsafe" komandas.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2019-04-15 22:06, pirms 5 gadiem
Žēl, ka Rinim tā Valmierā sanāca... Trāpīja piezemējoties Elksnim uz käjas, un še tev! Lai āträk kāja vesela, Lasenbergam, lai cik viņš arī labā formā patlaban nebūtu, būs tīri fiziski vienam vilkt. Un alternatīvas vecajam labajam Rinim Ogres sastāvā tomēr nav.

     [+] [-]

, 2019-04-15 22:08, pirms 5 gadiem
Sorry, būs tīri fiziski GRŪTI vienam vilkt.