Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Blūmam uzvara un kāpums uz 4. vietu līgā; Jeromanovs iekļūst Zviedrijas finālā

Blūmam uzvara un kāpums uz 4. vietu līgā; Jeromanovs iekļūst Zviedrijas finālā
Jānis Blūms
Foto: encancha.com

Svētdien spēles Spānijas ACB līgā aizvadīja Jānis Blūms un Kristaps Valters, cīnoties mainīgām sekmēm. Blūms un viņa pārstāvētā Bilbao basketbola komanda savā laukumā apspēlēja Valjadolidu (89:77), bet Valtera "Unicaja" cieta kārtējo neveiksmi, zaudējot Mursijā (77:86).

Jeromanovs iekļūst Zviedrijas finālā, Jurevičus zaudē pagarinājumā

Svētdien uzvaru izšķirošajā Zviedrijas līgas pusfināla sērijas spēlē guva Edgars Jeromanovs un viņa pārstāvētā Norčepingas "Dolphins" vienība, kas savā laukumā ar 92:85 pieveica "Boras Basket". Jeromanovs nospēlēja 22 minūtes, kurās guva desmit punktus (2p 1/1, 3p 2/4, soda metieni 2/2), atdeva trīs rezultatīvas piespēles, savāca tikpat atlēkušās bumbas un pieļāva vienu kļūdu. Pusfināla sērijā "Dolphins" svinēja uzvaru ar 3:2, bet pirmais mačs finālsērijā jau otrdien, 17. aprīlī.

Itālijas otrajā līgā Mareks Jurevičus un "Domotecnica Ostuni" pagarinājumā ar 70:71 atzina Veronas "Tezenis" pārākumu. Jurevičus spēlē pret savu pagājušās sezonas komandu laukumā bija 39 minūtes, kurās guva desmit punktus (2p 3/6, 3p 1/6, soda metieni 1/4), savāca četras atlēkušās bumbas, pieļāva trīs kļūdas, pārtvēra vienu bumbu, saņēma četras piezīmes un izprovocēja četrus noteikumu pārkāpumus.

Turcijas līgā divu lejasgala komandu duelī "Banvit" kluba fārmklubs "Bandirma" pieveica "Trabzonspor" (72:67). Ernests Kalve zaudētāju sastāvā nedevās laukumā jau otrajā spēlē pēc kārtas.

Blūmam uzvara un kāpums uz 4. vietu līgā

Spānijas ACB līgā 29. kārtas mačā Bilbao komandai bija mājas spēle pret pēdējā vietā esošo Valjadolidas "Blancos Rueda", kuras apspēlēšana problēmas nesagādāja - tika gūta uzvara ar 89:77. Jānis Blūms spēli sāka Bilbao komandas pamatsastāvā, nospēlēja nepilnas astoņas minūtes, kurās guva divus punktus (2p 1/2, 3p 0/2), atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva vienu kļūdu un izprovocēja vienu piezīmi, tiekot pie neitrāla efektivitātes koeficienta. Rezultatīvākais Bilbao sastāvā bija Rodžers Grimau ar 18 punktiem, bet pa 17 guva Kostas Vasileiadis un Alekss Mumbru.

Ar citu ACB līgas lejasgala komandu svētdien tikšanās bija Malagas "Unicaja", kas izbraukumā spēlēja ar Mursijas "UCAM Murcia", piedzīvojot kārtējo neveiksmi - zaudējums ar 77:86. Kristaps Valters nedēļas vidū bija izlaidis pāris savus komandas treniņus gūtā muguras savainojuma dēļ, tāpēc viņa spēlēšana svētdienas spēlē bija uz jautājuma zīmes. Valters tomēr devās laukumā, iesaistoties spēlē no rezervistu soliņa un nospēlējot 11 minūtes un 50 sekundes, kurās guva deviņus punktus (2p 1/2, 3p 1/3, soda metieni 4/4), savāca vienu atlēkušo bumbu, pieļāva vienu kļūdu, saņēma divas piezīmes, izprovocēja divus noteikum pārkāpumus, tiekot pie efektivitātes +7.

Bilbao komandai pēc uzvaras pakāpusies uz 4. vietu, esot ar 17 uzvarām 29 spēlēs. Vietu zemāk atrodas Rihards Kuksiks un Valensija, kas šīs kārtas spēli aizvadīs nākamajā trešdienā, jo šajā nedēļas aizņemta ar ULEB Eiropas kausa fināliem. Savukārt arvien nepatīkamāka situācija veidojas ar "Unicaja", kam joprojām 14 uzvaras, bet jau 15 zaudējumi, kas tai pašreiz neļauj būt labāko astoņniekā.

Izmantotie resursi:
ACB.COM
Türkiye Basketbol Ligleri Resmi Web Sitesi |...
Svenska Basketbollförbundet - IdrottOnline...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-04-15 15:52, pirms 12 gadiem
Fascinē tie analfabēti, kur nevar samierināties ar to, ka ir pajoļi!
"Tagad vai Nekad" izlase bija labākais, kas LV basketbolā noticis. Ar mūsu pašu Gangstu priekšgalā.

  -1 [+] [-]

, 2012-04-15 16:01, pirms 12 gadiem
Tas kā Valters atļāvās nosaukt fanus - cilvēkus, kuri tērē naudu un laiku, brauc, atbalsta izlasi, par pajoļiem, izraisīja riebumu ne tikai pret Valteru kā basketbolistu, bet arī kā cilvēku.

Es nevienu neapvainoju, bet sanāk esmu pajolis, jo ticēju un atbalstīju izlasi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-15 16:17, pirms 12 gadiem
It's all about #23 rakstīja: Pag, bet fani viņu var saukt par pajoli? Tribīnēs sēžot, iet garām Valters, kurš neko nav nevienam pateicis, bet fani bļauj - pajolis! Tad jautājums, kas tie par faniem? Lohu bars!
Tas, ka viņš pateica pretī, ka viņi ir pajoļi, tas ir tikai normāli! Jo viņi tādi arī ir.

Nejau viņš to teica visiem, bet tiem dažiem indivīdiem, kuri tur bļaustījās virsū viņam. Atvainojos, bet tie patiešām ir LOHI!
es Tev ticētu, ja tas nebūtu bijis ierakstīts draugos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-04-15 16:22, pirms 12 gadiem
It's all about #23 rakstīja: Bija ierakstīts, jo? .... Tu tur stāsti par savas naudas tērēšanu utt, bet kādu attieksmi Tu domā sagaidīt, no spēlētāja, kurš spēlē izlasē, bet no faniem dzird kautko tik tizlu ... Neaizstāvu KV tik ļoti, kā te visi domā, tik nejau viņš vienīgais tas vaininienks.

Bez iemesla viņš nerakstīja - LV izlases fani lielakie pajoli. Tas bija viss dēļ tiem faniem, kuri turpat čempī lamāja izlases spēlētājus.
nu tad 27, vai cik viņam tad bija, gadu vecs vīrietis varēja atrast labāku veidu, kā noformulēt teikumu un izteikt savas emocijas, pie tam neesmu dzirdējis ne atvainošanos, ne paskaidrojumu no Valtera.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja