Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Sevilla" atlaiž galveno treneri un runā par Monči atgriešanos

Rolands Eliņš

"Sevilla" atlaiž galveno treneri un runā par Monči atgriešanos
Pablo Mačins. Foto: EPA/Scanpix

Spānijas futbola kluba “Sevilla” oficiāli paziņojis par galvenā trenera Pablo Mačina atbrīvošanu no amata pēc vakardienas neveiksmes UEFA Eiropas līgā pret Prāgas “Slavia”.

Pieckārtējā Eiropas līgas uzvarētāja “Sevilla” vakar ar 3:4 papildlaikā piekāpās “Slavia”, kas noveda pie zaudējuma divu spēļu summā un negaidītas izstāšanās. Dienu pēc šī dramatiskā mača “Sevilla” paziņoja par galveno trenera atlaišanu.

43 gadus vecais Mačins “Sevilla” pievienojās pagājušā gada maijā, pārnākot no “Girona” vienības. Par viņa atlaišanas oficiālo iemeslu klubs minu vāju rezultātu sēriju dažās iepriekšējās nedēļās.

“Sevilla” Spānijas līgā šobrīd ieņem sesto vietu, par pieciem punktiem atpaliek no ČL zonas. Pēdējo trīs gadu laikā klubam bijuši četri galvenie treneri, bet šobrīd komandu pārņems futbola operāciju direktors Hoakins Kaparross, kurš vadīja komandu mēneša garumā arī pagājušajā sezonā.

“Sevilla” prezidents Hosē Kastro arī apstiprinājis spāņu medijiem, ka tiek gatavota Monči atgriešanās komandā. Monči nupat kā atstāja sporta direktora amatu “Roma” klubā Itālijā, un Kastro norādījis, ka ar Monči tiek risinātas sarunas. Kastro paredz vienošanās panākšanu tuvāko dienu laikā.

50 gadus vecais Monči “Sevilla” sastāvā aizvadīja visu savu profesionālā futbolista karjeru, bet no 2000. līdz 2017. gadam darbojās kā kluba sporta direktors, palīdzot “Sevilla” iegūt 11 titulus dažādās sacensībās un iegūstot augstu atzinību kā sporta funkcionārs.

Izmantotie resursi:
https://www.sevillafc.es/actualidad...
https://twitter.com/davidjaca/statu...

     [+] [-]

, 2019-03-15 16:41, pirms 5 gadiem
FC Riga bez trenera. Varbūt Mačins?