Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Par "Southampton" galveno treneri kļūst Hjūzs

Andrejs Siliņš

Oficiāli: Par "Southampton" galveno treneri kļūst Hjūzs
Marks Hjūzs
Foto: PA Wire / Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Southampton" vadība oficiāli paziņojusi, ka galvenā trenera amatā iecelts velsiešu speciālists Marks Hjūzs, kurš sezonas pirmo pusi pavadīja pie citas Premjerlīgas komandas "Stoke" stūres.

"Southampton" pēc sestdien piedzīvotā zaudējuma "Newcastle United" (0:3) no darba atbrīvoja līdzšinējo galveno treneri Maurisio Pelegrīno, kurš ar komandu nostrādāja tikai pusi sezonas. Jau uzreiz pēc Pelegrīno atlaišanas parādījās runas par Marka Hjūza nolīgšanu.

Tagad šīs runas apstiprinātas - par komandas galveno treneri kļuvis 54 gadus vecais velsiešu speciālists Hjūzs. Pēdējos piecus gadus Hjūzs vadīja "Stoke".bet janvārī tika atbrīvots no darba. Trenera karjeras laikā Hjūzs vadījis Velsas izlasi, "Blackburn Rovers", "Manchester City", "Fulham", "Queens Park Rangers" un jau pieminēto "Stoke".

"Mērķis ir būt drošiem, ka arī nākamajā sezonā būsim Premjerlīgas komanda," apņēmību noturēt Sauthemptonas komandu Anglijas futbola elitē pauda Hjūzs, kurš savulaik no 1998. līdz 2000. gadam kā spēlētājs pārstāvēja "Southampton" krāsas, kad tur bija arī Marians Pahars. "Tā ir vieta, kur mums jābūt."

Šobrīd "Southampton" ar 28 punktiem 30 spēlēs ieņem 17. vietu tabulā, 18. vietu apsteidzot vien par punktu. Lai paliktu Premjerlīgā, komanda sezonas izskaņā nedrīkst būt zemāk par 17. pozīciju tabulā.

Tāpat komandai vēl priekšā cīņa Anglijas kausa ceturtdaļfinālā, kur jau pēc trim dienām izbraukumā jātiekas ar pēc spēka trešās līgas komandu "Wigan Athletic".

     [+] [-]

, 2018-03-15 11:35, pirms 6 gadiem
Мужики, развести любую женщину на интим не прилагая при этом никаких усилий реально, я узнал из этой статьи ФортеЛАв Не важен возраст и как ты выглядишь! Я несколько раз пользовался - безотказный эффект!

     [+] [-]

, 2018-03-15 12:37, pirms 6 gadiem
Drausmas, vai kadu komandu Hjuzs ir pacelis "nakamaja limeni"? Paris transferi vinam ir lieliski sanakusi, bet tad ir tadi ka Jese un Berahino ,kuri nevaretu golu iesist pat tad, ja varti butu tuksi.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-15 12:49, pirms 6 gadiem
Nolīgts līdz sezonas beigām, kas nav mazsvarīgi. Izskatās, ka Hjūzs šosezon divām komandām nodrošinās izkrišanu.

     [+] [-]

, 2018-03-15 15:05, pirms 6 gadiem
Kā maksāt 2 reizes mazāk naudas par elektrību? Tas ir vienkārši, bet ir tikai viens leģitīms noslēpums - https://elbo.in/ZrM Es to ilgu laiku lietoju, elektriķis apstiprināja šo metod!z