Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Svētdien Rīgā telpu futbola svētki un zvaigžņu spēle

Krišs Upenieks

Svētdien Rīgā telpu futbola svētki un zvaigžņu spēle
Foto: LFF

Jau šo svētdien, 19. martā, Elektrum Olimpiskajā centrā norisināsies Latvjas telpu futbola sezonas, iespējams, spilgtākais pasākums, kura ietvaros tiks aizvadītas daudzas grandiozas sacensības un aktivitātes ar dienas gaidītāko notikumu – Optibet Zvaigžņu spēli.

Tie būs Latvijas vēsturē pirmie telpu futbola svētki, kuru ietvaros visas dienas garumā norisināsies daudzi pasākumi. Sākot ar Latvijas Veterānu telpu futbola kausa spēlēm līdz pat galvenajam šīs dienas notikumam – Optibet Zvaigžņu spēlei, kur būs iespēja vērot Latvijas telpu futbola klubu izlases dueli ar šajā sezonā Latvijā spēlējošiem leģionāriem no Baltkrievijas, Ukrainas, Brazīlijas un Portugāles. Šo spēli ar savu klātbūtni pagodinās tādas pasaulē un arī Latvijā ļoti zināmas telpu futbola personības kā portugāļi Bruno Miguel de Almeida Lima Gomes Bernardo un Arnaldo Augusto Rodrigues Pereira, kurš ir Portugāles telpu futbola izlases kapteinis un būs lielisks papildinājums leģionāru komandai. Visas dienas garumā tiks piedāvātas intervijas ar spēlētājiem, komandu sapulces, preses konference, konkursus ar balvām gan skatītājiem, gan dalībniekiem un daudz kas vēl.

Diena iesāksies ar Latvijas Veterānu telpu futbola kausu, kur līdz pat pusdienlaikam varēs vērot saspringtus mačus ar pieredzējušiem futbolistiem. Ne velti ir teiciens "Kurš putniņš agri ceļas, agri slauka deguntiņu", tādēļ tiek garantētas lieliskas emocijas jau no agra rīta. Veterānu kausa spēles sāksies plkst. 9:00.

Līdz ar pusdienlaiku iesāksies arī Latvijas U-16 jauniešu telpu futbola kauss, kas norisināsies blakus laukumā. Pieminēšanas vērts ir fakts, ka šis būs pirmais Latvijas telpu futbola kauss U-16 jauniešiem, kas dos papildu motivāciju jauniešiem pierādīt sevi šajā debijas kausā. Šeit viennozīmīgi varēs novērot ļoti dinamisku un atraktīvu spēli no katra spēlētāja, jo kuriem gan vēl būs lielāka enerģija šajā dienā, ja ne šiem sportistiem. Un, kas zina, varbūt jau pēc pāris gadiem kāds no šiem telpu futbolistiem pats piedalīsies Zvaigžņu spēlē. Jauniešu telpu futbola kausa sākums plkst. 12:30.

Līdz ar Veterānu kausa noslēgšanos startēs Latvijas XXVII Universiādes telpu futbola izšķirošie notikumi, kur divās spēlēs noskaidrosim šī gada augstskolu labāko trijnieku. Protams, neiztiksim arī bez pārsteigumiem, un kā pirmais ir Latvijas Universitātes neiekļūšana spēlēs par pjedestālu. Atgādināsim, ka Latvijas Universitāte līdz šim trīs gadus pēc kārtas tika godalgota kā Universiādes čempione. Universiādes finālspēļu sākums plkst. 13:15.

Tiklīdz uzzināsim Latvijas XXVII Universiādes telpu futbola jaunos čempionus, arī Latvijas meiteņu telpu futbola čempionātā noskaidrosim labākās no labākajām, kur laukumā dosies vecākās grupas pirmās divīzijas komandas - 2002. gadā dzimušas un vecākas futbolistes. Arī ar telpu futbola palīdzību laužam stereotipus par to, ka meitenes futbolu nespēlē. Spēlē, un kā vēl! Meiteņu telpu futbola čempionāta finālspēļu sākums plkst. 15:30.

Kā noslēdzošo iesildīšanās pasākumu pirms Optibet Zvaigžņu spēles piedāvās Rīgas telpu futbola kausa finālspēli. Šī noteikti būs gladiatoru cīņa, kur piekāpties nevēlēsies neviena no komandām, kas padarīs šo spēli baudāmu gan skatītājiem, gan pašiem spēlētājiem. Spēles sākums plkst. 17:45.

Visbeidzot, dienas gaidītākais notikums – Optibet Zvaigžņu spēle. Vietējo telpu futbolistu un leģionāru duelī viennozīmīgi būs ko redzēt! Laukumā tiksies vienlīdz stipri spēlētāji, kas līdz šim konkurēja savā starpā, bet tieši šo svētdien tiem tiks dota iespēja apvienot savus spēkus un parādīt izcilu zvaigžņu spēles cienīgu meistarklasi. Laukumā plkst. 19:00 dosies Latvijas telpu futbola grandi un pasaules mēroga zvaigznes. Brīdī, kad Zvaigžņu spēles dalībniekiem tiks dota iespēja atvilkt elpu, tiks apbalvoti Latvijas telpu futbola čempionāta Pirmās līgas laureāti.

Visas dienas garumā darbosies gan video operatori, gan fotogrāfi, kas iemūžinās dienas spilgtākos un emocionālākos brīžus. Pasākumu atbalsta: Optibet, JOMA, GameStation Bar, Beta, Midland, LFF, RFF, LASS, Bella, Irbe Travel un Sportacentrs.com.

Izmantotie resursi:
Svētdien Rīgā ar bagātīgu programmu...