Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Bačuajī 92. minūtē izrauj uzvaru "Borussia", Fernandess un "Lokomotiv" šokē

Krišs Upenieks

Bačuajī 92. minūtē izrauj uzvaru "Borussia", Fernandess un "Lokomotiv" šokē
Dortmundes ''Borussia'' izrauj uzvaru
Foto: REUTERS

UEFA Eiropas līgas 1/16 finālu ietvaros šajā vakarā aizvadītas 15 spēles. Dortmundes ''Borussia'' savā laukumā izglābās un 92. minūtē nodrošināja 3:2 uzvaru pret ''Atalanta'', savukārt vēl iespaidīgāka atspēlēšanas Maskavas ''Lokomotiv'', kas viesos pieveica Francijas ''Nice'' - 3:2.

''Borussia'' padevās itin labs spēles pirmais puslaiks, un 30. minūtē soda laukumā teicamu individuālo meistarību bumbas apstrādā nodemonstrēja Andrē Širle, mirkli vēlāk raidot bumbu vārtos - 1:0. Otrā puslaika ievaddaļā īsā laikā divus vārtus guva Josips Iličičs, un Dortmunde jau bija iedzinējos ar 1:2.

Par spēles galveno varoni mājiniekiem kļuva nesen no Londonas ''Chelsea'' iegūtais Mičī Bačuajī, kurš no sākuma 62. minūtē izlīdzināja rezultātu, bet jau kompensācijas laika otrajā minūtē lieliski noorientējās soda laukumā un laicīgi trieca bumbu vārtu tālajā stūrī, izraujot ''Borussia'' svarīgu uzvaru mājās ar rezultātu 3:2.

Par nelielu pārsteigumu parūpējās Krievijas klubs Maskavas ''Lokomotiv'', īpaši jau ņemot vērā spēles gaitu pret Francijas ''Nice''. Mario Balotelli līdz spēles 28. minūtei guva divus vārtus, un sniedza ''Nice'' it kā drošu 2:0 pārsvaru, bet puslaika izskaņā pārliecību viesiem deva Manuela Fernandesa realizētais 11 metru soda sitien - 1:2.

Senegālas futbolista Rasina Kolija nopelnītā sarkanā kartīte 67. minūtē situāciju padarīja vēl interesantāku. Divas minūtes vēlāk Fernandess guva otros vārtus spēlē, un rezultāta tablo jau vēstīja neizšķirtu 2:2. 77. minūtē Fernandess lieliski apstrādāja bumbu aptuveni 11 metrus no vārtiem, sita bumbu tālajā stūrī, noformēja sev ''hat-trick'' un nodrošināja komandai panākumu ar 3:2.

Tikmēr drošu spēli aizvadījusi Anglijas Premjerlīgas vienība Londonas ''Arsenal'', kas viesos ar 3:0 pieveica Zviedrijas komandu ''Ostersund'' no Zviedrijas. ''Arsenal'' nebija nemaz tik liels pārsvars bumbas kontrolē, pie tam abas komandas izpildīja pa pieciem sitieniem pa vārtiem, bet Londonas klubs krietni veiksmīgāk izmantoja savas vārtu gūšanas iespējas. 13. minūtē rezultātu atklāja Načo Monreāls, 24. minūtē mājinieki iesita savos vārtos, bet 58. minūtē punktu spēlei pielika Mesuts Ezils.

Viena no Eiropas līgas favorītēm Madrides ''Atletico'' spēles 15. minūtē pēc Viktora Fišera precīza sitiena nonāca iedzinējos viesos pret ''Kobenhavn'', bet turpinājumā pierādīja savu meistarības pārākumu. Līdz pirmā puslaika beigām ''Atletico'' minimālu 2:1 pārsvaru sniedza Sauls Nigess un Kevins Gameiro, bet otrajā puslaikā vēl pa vārtiem guva Antuāns Grīzmans un Vitolo, nodrošinot ''Atletico'' 4:1 panākumu.

UEFA Eiropas līga, 1/16 fināli

PārisRezultātsPārisRezultāts
Borussia D – Atalanta3:2Nice – Lokomotiv M2:3
Kobenhavn – Atletico1:4Spartak M – Athletic1:3
AEK – Dynamo K1:1Celtic – Zenit1:0
Napoli – Leipzig1:3Crvena Zvezda – CSKA M0:0
Lyon – Villarreal3:1Real Sociedad – Salzburg2:2
Partizan – Viktoria1:1FCSB – Lazio1:0
Ludogorets – Milan0:3Astana – Sporting1:3
Ostersund – Arsenal0:3Marseille – Braga3:0

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2018-02-16 00:31, pirms 6 gadiem
Zviedrijas komandu ''Ostersund'' no Zviedrijas

Nu kurienes viņi ir ?

  -2 [+] [-]

, 2018-02-16 00:34, pirms 6 gadiem
Itāļiem melnā diena, izņenot Milānu.

  -2 [+] [-]

, 2018-02-16 00:38, pirms 6 gadiem
Arsenič at Atletico atnesa drošu naudinu

  -2 [+] [-]

, 2018-02-16 00:39, pirms 6 gadiem
Bet no Napoli un Lazio gaidīju uzvaras
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2018-02-16 00:45, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: krievu futbols allaž bijis augstākajā līmenī
Nu ja... kā reiz visi pēdējie izlašu turnīri to pierāda - krievi vienmēr pirmajā trijniekā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-02-16 00:51, pirms 6 gadiem
Batshuaji paarsteidz,Chelsea likaas koka klucis,bet Borussia jau kuro machu peec kaartas bombardee

     [+] [-]

, 2018-02-16 01:19, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: Batshuaji paarsteidz,Chelsea likaas koka klucis,bet Borussia jau kuro machu peec kaartas bombardee
Dortmunde vnk uzbrukuma futboku spēlē

     [+] [-]

, 2018-02-16 01:27, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: Dortmunde vnk uzbrukuma futboku spēlē
arii,bet ar aizsardziiba vaajaaka,90% no vinja goliem tik pieliec kaaju pie piespeeles

  +3 [+] [-]

, 2018-02-16 01:30, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: paņems PK kā Francija 1998.gadā
Tev gadījumā nav identitātes krīze? Kā var vispār teikt, ka Krievu futbols ir augstākajā līmenī? Krievu futbols, tāpat kā visa valsts stagnē. Pirmās vijoles spēlē leģionāri, kuri ir nopirkti par gāzes naudu. Izlases spēlētāji, protams, no tā iegūst, jo līmenis ceļas, bet tas tomēr nav pietiekami.
Pastāsti, cik RU futbolosti spēlē top5 līgās? Lielāka daļa bez jebkādām ambīcijām, jo turpat uz vietas maksā labi, angļu valodu tāpat sūdīgi zina, ko tur censties. Bet no tā cieš viss RU futbols.

Pasaules kauss viņiem spīd tikai tad, ja būs iejaukšanās ārpus futbola laukuma. Es domāju, ka noteikti būs mēģinājumi ko ietekmēt, pat tik lielā turnīrā kā PK

  +1 [+] [-]

, 2018-02-16 01:36, pirms 6 gadiem
sabikas rakstīja: Tev gadījumā nav identitātes krīze? Kā var vispār teikt, ka Krievu futbols ir augstākajā līmenī? Krievu futbols, tāpat kā visa valsts stagnē. Pirmās vijoles spēlē leģionāri, kuri ir nopirkti par gāzes naudu. Izlases spēlētāji, protams, no tā iegūst, jo līmenis ceļas, bet tas tomēr nav pietiekami.
Pastāsti, cik RU futbolosti spēlē top5 līgās? Lielāka daļa bez jebkādām ambīcijām, jo turpat uz vietas maksā labi, angļu valodu tāpat sūdīgi zina, ko tur censties. Bet no tā cieš viss RU futbols.

Pasaules kauss viņiem spīd tikai tad, ja būs iejaukšanās ārpus futbola laukuma. Es domāju, ka noteikti būs mēģinājumi ko ietekmēt, pat tik lielā turnīrā kā PK
jeega barot troljus?

     [+] [-]

, 2018-02-16 02:42, pirms 6 gadiem
Batshuaji labi iejuties Dortmundē, bet nu par Napoli skaidrs, ka vinji atdos (atdod) EL, jo shosezon vinjiem meerkjis ir Serie A tituls!

     [+] [-]

, 2018-02-16 02:43, pirms 6 gadiem
EL uzvarēs Atletico, Arsenal vai Dortmunde. Viena no shiim trijaam, es domaaju!

  +1 [+] [-]

, 2018-02-16 12:12, pirms 6 gadiem
Kā jau šeit daži minēja Napoli liek visu uz uzvaru līgā, jo otras tādas iespējas var arī nebūt. Praktiski var droši teikt, ka vasarā Mertens pārcelsies uz kādu Eiropas grandu. Līguma izpirkuma summa esot tikai €28m, kas īsti nav nekas šāda līmeņa spēlētājam. Arī ap Insigne, Koulibaly un Hamsik citi klubi ostās.
Par Batshuayi- pārāk daudz nesanāk Chelsea skatīties, bet spēles, kuras esmu redzējis ar viņu piedaloties, likās viens no labākajiem spēlētājiem Chelsea sastāvā. Domāju, ka drīzāk viņš nav Conte spēlētājs. Būtu cits treneris, būtu spēlējis vairāk. Kājas jau arī vairāk dreb, ja zini, ka viena kļūda nozīmē beņķi. Uzbrucējiem pašpārliecinātība ir viena no svarīgākajām īpašībām. Labs gājiens no Chelsea puses bija izīrēt viņu, nevis pārdot. Praktiski ir skaidrs, ka nākamajā sezonā Conte būs prom un, domāju, ka čalim būs iespēja uzspīdēt arī Chelsea. Giroud tomēr nav ilgtermiņa variants.

     [+] [-]

, 2018-02-16 15:59, pirms 6 gadiem
"Celtic" pelnīta uzvara mājās. Pilnībā dominēja visu spēli. Musonda visu nokārtoja! Ļoti labi iejuties komandā.
Tikai vai pietiks ar šo minimālo uzvaru? Cerams