Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Barys" uzvar bez diskvalificētā Bārtuļa, Kuldas ufieši paklūp

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Barys" uzvar bez diskvalificētā Bārtuļa, Kuldas ufieši paklūp
Oskars Bārtulis
Foto: Vladislavs Proškins, F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) rīta mačā Astanas "Barys" bez diskvalificētā Oskara Bārtuļa izbraukumā pārspēja pastarīti Habarovskas "Amur" (5:3). Pēc tam Artūra Kuldas pārstāvētais Ufas "Salvat Julajev" izbraukumā negaidīti piekāpās Novokuzņeckas "Metallurg" (2:5).

Pirms spēles Habarovskā astaniešu nometnei un Latvijas līdzjutējiem bija slikta ziņa - Oskars Bārtulis diskvalificēts uz vienu spēli par sitienu Novosibirskas "Sibir" spēlētājam [video]. Tādējādi mačā pret "Amur" viņš nevarēja palīdzēt.

Habarovskas pirmajā periodā vairāk uzbruka viesi no Astanas, taču vārtus guva "Amur" (1:0). Otrajā periodā līdzjutēji tika iepriecināti ar četrām ripām - vairumu iemeta ciemiņi (2:3). Atšķirībā no pirmajām divām trešdaļām, noslēguma periodā aktīvāki bija mājinieki un spēja panākt arī izlīdzinājumu, tiesa, pēdējos divus vārdus gan teica astanieši (3:5).

Novokuzņeckas pirmajā periodā ritēja līdzvērtīga cīņa, kurā savus momentus krietni labāk izmantoja "Metallurg" (3:0). 28. minūtē rezultāts kļuva vēl neviesmīlīgāks. Izlietā ūdens sasmelšana sākās ar ufiešu golu 32. minūtē (4:1), bet līdz pēdējam lielajam pārtraukumam rezultāts uz tablo vairs nemainījās. Trešajā trešdaļā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, un līgas otra vājāka komanda varēja svinēt neierasti komfortablu uzvaru (5:2).

KHL labākais metienu bloķētājs Artūrs Kulda laukumā bija 17:54 minūtes, vienreiz meta pa vārtiem, kā arī bloķēja divus metienus.

Citā mačā Latvijas trenera Andreja Maticina pārstāvētais Vladivostokas "Admiral" savā laukumā pieveica Omskas "Avangard" (3:1). Pēdējās četrās spēlēs uzvarētas trīs spēcīgas vienības, un atpalicība no kārotā astoņnieka sadeldēta līdz minimumam - dažas spēles pirms regulārā turnīra beigām deficīts tagad ir 1 punkts, līdz ar to "admirāļiem" atjaunojas reāla cerība uz Gagarina kausa izcīņas mačiem. Regulārajā sezonā komandām vēl atlikušas pa 3-5 spēlēm.

Cīņa par vietu izslēgšanas spēlēs austrumos

#klubsSP
8.Avtomobilist5674
9.Admiral5773
10.Neftekhimik5667
11.Lada5566

Izmantotie resursi:
www.khl.ru

  -2 [+] [-]

, 2015-02-15 11:51, pirms 9 gadiem
bārtulis švaks

  +2 [+] [-]

, 2015-02-15 13:05, pirms 9 gadiem
jautājums: Kovaļčuka izgājiens pret Dārziņu vispār tika skatīts ?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-02-15 17:41, pirms 9 gadiem
Izskatās ,ka Ufa playofā grib spēlēt pret Sibirj.Droši vien ,ka tas ir labāk,nekā pret magņitku.