Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Khimki" ģenerāldirektors: "Cienām Kurtinaiša paveikto, tomēr šajā situācijā nebija citu variantu"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

"Khimki" ģenerāldirektors: "Cienām Kurtinaiša paveikto, tomēr šajā situācijā nebija citu variantu"
Rims Kurtinaitis
Foto: TASS/Scanpix

Šodien tika ziņots, ka Maskavas apgabala "Khimki" lēmusi atbrīvot galveno treneri Rimu Kurtinaiti. Viņa vietā tiks iecelts Andrejs Maļcevs. Šī sezona "Khimki" ir ļoti neveiksmīga, turklāt vakar tika piedzīvots graujošs zaudējums pret "Anadolu Efes" ar 60:99.

"Ikviens, kurš atbalsta mūsu komandu, negaidīja, ka būsim tik sarežģītā situācijā, un komanda demonstrēs šādu sniegumu. Ļoti novērtējām Rima Kurtinaiša ieguldījumu kluba attīstībā, tomēr pašreizējos apstākļos mums nebija citu variantu. Pieņēmām lēmumu galvenā trenera amatā iecelt Andreju Maļcevu. Viņš ir ļoti labs krievu speciālists, kuram bijusi bagātīga pieredze – iegūti vairāki tituli ar jauniešu komandām, turklāt iepriekš ir strādājis kopā ar labākajiem Eiropas treneriem. Ņemot vērā visus "par" un "pret" argumentus, nolēmām dot iespēju Maļcevam," Kurtinaiša atbrīvošanu komentēja "Khimki" ģenerāldirektors Pāvels Astahovs.

Eirolīgā "Khimki" pārliecinoši ieņem pēdējo vietu, 20 spēlēs izcīnot tikai divas uzvaras, savukārt VTB līgā komanda atrodas septītajā pozīcijā ar piecām uzvarām un tikpat zaudējumiem. "Khimki" pārstāv arī Dairis Bertāns un Jānis Timma, kurš pēdējās spēlēs savainojuma dēļ nav devies laukumā, tomēr pavisam drīz gaidāma viņa atgriešanās.

Izmantotie avoti:
https://bckhimki.com/news/clubnews/...

  -1 [+] [-]

, 2021-01-15 18:56, pirms 3 gadiem
Šveds paliek? GM mudaks, jeb kā Miķelis saka "sūkāā d*rsu"!

     [+] [-]

, 2021-01-16 09:07, pirms 3 gadiem
ja būtu kāds ,kas noliktu pie vietas labāko punktu guvēju Švedu,tad varbūt sāktos kolektīva spēle un Khimki arī sāktu uzvarēt...