Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Smits atvaira 38 metienus "Flames" septītajā uzvarā pēc kārtas

Smits atvaira 38 metienus "Flames" septītajā uzvarā pēc kārtas
Maiks Smits atvairīja 38 metienus "Flames" uzvarā pār "Hurricanes"
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Lielisko sniegumu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) turpina demonstrēt „Flames”, kas pārspēja „Hurricanes” un pagarināja uzvaru sēriju līdz septiņām spēlēm.

Uzvarētāju vārtos lieliski darbojās Maiks Smits, kurš atvairīja 38 metienus. Pirmajā periodā Mets Steidžans savāca ripu, ko īsu brīdi pirms tām „Hurricanes” aizsargi gandrīz atņēma viņa partnerim un ieraidīja to vārtos – 1:0, bet trešdaļas beigās Dugijs Hamiltons precīzi meta no pustālās distances – 2:0. Trešajā periodā viņš iemeta ripu tukšajā vārtu stūrī pēc lieliskas divu piespēļu kombinācijas – 3:0, bet Metjū Tkačaks pēc neveiksmīga piespēles mēģinājuma meta pats un trāpīja – 4:0. Līdz spēles beigām „Hurricanes” paspēja gūt vienus vārtus, maču noslēdzot ar zaudējumu.

Ņujorkas „Rangers” ar 2:5 piekāpās Pitsburgas „Penguins”. Pēc pirmās trešdaļas reindžeri bija vadībā ar 2:1, bet atlikušajās 40 minūtes ielaida četras ripas pēc kārtas. Pingvīnu čehu uzbrucējs Dominiks Simons guva pirmos vārtus NHL karjerā, cits komandas uzbrucējs Fils Kesels atzīmējās ar 1+1, pārsniedzot 700 gūto punktu robežu NHL. Amerikānis aizvadījis 878 spēles līgā, pārstāvot „Bruins”, „Maple Leafs” un „Penguins”, guvis 316 vārtus un atdevis 385 piespēles.

Vankūveras „Canucks” papildlaikā pārspēja Minesotas „Wild” – 3:2. Uzvaras vārtus guva Brendons Saters, kurš cirkšņa savainojuma dēļ nespēlēja kopš 24. decembra, bet „Canucks” pirmo reizi pusotra mēneša laika izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas.

Naktī uz 16. janvāri notiks četras spēles NHL regulārajā čempionātā. Maču starp „Stars” un „Bruins” būs iespējams noskatīties bezmaksas NHL mājas lapā, spēle sāksies plkst. 20:00 pēc Latvijas laika.

NHL spēles, 15. janvāris

SpēleRezultāts
Red Wings – Blackhawks4:0
Flames – Hurricanes4:1
Rangers – Penguins2:5
Canucks – Wild3:2 PL

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2018-01-15 14:51, pirms 6 gadiem
Kārtējā svarīgā uzvara ko lai vel piebilstu Go Pens