Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dīvāna eksperts: "Knicks" neieinteresēta uzvarēt. Porziņģim jāprasa maiņa?

Dīvāna eksperts
Dīvāna eksperts

Dīvāna eksperts: "Knicks" neieinteresēta uzvarēt. Porziņģim jāprasa maiņa?
Demarkuss Kazinss pret Kristapu Porziņģi
Foto: AP/Scanpix

Dīvāna ekspertam ir izrādījusies taisnība. Iepriekšējā reizē rakstīju, ka Krištopānam jāmet vismaz astoņi vārti spēlē, lai Latvijas handbola izlasei būtu iespēja tikt uz pasaules čempionātu. Mačā ar brāļiem lietuviešiem Dainim tikai seši goli un šo divu tieši pietrūka līdz panākumam. Žēl, ka šis nav vasaras spēļu olimpiskais gads, jo pludmales volejbolisti ieskrējušies un jau savākuši pilnu medaļu komplektu. Bīčistu dzelzs ir karsts - jākaļ. Šovakar manā TV ekrānā kārtējā Keipī spēle, beidzot esmu gatavs sagaidīt uzvaru.

Pirms spēles

- Jauns saspēles vadītājs! "Knicks" tikuši pie Burka, kurš Mičiganas Universitātē bija komandas biedrs ar Hārdeveju. Tiem diviem vajadzētu saskanēt. Cerams, ka kādu piespēli no Burka saņems arī Zingers. Baida tikai tas, ka Burks ir maziņš, bet gan jau ka centru pārprodukcija Ņujorkā to spēs kompensēt.

Pirmā ceturtdaļa

- Kur var redzēt situāciju, kad ātrajā uzbrukumā skrien divi septiņas pēdas gari basketbolisti un ātrā uzbrukuma noslēgumā nenotizlojoties? Ņujorkā! Porziņģis ar driblu pārved bumbu pāri centra līnijai un atdod piespēli Kantera atlētiskam dankam.
- Ar precīzu trīs punktu metienu mača sākumā Porziņģis atgādina par savu neraksturīgo statistiku, pēdējās spēlēs grozam uzbrukt ar labāku precizitāti no tālās distances, nevis divu punktu zonas. Tas tādēļ, ka prātīgās NBA komandas Keipī groza apakšā piesaista vēl otro sedzēju, apgrūtinot metienus.

Otrā ceturtdaļa

- Zobu feja par "Knicks" amerikāņu basketbolistu zobiem bērnībā maksājusi līdz pat pieciem dolāriem. Spānim Ernangomesam ticis ap diviem līdz trīs dolāriem, tikmēr Latvijā Zobu fejai bijis ierobežots budžets, jo Porziņģis par saviem izkritušajiem piena zobiem saņēmis vien 50 centus. Tādas atbildes uz pirmklasnieku aktuālajiem jautājumiem "Knicks" spēlētāji sniedz bērnu dienas spēlē.
- Porziņģim neatrodoties laukumā, "Knicks" spēle ir bezcerīga. Pārsvaru izdodas nosargāt tikai pateicoties Makdermonta veiksmēm no tālās distances. Keipī, esot laukumā, aizsardzības produktīvās darbības spēj pārvērs ātrajos uzbrukumos, kas Ņujorkai dod iespēju būt vadībā.

Trešā ceturtdaļa

- Par godu bērnu dienai MSG arēnā puslaika pārtraukumā "Knicks" ģērbtuvē Hornečeks lasīja vakara pasaciņu? Ņujorkieši, iznākot uz otro puslaiku, izskatās viegli aizsnaudušies, aizsardzībā bez pretestības ļaujot "Pelicans" gūt grozus.
- Abas komandas ir pilnīgi neieinteresētas spēlēt aizsardzībā. Pēc Porziņģa bumbas trieciena grozā no augšas, trīs sekundes vēlāk "Knicks" grozā bumbu sprauž Deiviss, kuru neviens mājinieku spēlētājs pat necenšas apturēt. Kam tāds basketbols vajadzīgs?
- Kazinsam vispār neinteresē šis spēles notikumi laukumā. Vienaldzīgāku sejas izteiksmi uz soda metiena līnijas grūti atrast. Arī "Knicks" saspēles vadītājam Džekam acu skatiens aizpeld kaut kur prom no spēles. NBA agrajām spēlēm basketbolisti nav gatavi.

Ceturtā ceturtdaļa

- Slavenību rindā galvenā uzmanība tiek pievērsta Ņujorkas "Giants" stiprās drošības aizsargam Lendonam Kolinsam un Ņujorkas "Jets" balsta uzbrucējam Ostinam Saferianam-Dženkinsam. Pamazām nāk virsū NFL Superbļoda un būs vairāk uzmanība jāpievērš amerikāņu futbolam. Varbūt arī tajā paziņošu kādu eksperta cienīgu atklāsmi.
- 19 punktu pārsvaru pēdējā ceturtdaļā "Knicks" izlaiž bez sirdsapziņas pārmetumiem. Hornečeka komanda izskatās neieinteresēta uzvaras izcīnīšanā. Pat ja pretinieks visu spēli ir devis maču, "Knicks" nav spējīgi nokārtot uzvaru.
- Aptuveni pēdējās piecas minūtes savā starpā saspēlējas tikai Džeks, Hārdevejs un Lī, metot nesagatavotus metienus. Garie eiropieši groza apakšā tiek pilnībā ignorēti.

Papildlaiks

- Pagarinājumā nekādas izdomas no "Knicks" puses. Uzvarēta spēle tiek nolaista renstelē un šī gada septiņās spēlēs jau sestais zaudējums. Būt par "Knicks" līdzjutēju ir mazohisma izpausme, jo komanda pat necenšas uzvarēt. Laiks Keipī pieprasīt maiņu uz citu komandu. Šādi tiek izniekot "Vienradža" potenciāls.
- Porziņģis lieliski varētu iederēties Bostonas zaļajos kreklos. Nebūtu nekādas vainas spēlēt galvaspilsētā kopā ar Džonu Volu, pārstāvot Vašingtonu. Velns, pat Filadelfija ir cerīgāka sakrāt nelielu uzvaru sēriju nekā Ņujorka.

Statistika

- Statistikas aiļu galvenais cipars šodien ir pārtvertajās bumbās. Porziņģis uzstādīja savu personīgo rekordu ar piecām zādzībām, tomēr skaitļa vērtība tiek devalvēta, ja pat neieinteresētais Kazinss sakrāj septiņas pārtvertas bumbas. Abas komandas neprecīzas piespēles dāļāja pa labi un pa kreisi, rezultātā dažiem spēlētājiem tiekot pie augstiem pārtverto bumbu rādītājiem.

     [+] [-]

, 2018-01-15 07:14, pirms 6 gadiem
Līdz februarīm jāatrod kāda PO kandidāte un jamaina nah prom ..

  +1 [+] [-]

, 2018-01-15 07:26, pirms 6 gadiem
PraporšiksPingvins3 rakstīja: Līdz februarīm jāatrod kāda PO kandidāte un jamaina nah prom ..
Ko tu murgo? Kada mainja? NYK nav tik tupa komanda lai aizmainitu savu lideri! Un pret ko? Pret 2viem labiem 27gadigajiem, kuriem pedeeja sezona kontraktaa? Uz priekshu!

  -2 [+] [-]

, 2018-01-15 07:27, pirms 6 gadiem
Divana eksperts ka jau divana eksperts, tupi pienemumi un spekulacijas bez nekada fundamenta..

     [+] [-]

, 2018-01-15 08:03, pirms 6 gadiem
NY knicks var arī to un ne tikai

  +6 [+] [-]

, 2018-01-15 08:40, pirms 6 gadiem
Drīzāk sāksies trešais pasaulkarš, nekā Ņujorka aizmainīs Vienradzi. Fantazēt vajag tomēr ar mēru, citādi rakstītais sāk atgādināt piedzēruša kranča murgus.

  +5 [+] [-]

, 2018-01-15 09:06, pirms 6 gadiem
Kāpēc lai viņš kaut kur gribētu iet projām? Tāpēc, ka Ņujorkā ir grūti spēlēt? Visur ir grūti spēlēt, sevišķi, ja tu esi labs. Bet ne visur ir Ņujorkas skatuve. Ja Porziņģis spēlētu kaut kur, piemēra pēc, Ņūorleānā, pat ja tur nebūtu priekšā Deivisa un viņš mētātu savus vienradža gājienus, viņš nebūtu Eiropas slavenākais basketbolists. Nekad, vismaz līdz brīdim, kad viņš saņemtu gredzenu kā finālu MVP. Nujorkā Porziņģis saņem neticamus popularitātes avansus!

  +9 [+] [-]

, 2018-01-15 09:18, pirms 6 gadiem
Zelta medaļa Bīslijam par lūzuma radīšanu 4.cet. sākumā. Kārtējais pofigisms aizsardzībā un Pelikāni panāca lūzumu. Es drīzāk teiktu, ka Hornačeks drīz lidos.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-15 09:31, pirms 6 gadiem
Neiet runa par gribēšan vai varēšanu , NY knicks bendē KP līdz pamatiem..

     [+] [-]

, 2018-01-15 10:44, pirms 6 gadiem
Drausmīga spēle, tikai pašā sākumā vēl bija interesanti skatīties, pēc tam izskatījās, ka džeki atnākuši iesildīties pirms kārtīgas spēles. Zaudēt pēc +19 1,5 minūtes pirms 3.cet.beigām?!? Izskatās, ka arī Hornāčekam vienalga, kas laukumā notiek.

  -1 [+] [-]

, 2018-01-15 10:56, pirms 6 gadiem
normans rakstīja: Drausmīga spēle, tikai pašā sākumā vēl bija interesanti skatīties, pēc tam izskatījās, ka džeki atnākuši iesildīties pirms kārtīgas spēles. Zaudēt pēc +19 1,5 minūtes pirms 3.cet.beigām?!? Izskatās, ka arī Hornāčekam vienalga, kas laukumā notiek.
Vakar Barca pret Unicaja spēlēja,un Barca bija -19 3-4 minūtes līdz beigām.Beigās līdz -3 aizvilka,un aizmeta puslīdz brīvu 3pt,lai dabūtu OT.Nav jau tā,ka viņi būtu nabagi

     [+] [-]

, 2018-01-15 11:29, pirms 6 gadiem
Saradušies te visādi eksperti, uz dīvāna, zem dīvāna! Smieklīgi!

  -1 [+] [-]

, 2018-01-15 12:37, pirms 6 gadiem
Uz Lakers pie Lonzo būtu smuki.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-15 16:09, pirms 6 gadiem
Vai ilgi šis te bezpriģels tiks publicēts iekš SC.??
Tas novelk jūsu līmeni SC.,, liekot saprast cik tomēr daudz ir atļauts, rakstīt pilnīgas ,muļķibas un suņu murgus.
Tas dīvana experts izceļas ar aprobežotu domāšanu un pilnīgi bezjēdzīgumu.

  -1 [+] [-]

, 2018-01-15 17:57, pirms 6 gadiem
zaxx rakstīja: Vai ilgi šis te bezpriģels tiks publicēts iekš SC.??
Tas novelk jūsu līmeni SC.,, liekot saprast cik tomēr daudz ir atļauts, rakstīt pilnīgas ,muļķibas un suņu murgus.
Tas dīvana experts izceļas ar aprobežotu domāšanu un pilnīgi bezjēdzīgumu.
Kādu līmeni? SC nav līmeņa, miskaste. Tāpat kā visi tie eksperti- miskastes.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-15 18:00, pirms 6 gadiem
SC līmenis sen jau ir miskaste ar kopipaste kontentu. Šis vismaz ir oriģināls, ko interesanti palasīt ar humoru. Kam tā pašvakāk ar to, netraumējiet savu psihi un labāk nelasiet.