Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Rakela "Cracovia" prezentē treniņu video Latvijas skaņās

Rolands Eliņš
Polijas Ekstraklases klubs "Cracovia" pārsteidzis savus līdzjutējus, oficiālajā mājaslapā publicējot jaunu video, kurā tiek atspoguļota gatavošanās sezonas otrajai pusei. Tajā attēloti Latvijas izlases uzbrucēja Denisa Rakela un viņa komandas biedru treniņi, taču kā fona dziesmu Krakovas klubs izvēlējies Latvijas mūzikas grupas "Bermudu Divstūris" dziesmu "Ballējam Neguļam".

Ņemot vērā dziesmas vārdus, kuros izteikts aicinājums "ballēties" (nevis trenēties), radās jautājums, vai "Cracovia" pārstāvji maz ir informēti par to, taču Deniss Rakels portālam Sportacentrs.com norādīja, ka komandas biedriem iztulkojis dziesmas tekstu un visiem skaidrs, par ko tā ir: "Visiem manā komandā tā ļoti patīk, tagad treniņnometnē visu laiku tikai tā skan. Kāpēc ielika video? Nezinu. Fiziskās sagatavotības trenerim arī patika tā dziesma, un viņš sagribēja tā izdarīt."

"Cracovia" ir vecākais Polijas futbola klubs un šobrīd gatavojas sezonas otrajam posmam, kuru atsāks 15. februārī. Rudenī komandai pārāk labi neveicās un tā ar 22 punktiem ieņem 12. vietu 16 komandu konkurencē, bet Rakels ar sešiem vārtu guvumiem dala Ekstraklases desmitā rezultatīvākā spēlētāja godu.

Video: Cracovia
Vērtējums: +4

  +1 [+] [-]

, 2015-01-15 10:26, pirms 9 gadiem
Nu šoreiz galīgi greizi nošāvuši , vēl tieši attiecībā uz Rakelu

     [+] [-]

, 2015-01-15 10:38, pirms 9 gadiem
Izlasot virsrakstu, nodomāju, ka būs ''Pūt, vējiņi'' vai kkas tml.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-01-15 23:17, pirms 9 gadiem
anjo rakstīja: Izlasot virsrakstu, nodomāju, ka būs ''Pūt, vējiņi'' vai kkas tml.
Es arī! Bet diemžēl tā nav Latvijas skaņa, bet sū.da skaņa kaut kāda...

  +2 [+] [-]

, 2015-01-15 23:41, pirms 9 gadiem
ficuks rakstīja: Es arī! Bet diemžēl tā nav Latvijas skaņa, bet sū.da skaņa kaut kāda...
Skauģu bars kas pulcējies sc.com vnk parada un ar dziemsu izsaka ka vinji negulj un viss notiek
Grilējam neguļam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja