Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts SKA "izbraukumā" Sanktpēterburgā zaudē "Barys"

Jānis Pārums

SKA "izbraukumā" Sanktpēterburgā zaudē "Barys"
Tomašs Surovijs
Foto: cska-hockey.ru

Unikāls atgadījums fiksēts Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL), kur svētdien kazahu komanda Astanas "Barys" savu mājas spēli pret Santkpēterburgas SKA aizvadīja pretinieka laukumā un uzvarēja ar 5:2, mača gaitā esot iedzinējos ar 0:2.

SKA izsēj divu vārtu pārsvaru, zaudē kazahiem

Mačs Astanā nevarēja notikt, jo Kazahstānā šodien notiek parlamenta vēlēšanas. KHL vadība par spēles norises vietu nozīmēja Sanktpēterburgu. SKA formāli izbraukuma spēli sāka teicami, pēc Patrika Tūresena un Tonija Mortensena vārtiem 11. minūtē izvirzoties vadībā ar 2:0. Mača turpinājumā vārtus guva tikai "Barys", līgas līderiem iemetot piecas reizes un uzvarot ar 5:2.

"Mēs neizvēlējāmies to, kur notiks spēle. Līga pateica, ka mačs tiks izspēlēts Sanktpēterburgā. Atbraucām un spēlējām, jo citas izejas nebija. Patīkami uzvarēt ir gan mājās, gan viesos," pēc spēles teica "Barys" galvenais treneris Andrejs Šajanovs.

Tikmēr viņa kolēģis Milošs Ržiha kārtējo reizi bija vīlies par savu padoto sniegumu: "Nepatīk komandas raksturs, vēlme un cīņasspars. Šī ir cita komanda, ne tā, kuru vēlos redzēt. Atklāti runājot, nezinu, kas un kā puišiem tagad būtu jāsaka. Rodas iespaids, ka, jo vairāk darām spēlētāju labā, jo mazāk saņemam atpakaļ."

Šupleram un CSKA trešā uzvara pēc kārtas

Maskavas hokejisti, kas iepriekšējā spēlē pieveica Rīgas "Dinamo", maču pret Ufas klubu iesāka ļoti sekmīgi un pirmajā trešdaļā pēc Iļjas Zubova un bijušā rīdzinieka Tomaša Surovija metieniem panāca 2:0. Līdz pat trešā perioda sākumam "CSKA" vārtsargam Ratislavam Staņam izdevās nosargāt savus vārtus neieņemtus, tomēr tad viņu pārspēja Igors Mirnovs, samazinot rezultātu līdz minimumam – 2:1.

Trīs minūtes līdz spēles beigām savus otros vārtus spēlē guva Tomašs Surovijs, atjaunojot Maskavas klubam divu vārtu pārsvaru – 3:1. Atlikušajā laikā "CSKA" to prata nosargāt, izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas.

Čeļabinskā Austrumu konferences līdere "Traktor" savu līdzjutēju priekšā ar 4:1 pieveica "Atlant". Vārtus uzvarētāju rindās guva Aleksandrs Rjazancevs, Petri Kontiola, Jans Bulis un Konstantīns Panovs, bet zaudētāju rindās vienīgie vārti Andreja Zubareva rēķinā. Jāpiebilst, ka trīs vārtus "Traktor" guva trešajā periodā desmit minūšu laikā, kad no 1:1 panāca 4:1. Tieši pret "Traktor" Rīgas "Dinamo" aizvadīs savu nākamo spēli.

Izmantotie resursi:
khl.ru
sport-express.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2012-01-15 15:25, pirms 12 gadiem
juliusam smaids pa visu ģīmi..
Slēpts komentārs: pitonsxxl

  +8 [+] [-]

, 2012-01-15 15:26, pirms 12 gadiem
messibesii2 rakstīja: prieks,ka salāti atkal dabūja ierīt
lai nu kā tev nepatiktu salavat vajadzētu saprast, ka tava ienaidnieka ienaidnieks var būt tavs draugs un, ka cska šī bija ļoti svarīga uzvara lai nepaliktu astotie tākā nekādu prieku tur nesaskatu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2012-01-15 15:34, pirms 12 gadiem
pitonsxxl rakstīja: un līdz ar to Dinamo attālinās no 7 vietas...
priecājamies ar tevi
attālinās? Gan CSKA, gan Dinamo šodien abas dabūja pa 3pt un vēljoprojām abām ir vienāds punktu skaits + Dinamo ir par spēli mazāk. Kurā vietā tad attālinās?

  -1 [+] [-]

, 2012-01-15 17:35, pirms 12 gadiem
Vai tad Šupis nav atlaists? Pirms nedēlās dinoamo kepkas bļāva ka Šupis savāca čemodānus un devies uz Slovakiju, izrādās ka šupis kārtējo reizi aizbāza kepkām rijamcaurumu. Cerams ka uz ilgāku laiku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-01-15 21:36, pirms 12 gadiem
jauns hokejists SKA rindās - Patrika Tūresena
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-01-16 06:28, pirms 12 gadiem
RD tachu pie kazahiem nakamā spēle