Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss: "Ziemassvētkos plānoju doties atvaļinājumā ar ģimeni, bet..."

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Džeimss: "Ziemassvētkos plānoju doties atvaļinājumā ar ģimeni, bet..."
Lebrons Džeimss 2020. gada oktobrī. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas jaunā sezona sāksies 22. decembrī – tikai 71 dienu pēc 2020. gada sezonas beigām. Spēlētājiem ir dažādi viedokļi par jauno realitāti.

DeAndrē Džordans, “Brooklyn Nets”: “Došanās uz treniņu rada ļoti dīvainas sajūtas. Nekad agrāk neesam piedzīvojuši neko līdzīgu. Aizbrauc līdz treniņcentram. Veic vienu testu, pēc tam otru. Gaidi mašīnā, cerot uz negatīvu rezultātu, tad, uzvelkot masku, iekāp liftā un brauc augšā. Trenējies, cilā svarus, pamētā, brauc mājās. Un nākamajā dienā viss atkārtojas. Domāju, ka esam paveikuši lielu darbu, lai būtu maksimālā drošībā.”

Bleiks Grifins, “Detroit Pistons”: “Manuprāt, NBA pieliek maksimālu piepūli, nodrošinot spēlētāju drošību, kā arī uzklausot mūsu domas, kad vien iespējams, kā tas notika aizvadītajā vasarā. Ne tikai līga, arī NBA spēlētāju asociācija – visi strādā kopā un ļauj mums tikt saklausītiem.”

Džareds Dadlijs, “Los Angeles Lakers”: “Neviens spēlētājs neparakstītos par atgriešanos burbulī. Nedrīkst aizvadīt 72 spēļu sezonu projām no ģimenes. NBA (vasarā) bija stingrākie noteikumi, kādus esmu redzējis. Vienu lietu vērtēju atzinīgi: mums nebija pozitīvu testu. Taču stingro noteikumu dēļ neviens spēlētājs uz to neparakstītos atkal. No otras puses, tā ir jaunā realitāte. Elpceļu vīruss nekur nepazudīs. Mums vienkārši jāorientējas, lai tiktu uz priekšu.”

Tobiass Heriss, “Philadelphia 76ers”: “Sekoju līdzi, kas notiek pasaulē un pozitīvo PCR testu skaitam – izskatās, ka drīz atkal visu apturēs. Domāju, ka tas ietekmē mūsu situāciju. Manuprāt, mums jāseko līdzi (drošības) protokolam, jāpaliek drošībā gan pašiem, gan komandai. Redzēsim, kā viss attīstīsies.”

Luka Dončičs, “Dallas Mavericks”: “Pandēmijas laikā sezona būs citāda kā ierasts. Daži spēlētāji var saķert elpceļu vīrusu, tādējādi nākamās 10 dienas pavadot projām no komandas. Manuprāt, tam būs liela ietekme – kurai komandai būs vismazāk spēlētāju ar pozitīviem testiem. Tam var būt izšķiroša nozīme.”

Donovans Mičels, “Utah Jazz”: “Šis nav amerikāņu futbols ar vienu spēli nedēļā. Mēs spēlējām divas, trīs, pat četras spēles nedēļā. Kad pienāks izslēgšanas spēles, šīs četras cīņas var pietrūkt. Nav iespējams paredzēt, kas notiks, īpaši labām komandām pārbagātajā Rietumu konferencē.”

Astoņas komandas nav spēlējušas kopš 11. marta, kamēr Maiami “Heat” un Losandželosas “Lakers” sacentās līdz oktobra vidum. Daudzi spēlētāji vēlējās, lai nākamā sezona sāktos 2021. gada janvārī, tomēr līgas vadība norādīja, ka tas sagādātu lielus zaudējumus.

Džamals Marijs, “Denver Nuggets”: “Dažas komandas nav spēlējušas 10 mēnešus (patiesībā deviņus mēnešus). Šajā laikā var paspēt piedzimt bērns, kamēr mums pauze bija kādas 60 dienas. Vīrusa klātbūtnē katra komanda izskatīsies citādi.”

Lebrons Džeimss, “Los Angeles Lakers”: “Mana reakcija bija “Wow”. Un teicu, “Ak, s...”. Teikšu godīgi, negaidīju tādu risinājumu, jo pirmajās sarunās izskanēja frāzes par sezonas sākumu janvāra vidū un treniņnometnes startu pēc Ziemassvētkiem. Ieplānoju ģimenes atvaļinājumu, lai dotos ceļojumā – kopš brīža, kad esmu līgā, tāda iespēja nav bijusi. Kad uzzināju, ka sezona sāksies 22. decembrī, nācās visu pārplānot.”

Dvaits Hovards, “Philadelphia 76ers”: “Vēlos, lai arēna būtu atvērta, lai visi fani šajā laikā varētu būt kopā ar mums. Vienotība sekmē pārmaiņas. Manuprāt, mums šeit, Filijā, ir iespēja apvienot ne tikai Pensilvāniju, bet, cerams, daudzus basketbola fanus visā pasaulē. Jā, man pietrūkst fanu klātbūtne. Spēlēt skatītāju priekšā ir, iespējams, pati labākā pieredze. Novērtēju fanu klātbūtni, pat ūjināšanu un lamāšanos – tā mani savā veidā dzen uz priekšu.”

Viktors Oladipo, “Indiana Pacers”: “Teikt, ka mums nepietrūkst fanu, ir tīrākie meli. Gribam, lai viņi būtu šeit. Mums viņi ir vajadzīgi. Viņi padara spēles īstas. Visa aizrautība un enerģija rodas, pateicoties viņiem. Gribam viņus redzēt klātienē, taču mums jārūpējas, lai arī viņi būtu drošībā, jo dzīvības ir svarīgākas par basketbolu.”

Marks Gazols, “Los Angeles Lakers”: “Vēlos dzirdēt skaidrojumu, kāpēc dažās arēnās tiek atļauta fanu klātbūtne (Soltleiksitijā līdz 1600 cilvēkiem) un dažās nē. Saprotu, ka dažādās pavalstīs ir dažādi likumi, taču, manuprāt, visiem būtu jābūt vienādiem noteikumiem. Tas ir tikai mans viedoklis. Mums paveicies, ka atrodamies ļoti drošā vidē. NBA, “Lakers” un Losandželosas grāfiste veic lielisku darbu, rūpējoties par mūsu drošību. Esam ļoti pateicīgi par to.”

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2020-12-14 10:14, pirms 3 gadiem
"driblē un nerunā"...
man arī darba devējs liek strādāt...

     [+] [-]

, 2020-12-14 13:03, pirms 3 gadiem
tak aizpisies un ej strādat uz savu stoiku pamuļki