Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Siliņš: "Trešajā testā pilnīgi visiem bija bail braukt"

Juris Grīns
Juris Grīns

Siliņš: "Trešajā testā pilnīgi visiem bija bail braukt"
Edgars Siliņš. Foto: publicitātes

Motosportists Edgars Siliņās aizvadījis trešo sacensību dienu Portugālē notiekošajās FIM "International Six Days of Enduro" (ISDE) sacensībās. Uz motocikla pavadītas vairāk nekā septiņas stundas, bet viens no testiem bijis īpaši sarežģīts.

Edgara Siliņa komentārs pēc trešās dienas: "Trešā diena ISDE. Citi pārbraucieni un citi testi. Rīts sākās ar lietu, kas padarīja slidenu un jautru braukšanu. Dienas laikā uz moča pavadītas gandrīz 7 stundas un 30 minūtes. Jāpiebilst, ka diena beidzās ātrāk nekā plānots, jo lielai daļai braucēju bija problēmas ar tikšanu lielajos, slidenajos un akmeņainajos kalnos. Tāpēc pēdējos divus testus izlaidām un devāmies taisnā ceļa uz padoku. Pārbrauciens šodien bija grūtāks kā iepriekšējās dienas, dažas vietas uz otro apli pārveidoja un izņēma, jo bija praktiski neizbraucamas un fiziski grūtas. Pirmais tests bija ļoti dubļains un saraustīts, sākumā ātras sānslīdes pa vidu testam mežs ar asiem un maziem likumiem, uz beigām dziļas špūres un reljeifains. Otrais tests ļoti ciets ar dažādiem šķēršļiem, kalniem un lejām. Trešais tests bija "kosmoss", no visiem, ar ko runāju, nebija neviens, kuram nebija tur bail braukt. Tests bija uztaisīts uz nopļauta graudu lauka, ar lieliem līkumiem un garām taisnēm, kur brīžiem no motocikla tika izspiests viss. Dziļām bremzēšanas špūrēm un akmeņiem, kurus varēja ik pa brīdim tikai sajust, nevis redzēt. Šajā testā arī ļoti rokas "piedzinās", jo bija ļoti jāturas pie moča. Esam pusē un jau jūtams nogurums, it īpaši rokām un pleciem, jāsāk pat piekopt Andra tehnika un spaidīt sajūgu ar vidējo pirkstu, jo rādītājpirksts jau ir tulznains. Neskatoties uz to, ka ar komandas biedriem esam jau pusē sacensībās nobraukuši, vēl palikušas trīs dienas. Par vietām: šodien savā klasē 12. vieta un komandai sestā vieta. Dažas muļķīgas noguruma kļūdas testos, taču visi esam noguruši un uzvar stiprākais."

Rezultāti: https://fim-isde.com/fim-isde-2019-...

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro