Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Šodien varam pasmaidīt"

Andrejs Siliņš

Ābols: "Šodien varam pasmaidīt"
Artis Ābols
Foto: Gints Ivuškāns, f64

"Komandu pamodināja ceturtā maiņa, proti, Genoveja vārti," pēc uzvaras pār Minskas "Dinamo" Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē sacīja Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols.

Artis Ābols, Rīgas "Dinamo" galvenais treneris:
"Veiksme ir jānopelna, bet šodien mums tā uzsmaidīja vēl pirms bijām sākuši pelnīt - pirmajā maiņā varējām ielaist vārtus. Pēc tam Jakubs izvilka izgājienu viens pret vienu. Izmantojām vairākumu, ielaidām vairākumā. Bija tāds klusums uz soliņa. Komandu pamodināja ceturtā maiņa, proti, Genoveja vārti, kad laukumā bija Bičevskis, Saulietis un Skorcovs. Atkal guvām vārtus vairākumā. Šodien varam pasmaidīt."

Ļubomirs Pokovičs, Minskas "Dinamo" galvenais treneris:
"Principā no mūsu skatu punkta labi sākām spēli, uzbrukām no pirmajām minūtēm un trāpījām pa stabu. Pēc tam bija izgājiens viens pret nulli, bet pretinieks šodien labi spēlēja vairākumā. Trāpīja labus metienus. Mums bija grūti, pretinieki labi apspēlēja mūsu spēlētājus."

  +2 [+] [-]

, 2014-11-14 22:53, pirms 9 gadiem
11 pt aiz play-off robežas... maz par ko smaidīt

  +3 [+] [-]

, 2014-11-14 23:00, pirms 9 gadiem
Pareizā bilde

  +3 [+] [-]

, 2014-11-14 23:00, pirms 9 gadiem
Da labi ar kaut ko ir jasaak atdzimt un domaju ka cels ir atrasts...mes varam....

  -2 [+] [-]

, 2014-11-14 23:45, pirms 9 gadiem
igorsdinamo87 rakstīja: Da labi ar kaut ko ir jasaak atdzimt un domaju ka cels ir atrasts...mes varam....
Lasu šito pēc katras Dinamo uzvaras. Pēc tam gan seko 5 zāģi nevis tas pareizais ceļš

  +2 [+] [-]

, 2014-11-15 01:35, pirms 9 gadiem
jocker rakstīja: 11 pt aiz play-off robežas... maz par ko smaidīt
Pagaidām. Labs nāk ar gaidīšanu, lai cik dažreiz tā ilga un bezjēdzīga šķiet. 100% garantijas jau nekur un nekad nav, bet tāpēc jāpriecājas par katru prieka mirkli, kas uzspīd, kā saules stars pēc dienām ilga mākoņvāka. Tāpēc tos prieka mirkļus jākrāj, lai kādu dienu debesis noskaidrotos... Jānotic, ka viss var mainīties uz labo pusi.