Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Brizgalovs sekmē "Flyers" uzvaru, uzvar arī līgas līderi

Jānis Celmiņš

Brizgalovs sekmē "Flyers" uzvaru, uzvar arī līgas līderi
Iļja Brizgalovs
Foto: Reuters/Scanpix

Aizvadītās nakts Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēlē starp Filadelfijas „Flyers” un Floridas „Panthers” komandām lielisku sniegumu rādīja abu vienību vārtsargi. Uzvaru mačā svinēja lidotāji - 3:2.

Denijs Brīrs, Braidons Koburns un Mets Rīds guva pa vieniem vārtiem, Iļja Brizgalovs „Flyers” vārtos atvairīja 31 pretinieku metienu un „Flyers” svinēja uzvaru viesos – 3:2. „Panthers” no zaudējuma neglāba pat Hosē Teodora lieliskais sniegums, kurš mājinieku vārtos atvairīja 32 no 35 pretinieku metieniem. Pantērām pirmo reizi pēdējās septiņās spēlēs nācās spēli pabeigt bez punktiem turnīra tabulā.

Pateicoties šim panākumam „Flyers” komanda Austrumu konferences turnīra tabulā pakāpusies uz piekto vietu, bet „Panthers” atrodas divas vietas zemāk.

Tikmēr citā aizvadītās nakts spēlē Stīvs Montadors un Džonatans Teivss guva pa diviem vārtiem, bet Čikāgas „Blackhawks” vienība savā laukumā ar 6:3 pieveica Edmontonas „Oilers” komandu – 6:3. „Blackhawks” joprojām ieņem pirmo vietu visā līgā.

Atlikušajās divās aizvadītās nakts spēlēs tikmēr pie panākumiem tikušas Minesotas „Wild” un Vankūveras „Canucks” komandas.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  -1 [+] [-]

, 2011-11-14 09:24, pirms 12 gadiem
Čikāga ļoti apņēmīgi sākusi sezonu un arī tās līderi spēlē godam. Jau 6 spēlētāji vismaz pa 10 punktiem iekrājuši un +/- rādītāji arī teicami. Man tas patīk!

  -2 [+] [-]

, 2011-11-14 10:06, pirms 12 gadiem
kino rakstīja: Čikāga ļoti apņēmīgi sākusi sezonu un arī tās līderi spēlē godam. Jau 6 spēlētāji vismaz pa 10 punktiem iekrājuši un +/- rādītāji arī teicami. Man tas patīk!
Jā, Teivzam, Keinam, Kītam, Šārpam kārtējie multipointi.
Anaheimai gan kkā neiet.Beigās vēl papūtīs PO.RPG totāli straglē.Edmontona nedaudz sabremzējusi.

  -2 [+] [-]

, 2011-11-14 12:26, pirms 12 gadiem
Blackhawks ar atklatu hokeju taalu tikushi

  -2 [+] [-]

, 2011-11-14 13:23, pirms 12 gadiem
Leflērs rakstīja: Jā, Teivzam, Keinam, Kītam, Šārpam kārtējie multipointi.
Anaheimai gan kkā neiet.Beigās vēl papūtīs PO.RPG totāli straglē.Edmontona nedaudz sabremzējusi.
šķita, ka Teivzam sezonas sākums tāds bļednijs, bet lūk, ja 9 vārti.