Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš asistē un pakāpjas uz ceturto vietu KHL rezultatīvāko sarakstā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Daugaviņš asistē un pakāpjas uz ceturto vietu KHL rezultatīvāko sarakstā
Kaspars Daugaviņš. Foto: HC Vityaz

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šodien notika septiņi mači. KHL rezultatīvāko spēlētāju sarakstā latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš šovakar izpildīja rezultatīvu piespēli un pakāpās no septītās uz ceturto pozīciju.

Latvijas vārtsargu trenera Sergeja Naumova pārstāvētais Maskavas CSKA izbraukumā ar 2:5 piekāpās Helsinku "Jokerit", neizmantot iespēju atgūt KHL līdera statusu. Uzvarētāju rindās latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš šoreiz nespēlēja.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Maskavas "Spartak" savā laukumā zaudēja Nursultanas "Barys" - 2:3 papildlaikā. Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītais Omskas "Avangard" pēdējā minūtē ielaida divas ripas tukšos vārtos un 0:3 atzina Magņitogorskas "Metallurg" pārākumu un zaudēja KHL līdera statusu.

Vakara mačā laukumā devās tobrīd KHL septītais rezultatīvākais uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš šoreiz spēlēja 20:03 minūtes, izpildīja divus metienus pa vārtiem un uzvarēja trijos no pieciem iemetieniem, kā arī izpildīja rezultatīvu piespēli. Pirmajā periodā Podoļskas "Vityaz" realizēja skaitlisko vairākumu - Daugaviņš atdeva ripu aizsargam Līnusam Hulstremam pie zilās līnijas, sekoja piespēle uzbrucējam Aleksandram Sjominam, kurš uzreiz meta un trāpīja zem Jekaterinburgas "Avtomobilist" vārtu pārliktņa (1:0). Mača turpinājumā vairāk uzbruka pretinieki un guva četrus vārtus (1:4), savukārt pēdējās desmit minūtēs piemaskavieši aktivizējās un samazināja deficītu līdz minimumam - 3:4. Urālu vienība kļuva par KHL līderi.

Daugaviņam iepriekš bija trīs spēlēs pēc kārtas bez punktiem, līdz ar to rezultatīvāko spēlētāju sarakstā nācās atkāpties no pirmās uz septīto pozīciju. Pateicoties šī vakara punktam, viņš pakāpies uz ceturto vietu.

KHL sezonas rezultatīvākie spēlētāji

1.Aleksejs Makejevs ("Avotomobilist")20 (11+9)
2.Pāvels Dacjuks ("Avtomoblist")18 (5+13)
3.Staņislavs Galijevs ("Ak Bars")16 (7+9)
4.Kaspars Daugaviņš ("Vityaz")16 (6+10)
5.Sergejs Tolčinskis ("Avangard")16 (3+13)
6.Dmitrijs Jaškins ("Dynamo" M)15 (11+4)
7.Džastins Denforts ("Vityaz")15 (7+8)
8.Vadims Šipačovs ("Dynamo" M)15 (5+10)
9.Dmitrijs Kurgiševs ("Salavat Yulaev")15 (4+11)
10.Tēmu Hartikainens ("Salavat Yulaeav")14 (7+7)

KHL spēles 14. oktobrī

Metallurg - Avangard3:0
Dinamo R - Lokomotiv2:3 PM
Jokerit - CSKA5:2
Ak Bars - Amur4:0
Sochi - SKA1:4
Spartak - Barys2:3 P
Vityaz - Avtomobilist3:4

KHL tabulā patlaban četriem vadošajiem klubiem ir pa 25 punktiem: 1) Jekaterinburgas "Avtomobilist", 2) Omskas "Avangard", 3) Maskavas CSKA, 4) Kazaņas "Ak Bars".

Izmantotie resursi:
khl.ru

Skaties pasaules klases sporta tiešraides Go3!

  -4 [+] [-]

, 2020-10-15 09:03, pirms 3 gadiem
Ble tagad pec katras speles , rakstis uz kuru vietu pacelas,/nokritas?