Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam agrā spēle pret "Sabres" ļoti neparocīgo "Stars"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Girgensonam agrā spēle pret "Sabres" ļoti neparocīgo "Stars"
Zemgus Girgensons cīnās pie Dalasas "Stars" vārtiem. Foto: Reuters/Scanpix

Šovakar Nacionālajā hokeja līgā tiks aizvadītas vairākas agrās spēles. Pulksten 22:00 laukumā dosies arī Zemgus Girgensons, kura pārstāvētā Bufalo "Sabres" savā laukumā uzņems Dalasas "Stars". Spēles tiešraide kanālā "Setanta Sports".

Pie komandas stūres stājoties Ralfam Krīgeram, kurš pēdējo gadu laikā ciešāk bija saistīts ar futbolu, nevis hokeju, Bufalo "Sabres" sezonu sākusi negaidīti labi. Piecos mačos izcīnītas četras uzvaras, bet vienīgais zaudējums piedzīvots pagarinājumā, tādējādi ieņemot pirmo vietu Atlantijas okeāna divīzijā. NHL ir vēl tikai trīs komandas, kas nav zaudējušas 60 minūšu ietvaros – Edmontonas "Oilers" (5-0), Kolorado "Avalanche" (4-0) un Filadelfijas "Flyers" (2-0-1).

Iepriekšējā spēlē izdevās ar 3:2 pārspēt Floridas "Panthers", un Zemgus Girgensons izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Līdz ar to šajā sezonā aizvadītajās piecās spēlēs viņa kontā ir trīs punkti. Krīgers pēc mača slavēja Girgensona, Kaila Okposo un Jūhana Lāšona virknējumu, atzīstot, ka tieši tādu hokeju gribētu redzēt arī no pārējām maiņām. Tāpat speciālists atklāja, ka viņa pieredzē vēl nekad nav bijis gadījums, kad komandas biedri tik ļoti priecātos par cita virknējuma panākumiem, un Girgensona maiņa to nopelnījusi, pateicoties ieguldītajam darbam un parādītajai attieksmei.

Šovakar pretī stāsies Dalasas "Stars", kas pavasarī bija vistuvāk Sentluisas "Blues" apturēšanai ceļā pretī Stenlija kausam. Otrās kārtas sērija nonāca līdz septītajam mačam, kurā bija nepieciešami pat divi pagarinājumi. "Stars" kapteinim Džeimijam Benam pietrūka tikai dažu centimetru, lai ievestu komandu nākamajā kārtā, bet tā vietā "Blues" drīz vien guva vārtus un turpinājumā virs galvas cēla trofeju. Vasarā "Stars" ieguva vairākus veterānus – aizsargu Andreju Sekeru no Edmontonas "Oilers", Anaheimas "Ducks" leģendu Koriju Periju un Sanhosē "Sharks" bijušo kapteini Džo Pavelski.

Pagājušajā sezonā komandas sastapās divas reizes, un pie punktiem netika ne tikai Girgensons, bet arī pārējie "Sabres" hokejisti – mājās tika zaudēts ar 0:2, bet viesos "Stars" pārākums tika atzīts ar 0:1. Dalasas vienība bijusi pārāka jau piecos savstarpējos dueļos pēc kārtas, bet pēdējo deviņu maču laikā "Stars" zaudējusi tikai vienu reizi.

Jāizceļ, ka "Sabres" šis ir veiksmīgākais sezonas sākums kopš 2008. gada, kad pie punktiem izdevās tikt pat pirmajās astoņās spēlēs pēc kārtas. Lai šo sēriju apdraudētu, nepieciešams lauzt melno joslu pret "Stars".

14. un 15. oktobra spēles

LaiksSpēle
20:00Bruins – Ducks
20:00Senators – Wild
20:00Devils – Panthers
20:00Islanders – Blues
22:00Sabres – Stars
0:00Capitals – Avalanche
3:30Blackhawks – Oilers

Savukārt pulksten 3:30 pārbaudes spēle paredzēta Kristapam Porziņģim, kura pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas vienība Dalasas "Mavericks" savā laukumā uzņems pārmaiņas piedzīvojuši Oklahomsitijas "Thunder". Vasarā prom devās ne tikai Pols Džordžs, kurš izlēma kopā ar Kavai Lenardu padarīt Losandželosas "Clippers" par vienu no favorītēm, bet arī eksplozīvais saspēles vadītājs Rasels Vestbruks, kurš nonāca Hjūstonas "Rockets". Pretējā virzienā devās Kriss Pols.

"Mavericks" zaudējusi visās trīs pārbaudes spēlēs, un pirmā neveiksme tika piedzīvota tieši pret "Thunder". Spēlei norisinoties izbraukumā, tā tika zaudēta ar 104:119. Porziņģis šo spēli izlaida, bet turpinājumā viņš ir devies laukumā.

15. oktobris

LaiksSpēle
2:30Heat – Hawks
3:00Grizzlies – Hornets
3:30Mavericks – Thunder
4:00Nuggets – Suns
4:00Jazz – Kings
5:30Lakers – Warriors
Slēpts komentārs: Maikl30

  +1 [+] [-]

, 2019-10-14 14:12, pirms 5 gadiem
Mani interesē 👍

  +3 [+] [-]

, 2019-10-14 14:13, pirms 5 gadiem
Savukārt pulksten 3:30 pārbaudes spēle paredzēta Kristapam Porziņģim, kura pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas vienība Dalasas "Stars" savā laukumā uzņems pārmaiņas piedzīvojuši Oklahomsitijas "Thunder

Nice hokeju KP spēlēs pret Zemgu

  +3 [+] [-]

, 2019-10-14 14:55, pirms 5 gadiem
ārprāc, spirtacentrs turpina ņirgāties par portāla lasītājiem, NHL un NBA...

  +3 [+] [-]

, 2019-10-14 15:15, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: ārprāc, spirtacentrs turpina ņirgāties par portāla lasītājiem, NHL un NBA...
Nene, viss pareizi, kā redzi KP tagad pie Dallasas Stars spēlē. Taka nav nekāds sakars ar NBA.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-14 15:21, pirms 5 gadiem
karlis9 rakstīja: Nene, viss pareizi, kā redzi KP tagad pie Dallasas Stars spēlē. Taka nav nekāds sakars ar NBA.
kāpēc NBA spēles jābāž hokeja sadaļā vai kā iepriekš otrādi NHL spēles basketa sadaļā?

     [+] [-]

, 2019-10-14 15:31, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: kāpēc NBA spēles jābāž hokeja sadaļā vai kā iepriekš otrādi NHL spēles basketa sadaļā?
Nu vot tas jau ir labs jautājums.

     [+] [-]

, 2019-10-14 17:02, pirms 5 gadiem
Hmm , kapēc divi dažādi sporta veidi vienā rakstā ar mūsējo piedalīšanos?
Tas tiek darīts lai būtu vairāk komentāru pie raksta vai kā?

  -1 [+] [-]

, 2019-10-14 17:15, pirms 5 gadiem
Girgensonam agrā spēle pret "Sabres" ļoti neparocīgo "Stars"....

Forši, ka šāds virsraksts ir nba sadaļā.

     [+] [-]

, 2019-10-14 19:28, pirms 5 gadiem
Nu tieši agrā un pa Setanta sport. Bet šodien futbols pa tvplay....