Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertānam divi precīzi tālmetieni zaudējumā pret Milvoki

Rolands Eliņš

Bertānam divi precīzi tālmetieni zaudējumā pret Milvoki
Džastins Andersons un Dāvis Bertāns aizsardzībā. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā Dāvis Bertāns guva septiņus punktus Vašingtonas „Wizards” pārbaudes spēlē, bet viņa komanda ar 108:115 piekāpās Milvoki „Bucks”, kas spēli aizvadīja bez apslimušā Jaņņa Adetokunbo.

Dāvis Bertāns nospēlēja 20 minūtes, kuru laikā tika pie septiņiem punktiem (1p. 1/2, 2p. 0/1, 3p. 2/4). Latviešu uzbrucējs turpināja veiksmīgi uzbrukt no tālās distances- četrās aizvadītajās pārbaudes spēlēs viņš paspējis iemest 11 tālmetienus.

Šonakt Bertāna rēķinā arī divas atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles, kas bija otrs labākais rādītāsj komandā. Dāvis vienreiz arī pārtvēra bumbu, pieļāva vienu kļūdu un saņēma vienu piezīmi, bet viņa +/- rādītājs bija plus 25, pārliecinoši labākais komandā.

Ar 20 punktiem „Wizards” sastāvā rezultatīvākais bija Bredlijs Bīls, bet 17 punktus pievienoja centrs Tomass Braients. Jaunais japāņu spēlētājs Rui Hačimura izcēlās ar „double-double”, iemetot desmit punktus un savācot 12 atlēkušās bumbas. „Wizards” kopumā trāpīja 19 tālmetienus, turklāt no tālās distances uzbruka ar tikai nedaudz vājāku precizitāti (41.3%) nekā no soda līnija (50%, trāpīti tikai 13 no 26). Spēles gaitā savainojumu guva Īzaks Bonga, kuram potītes sastiepums un nācās maču atstāt.

„Wizards” šis bija otrais zaudējums četrās pārbaudes spēlēs, kamēr Milvoki tika pie savas ceturtās uzvaras, turklāt paveica to bez Jaņņa Adetokunbo sastāvā, kurš izlaida spēli slimības dēļ. Tāpat „Bucks” tuvākās nedēļas nevarēs palīdzēt Eriks Bledso, kuram ir ribu sasitums, tiesa, ne lūzums, kā tika vēstīts iepriekš. Viņa atgūšanās līdz sezonas pirmajai spēlei ir uz jautājuma zīmes.

Izņemot nelielu spēles nogriezni otrajā ceturtdaļā, „Bucks” atradās vadībā gandrīz visu maču, taču ne uz brīdi neatrāvās tālāk par 12 punktiem. Milvoki uzvarā 22 punktus guva Kriss Midltons, kurš šovasar spēlēja ASV izlases sastāvā Pasaules kausā. Pa 18 punktiem pievienoja Ersans Iljasova un Stērlings Brauns, kurš aizvadīs savu trešo NBA sezonu.

Vašingtonas komandai atlikusi vairs tikai viena pārbaudes spēle, kas tiks aizvadīta pēc piecām dienām, un tajā „Wizards” viesos spēlēs pret Filadelfijas „76ers”.

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com

Slēpts komentārs: Maikl30

  +3 [+] [-]

, 2019-10-14 09:23, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: tads mudzens riziks, nejedz neko iemest😂😂😂
Tu pats gadījumā neesi rižiks?

Baigā negāciju smaka no tevis nāk.

  -1 [+] [-]

, 2019-10-14 09:46, pirms 4 gadiem
Bertāns malacis, dara savu darbu un tas regulāri labākais+/- komandā liecina par viņa vērtību. Sezonā gan nezinu vai prātīgi dot tik daudz piespēļu, labāk mest pa grozu daudz un tad kkāds LAL vai LAC var viņu paņemt un iemainīt.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-14 10:07, pirms 4 gadiem
Šķiet Berča nonācis tur, kur viņam nevajadzēja nonākt - komandā, kurai nav šosezon ambīciju un mērķis ir iespēlēt jaunos spēlētājus, vienlaicīgi iegūstot labas drafta pozīcijas. Bertāns ar Spurs pieredzi turpina spēlēt komandas basketbolu, kuru te neviens nenovērtē.Beigās pašam jāizpilda tālmetieni kutībā, pārskrienot pāri laukumam vai izskrienot caur aizsegu. Citādi uz ūsiņu piespēli var gaidīt līdz sezonas beigām...
Ļoti ceru, ka sezonas vidū Bertānu aiztreidos uz kādu PO komandu!

  +1 [+] [-]

, 2019-10-14 10:12, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: tads mudzens riziks, nejedz neko iemest😂😂😂
Bez okupantu izteicieniem nevari ? Latviski - rudais !

  +2 [+] [-]

, 2019-10-14 10:44, pirms 4 gadiem
Heilijs rakstīja: Šķiet Berča nonācis tur, kur viņam nevajadzēja nonākt - komandā, kurai nav šosezon ambīciju un mērķis ir iespēlēt jaunos spēlētājus, vienlaicīgi iegūstot labas drafta pozīcijas. Bertāns ar Spurs pieredzi turpina spēlēt komandas basketbolu, kuru te neviens nenovērtē.Beigās pašam jāizpilda tālmetieni kutībā, pārskrienot pāri laukumam vai izskrienot caur aizsegu. Citādi uz ūsiņu piespēli var gaidīt līdz sezonas beigām...
Ļoti ceru, ka sezonas vidū Bertānu aiztreidos uz kādu PO komandu!
Kad tad Vizardiem vispār ir bijušas kādas ambīcijas?
Manā skatījumā tieši labā vietā ir Bertāns. Komandā, kura kaut kādam Porteram par vienu labu sezonu iedod maksimālo līgumu... Bertānam tikai jāmauc, jāmēt, jābūt vērtīgam komandai un jāvāc vismaz 15 punkti pa spēli, un dzīve būs zaļa... Atbildības viņam īsti tur nav, tad nu stresa ar ne...

  +1 [+] [-]

, 2019-10-14 10:53, pirms 4 gadiem
Teikšu kā ir - tas ir nenormāli iespaidīgi 20 minūtēs dabūt +25 +/- spēlē, ko komanda zaudēja ar -13.

Piekrītu arī tiem, kuri raksta, ka nav tā veiksmīgākā komanda trāpījusies Dāvim, jo pagaidām neizskatās, ka viņu plāno pareiz izmantot (ja vien regulārajā sezonā kaut kas pēkšni nemainīsies).