Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Aleksandrovs iegūst otro vietu "Arnold Classic"

Juris Miņins
Juris Miņins

Aleksandrovs iegūst otro vietu "Arnold Classic"
Aleksejs Ļesukovs un Vitālijs Aleksandrovs
Foto: team-andro.com

Šajā nedēļas nogalē notiekošajā multisporta festivālā "Arnold Classic Europe", kas norisinās Spānijas pilsētā Madridē otro vietu supersmagsvaru kategorijā (105+) ieguva Latvijas sportists Vitālijs Aleksejevs, piekāpjoties tikai Krievijas pārstāvim Aleksejam Ļesukovam.

Pēc pagājušajā nedēļa izcīnītās uzvaras Lietuvā notiekošajā "Savickas Sports Festival", Vitālijs Aleksandrovs vēlreiz apliecināja savu klasi, izcīnot otro vietu prestižajā "Arnold Classic" Eiropas turnīrā, kas jau otro gadu norisinājās Spānijā, Madridē.

Pirmajā vietā ierindojās bijušais ASV "Arnold Classic" uzvarētājs, daudzsološais Krievijas atlēts Aleksejs Ļesukovs, kurš, lai arī zaudēja mūsu bodibilderim "sausumā", kā jau ierasts, uz skatuves ieradās ar iespaidīgu muskuļu masu. Savukārt pirmā vieta absolūtajā konkurencē tika citam Krievijas pārstāvim, Aleksandram Kodzojevam. Interesanti, ka, lai arī iepriekš tika solīts, uz apbalvošanas ceremoniju nebija ieradies pats Arnolds Švarcnegers.

Vēl pirms šī turnīra kļuva zināms, ka Aleksandrovs šogad aizvada savu pēdējo sezonu kā amatieris (paredzēti vēl divi starti Krievijā) un jau tuvākajā laikā plāno saņemt profesionāļa karti un startēt IFBB profesionāļu divīzijā.

Pievēršoties profesionāļu startiem, pirmo vietu izcīnīja Šons Rodens, kurš pirms divām nedēļām palika trešais "Mr.Olympia" sacensībās. Otrajā vietā palika vācietis Deniss Volfs, bet trijnieku noslēdza Nīderlandes pārstāvis Rolijs Vinklārs. Dāmām fitnesa kategorijā uzvarēja Oksana Grišina, kas "Olimpijā" bija otrā, taču saņēma balvu kā gada progresējušākā sportiste, bet figūras kategorijā Eirina Stērna bija nepārspējama.

Izmantotie resursi:
Arnold Spain Festival 2012
Muscular Development Magazine