Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Šāvēji Erbs un Zorge PČ noslēdzošajā disciplīnā paliek otrajā desmitā

Ints Megnis
Ints Megnis

Šāvēji Erbs un Zorge PČ noslēdzošajā disciplīnā paliek otrajā desmitā
Latvijas šāvēji Rihards Zorge (no kreisās), Selīna Kovaļevska, Ernests Erbs un Agate Rašmane pasaules čempionātā
Foto no Rašmanes Facebook profila

Latvijas jaunie šāvēji Ernests Erbs un Rihards Zorge, noslēdzot dalību Dienvidkorejā notiekošajā pasaules čempionātā, piektdien ieņēma vietas otrajā desmitā junioru sacensībās no 25 metriem standarta disciplīnā.

Erbs ar 556 punktiem bija 14. pozīcijā starp 30 šāvējiem, kamēr Zorge savāca 555 punktus un ieņēma 16. vietu.

Kā vēstīts, pirms tam ceturtdien Erbs bija tuvu medaļas iegūšanai sacensības ar pistoli 25 metru distancē - pēc pirmās dienas viņš bija pa trešajā pozīcijā, tomēr otro sacensību pusi tik veiksmīgi neaizvadīja, noslēgumā samierinoties ar astoto vietu.

Pērn Erbs triumfēja Eiropas junioru čempionātā, bet šogad viņš bija labākais vienā no Pasaules kausa izcīņas posmiem junioriem.

Savukārt Zorge piedalīsies nākammēnes Buenosairesā gaidāmajās pasaules jaunatnes olimpiskajās spēlēs.

Pasaules čempionāts ilga gandrīz divas nedēļas un tajā sākās atlase Tokijas olimpiskajām spēlēm. Latviju kopā pārstāvēja astoņi sportisti, augstākos rezultātus sasniedzot Erbam.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja