Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovska vārtu guvums neglābj no zaudējuma Polijas otrajā līgā

Ints Megnis
Ints Megnis

Gutkovska vārtu guvums neglābj no zaudējuma Polijas otrajā līgā
Vladislavs Gutkovskis (pa labi). Foto: "Termalica"

Vārtus Polijas pēc spēka otrās līgas līgas spēlē piektdien iesita Latvijas uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis, tomēr viņa pārstāvētā "Termalica Bruk-Bet" komanda viesos ar 1:4 (1:1) piekāpās "Odra Opole" spēlētājiem.

Gutkovskis spēles 44. minūtē panāca izlīdzinājumu 1:1, tomēr otrajā puslaikā mājinieki bija labāki, tiekot pie drošas uzvaras.

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja visas 90 minūtes, bet šosezon kopā viņš deviņās spēlēs izcēlies ar četriem precīziem raidījumiem, kas dod dalītu otro vietu bombardieru sarakstā, atpaliekot vienīgi no slovāka Martina Adameca, kurš atzīmējies piecas reizes. Pērn visā sezonā, spēlējot Polijas augstākajā līgā, Gutkovskis guva trīs vārtus, tomēr tad ilgstoši nevarēja spēlēt traumas dēļ.

"Termalica" komanda, kas vēl pērn spēlēja augstākajā līgā, zaudējusi jau četros dueļos pēc kārtas un ar pieciem punktiem deviņās spēlēs kopvērtējumā atrodas pēdējā, 18. pozīcijā.

Tikmēr Polijas augstākajā līgā piektdien laukumā netika aizsargs Igors Tarasovs, kura pārstāvētā "Slask Wroclaw" viesos ar 0:4 (0:2) kapitulēja "Zaglebie". Iepriekšējos mačos Tarasovs traumas dēļ nebija pat pieteikumā, bet šoreiz atgriezās uz soliņa. Vroclavas komanda ar sešiem punktiem astoņās spēlēs atrodas Ekstraklases 13. pozīcijā.

Savukārt Nīderlandes pirmajā līgā pilnu spēli aizvadīja Andrejs Cigaņiks, palīdzot savai komandai "Cambuur" ar 2:0 (1:0) uzvarēt "Telstar". Pēdējo nedēļu Cigaņiks bija Latvijas U21 izlases rīcībā, pagājušajā piektdienā palīdzot spēlē ar Ukrainu, kurā tika zaudēts ar 2:3. Šajā mačā viņš tika pie brīdinājuma un diskvalifikācijas dēļ nedrīkstēja piedalīties šonedēļ notikušajā mačā ar Anglijas vienaudžiem.

"Cambuur" komanda ar 13 punktiem piecās spēlēs ir Nīderlandes „Eerst Divisie” turnīra līdere.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-14 22:59, pirms 6 gadiem
Nu jau Gutkovskis pacenties konkrēti 1-4. Varbūt uz RFS?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-14 23:18, pirms 6 gadiem
Waterfords(Rode) 1-0. 70.minūtē. Tik nezinu Rode spēlē vai nē.

  +2 [+] [-]

, 2018-09-15 00:39, pirms 6 gadiem
Prieks par Cigaņiku, kurš tiek pie spēles laika Nīderlandē. Gutkovskim jāturpina gūt vārtus, lai būtu piedāvājumi no Ekstraklases klubiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja